sungun מתנתק

ל י M ו ר

New member
המון המון בהצלחה לך../images/Emo57.gif

כמה כייף להגשים חלום

התנתקות מחברת

החלום... המון אומץ יש בכתיבתך, בהתנהלותך, בהחלטה. לא פשוט לעזוב בטוח וללכת אל הלא נודע... כמה מאיתנו יושבים כעת וחולמים... ואין בהם הכח אפילו לרקום חלום. אני מבחינה בהמון עוצמה, איכות ואמונה וכל אלה הם צידה לדרכך. לעולם אל תתנצל על מה שאתה, האמן בחלומך האמן בך.

שירלי6

New member
החבר הכי טוב שלי בפורום. סאני בוי.

בסה"כ תהיתי ביני לבין עצמי על חשיבות הגודל. ומכאן היסטוריה. אוף קובי הרי כבר מליון פעם אמרתי לך כמה קשה. כמה קשה לי שאתה עוזב. כמה אני אוהבת אותך. כמה פעמים בכיתי לך וקיטרתי וחזרתי על עצמי ואתה תמיד היית בשבילי. תמיד. אתה נשמה, אתה זן נכחד של טוהר ותמימות וחוכמה והומור ויופי. אתה מלך. ואני אתגעגע אליך הכי מכולם. ולמרות מה שאמרתי לך אני שמחה שאתה נוסע ואתה תצליח, ביג טיים. אוהבת אותך, שירלי.

לביאה11

New member
היי קובי רמת גן../images/Emo140.gif

לא זוכרת שתהיתי על קנקנך אך אוכל לאמר עכשיו שאני גם לא צריכה. לא רוצה להרחיב במילים, מילים הן רק מילים. אבל כן , ריגשת אותי מאוד אין לי אייקון שיבטא את הבעת פני ברגעים אלו, אבל... אני מעריצה בן אדם שרודף אחרי החלום, המטרה, היעוד, הנפש המלאה... וכול'י. ואם הסכמת להשאיר הכל מאחור, אתה תצליח ובגדול. ואם תמצא לך זמן קצת לנוח ולהתרווח על הכורסא בסלון בין תסריט לתסריט... אולי תתן גיחה פיצפונת לג"ג ותגיד לנו.... hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
בהצלחה לך איש

vered 37

New member
שלום לך איש מקסים יקר ומיוחד../images/Emo141.gif

זוכרת איך פתחתי בשרשור על איזה רב שמעביר הרצאות בנושא זוגיות.. לא אשכח איזו תגובה קיבלתי ממך.בקושי נרדמתי בלילה....משם המשכנו לשושלת אבותינו יוצאי רומניה..ודנו במאכלים המיוחדים כמו מיטיטיי, דולצ'סה ,מורטור.. כמו שהסבתות נהגו להכין.. וכך הלאה.. חייבת לומר כאן..שכבוד הוא לי שהכרתי אותך כי אתה... איש מקסים רגיש יחיד ומיוחד עם חוש הומור מבריק שנון וחכם אינטיליגנטי כנה דעתן ואם קיים מושג כזה חבר אמיתי זה אתה. כמו שכבר אמרתי לך... אתה בדרך להגשים חלום שיצליח לך ובגדול !!! אמנם אתה משאיר כאן משפחה שיקרה לך וזה קשה..יודעת.. קובי... אוסטרליה מחכה לך ..שתפרוץ בגדול ואין לי ספק איש שתצליח להיות קולנוען וסופר !!! לך על זה....
ב-ה-צ-ל-ח-ה
ורד
שכותבת עם דמעות....

תמי דקל

New member
../images/Emo50.gif לך מכל ה-../images/Emo23.gif

גם אני ויתרתי לצערי על חלומות בגלל אחד שלא שווה את זה בדיעבד. אז דרך צלחה לך. לך וכבוש את העולם.

תמי דקל

New member
קובי אולי...

בכלל אנחנו מכירים, אנא באה מהתחום של טלויזיה....JCS אומר לך משהו?

בהצלחה

כתבת מאוד יפה , מאוד מרגש אך אותי מעניין מה עם הילדים אבא שלהם צריך להיות לידם את החלום הוא יכול להגשים גם בישראל כדי שיהנה מתהליך הגידול שלהם גידול ילדים זה לא קליפת האגוז שדובר בה כה רבות . אני לא ממש מכיר אותך אבל יש לי רושם של איש מאוד אגוצנטרי מסוג אנשי הרוח שחושבים שיש להם איזה פנטאהוז במגדל השן כדי שיגידו לעמך מהם חלומות. יאיר שחי את המציאוטת ולא את החלום.

התנצלות

אני ביומיים האחרונים בתקופה סוערת לאחר שנודע לי על התוכניות של גרושתי ובתוך הסערה כתבתי את מה שכתבתי ועל כך אני רוצה להתנצל כי אין לי מקום לשפוט אותך סע לשלום והגשם את חלומך

שים לב

אתה קודם כל מגיב אח"כ מעבד נוסף על כך חושב ולבסוף... מתנצל כמה אנרגיות מבוזבזות, עכביש

רחלי228

New member
כמה נעים לפתוח את הבוקר

ולגלות שיש עוד אנשים שמעיזים להגשים חלומות, וגם לשלם עבורם במחיר מלא וואלה, נותן השראה נהדרת. בהצלחה סאנגאן....

DownUnder

DownUnder זה השם הנרדף לאוסטראליה, כנראה בגלל המיקום שלה בגלובוס. ואתה... ממקום שמרגיש כ DownUnder הולך אחרי החלום שלך בדיוק לשם. מאחלת לך התרוממות נפשית והצלחה. לי

למעלה