SUE ME.

BliNky

New member
כרמל זה ממש יפה

את רואה שאת כן עושה מהמם ואחת שיצאה לי ממש נורא
(מה לעשות- שמלות זה לא הצד החזק שלי...)

victorya

New member
ענתי, זה בקשר לשרשור!

הכנתי מיטה נורא יפה בכוונה להושיב את הדולי של ענת עליה, אבל, לפתע, התברר לי שהמידה גדולה מהדולי ב-20,000 מימדים. אז התבאסתי וויתרתי, אבל אני עדיין אוהבת את המיטה... אז הנה היא... ואם למישהי יש רעיון איך לעשות את זה אני אודה לו מקרב לב... לאב יו אול:

מיטה מדהימה מדהימה מדהימה!!!!!!!!!!

מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hugs a Kisses

New member
את הבייס השלישי אני כבר פירסמתי

וחוץ מזה אלו לא בדיוק בייסים שלך לקחת תנוחות שונות וחיברת ביניהן אבל יפה בכל זאת יש לי את כולן חוץ מהימנית!

Hugs a Kisses

New member
זה בסדרף אני לא כועסת

סץם אמרתי :) שלך רותי יש לך אייסיקיו? רותי

../images/Emo124.gifיש לי פיתרוןןןןןן!!!!!!!!!

הכנתי בייס יושב
ואפשר לשים אותו על מיטות.......
וגם הוא נכנס לתחות הפרטית שילי

Mooa-Numi

New member
גם הוא נראה מעוות... ../images/Emo4.gif

לא אישי!! מעוותים זה טוב!

למעלה