SUE ME.

Black Cat15

New member
אמאאאאאאאאאא! ../images/Emo12.gif

מה עשית לגבות שלה ולמה הן נראות מחוברות?! היא נראית כמו מכשפה!

BizzyD Girl

New member
חח ידעתי!!

ידעעעתי .. רציתי רק לראות מה תגיבו על הגבות.. סתם רציתי לשנות טיפלעך.. דו נוט קיל מי..

binba!

New member
יעעעעעע!!!

איזה בייס מאגניבבבבב!!!!
שולט...
meditation girl

victorya

New member
אוי איזה יופי...

אניכותבתהכלמחוברנראהאםתצליחולקרואמשהו... ענתיתודהעלהמחמאה,גםאניחושבתשהמיטהשליצאהיפה...
טוב די, נמאס לי. ביי!:

הנה שלי לתחרות

לדעתי השיער יצא ממש יפה,לא??? ובכלל הבייס ממש ממש ממש יפה..

iyar88

New member
לדעתי הבובה מ-ד-ה-י-מ-ה!

והשמלה באמת יפה.... (
אחזור בקרוב(
<- - יאללה ביי- - > *iyar88*

האתר של התחרות.....

מועלה כאן.... אז כל פעם שמישהו יצטרף אני פשוט אעלה אותו מחדש... קיצר תפתחו את הקובץ המצורף.....זה בעצם האתר......

victorya

New member
תראו את זותי...

ניסיתי להחיות קצת את האמו קיס הישנונית אבל עכשיו היא נראת כאילו תקעו לה מקל בתחת וממש מגרד לה בראש, והיד שלה עקומה ומעוותת. מה לעשות- בייסים זה לא בשבילי. אם מישהי רוצה לתקן אותה קצת {בבקשה} וכדאי לכם לרצות לתקן אותה, ולתקן אותה, כי אני רוצה אמו קיס חיה וזזה, לא את העומדות הלא-זזות האלה. טוב יאללה, ביי.. אגב, ה"זותי" בכוונה...

Hugs a Kisses

New member
הכנתי בובה לתחרות!

לקחתי שיער שאני ממש אוהבת, עשיתי בגדים קצרצרים קייציים, שמתי אותה על פוך! את הפוך אני יצרתי!!! יופי היי! מצאתי פוך באתר אחד הסתכלתי לקחתי אותו ועשיתי את שלי כבסיס מהישן אבל הרבה יותר מדליק!!! טוב זה סתם התלהבות... בקיצור אשמח לשמוע תגובות רותי

Hugs a Kisses

New member
הכנתי בובה לתחרות!

לקחתי שיער שאני ממש אוהבת, עשיתי בגדים קצרצרים קייציים, שמתי אותה על פוך! את הפוך אני יצרתי!!! יופי היי! מצאתי פוך באתר אחד הסתכלתי לקחתי אותו ועשיתי את שלי כבסיס מהישן אבל הרבה יותר מדליק!!! טוב זה סתם התלהבות... בקיצור אשמח לשמוע תגובות רותי

Magi¢ Girl

New member
סחטיין על השיערר! ../images/Emo8.gif

שיער מתוקקק! ואיך את עושה את זה, לעזאזל? אני לא מצליחה אפילו ´להושיב´ אותה על כיסא! ביי,

למעלה