subliminal message בבית המעצר .......

לוחהכפל

New member
subliminal message בבית המעצר .......

אז איך בכל זאת העבריין ידע את הפרט המוכמן שרק הרוצח (( והמשטרה )) יודעים? התשובה..... זה שודר ישירות לתת-המודע שלו במהדורת-החדשות של ערוץ 2 . וסליחה שהתפרצתי ככה לפורום הלימודי שלכם = זה בגלל "תרגיל"-"מעשה קונדס" שהמשטרה עושה בשביל להושיב חפים מפשע בכלא לצורך פעילות של הבונים החופשיים ((וכת הכפילים)) לטיהור קארמה" = אז כבר כמה ימים שאני סביב הסיפור הזה של "מסר תת ספי" וכלי התקשורת - ו"בזק" = והנה בכל זאת הגענו למשהו .... פרטים מוכמנים משודרים במהדורת-חדשות בתדר סודי ..... וכמובן הפעלת אמצעים-מיוחדים בבתי המעצר לזרז הודעות - כולל תוכן ההודעות הנדרשות . בעזרת הגוגל היגעתי למהדורת-החדשות של ערוץ 2 - ומשם לניצב אהרון פרנקו הדרך היתה קצרה . וזאת המדינה שלנו = בוז למשטרה

לוחהכפל

New member
לרמות עצירים ואסירים כלואים =...ואין כבוד

לבכות - פשוט לבכות - על ההצגה המשפטית הזאת .... נגד "עלובי החיים" . וככה למדנו משהו סודי על מחנות הכפיה של הנאצים שאף פעם אף פעם איש לא סיפר על זה ... - " הסאונד במחנה ריכוז "" -וכמו כן .... הסאונד במחנות המעצר בקפריסין = אני ממש בהלם איך מגלים משהו היום ומיישמים את זה רטרואקטיבית . מבחינה זאת הגילוי הוא נפלא .... כי הנה כעת אני חושבת על מחנה 80 שבו עשיתי טירונות בתחילת שנות השיבעים ..... אני סומכת על צה"ל וחיל הקשר שלא ביזבז זמן ותקף אותי במסרים מסוג זה - מעניין במה מדובר . תראו - אני מתעסקת בטירונות שלי - מעניין מה משדרים לטירונים של היום

Drunk Bullet

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

מעניין איזה מסרים שידרו לה במחנה 80.. "לכי לקנות בורקס בשק"ם!"

למעלה