Stormy Atmosphere
לפני כשבוע קראתי את הביקורת של אורי ברייטמן על hand of hope, והורדתי את השיר, אך עד שנתפניתי לשמוע אותו, כבר היה מאוחר והלכתי לישון, (וגם תכננתי ללמוד מנסיונו המר של אורי ולהכין לי שקית קטנה, חבל לי להרוס מקלדת אלחוטית
) למחרת שכחתי מהעניין, וככה אתמול, הכנתי שיעורי בית במתמטיקה ושמעתי לי Van Der Graaf Generator ברקע, כאשר אחרי רצף השירים הופיע שיר לא מוכר, נשמע כמו רוק/מטאל סימפוני, עם זמר וזמרת ופזמון סוחף, דווקא מאוד אהבתי. אני מסתכל בפלייליסט ולהפתעתי הרבה זה hand of hope, הייתי מופתע, דווקא יצא שיר מאוד נחמד, יש כמה דברים קטנים שאפשר ללטש כמובן (משהו בהקלטה אני חושב, חסר לי איזהשהו "עומק" לצליל, אני לא בטוח איך להגדיר את זה, או מה גורם לזה), אבל בגדול השיר טוב, אהבתי את הפתיחה, את החלוקה שלו, את הסולו, ולגבי הזמרת לדעתי היא צריכה להשאר שם, זה ממש יפה! לשמחתי הרבה, לא רק שהמקלדת שלי לא נזדקקה לניקוי יבש, אלא דווקא נהניתי מהשיר ושמעתי אותו עוד כמה פעמים מאז. יניב.
לפני כשבוע קראתי את הביקורת של אורי ברייטמן על hand of hope, והורדתי את השיר, אך עד שנתפניתי לשמוע אותו, כבר היה מאוחר והלכתי לישון, (וגם תכננתי ללמוד מנסיונו המר של אורי ולהכין לי שקית קטנה, חבל לי להרוס מקלדת אלחוטית