אני בסה"כ בנאדם, אתה יודע
ולבני אדם יש זיכרון אסוציאטיבי. אלבום שמאוד אהבת בגיל 17, תמיד יזכיר לך את התקופה הזאת. זוג אוהבים תמיד יזכרו בפגישה הראשונה שלהם כשהם שומעים את אותו השיר שהם שמעו אז. ובאותה מידה, חוויה לא נעימה יכולה לגרום לך לשנוא שיר שפעם אהבת, רק בגלל אותה החוויה. אורי, זה לא דיון. אתה מדבר באוויר, ומנסה למקד את הדיון על זה שאני טיפש. אתה פועל כמו פוליטיקאי מצוי, שבמקום להדגיש את התכונות החיוביות של עצמו ושל מה שיש לו להציע, הוא מציג את התכונות הרעות של יריבו. וחבל. אתה יודע שאני אוהב דיונים סוערים, אבל רק כשיש להם איזושהי מטרה. אם המטרה שלך היא לגרום לאנשים אחרים שעדיין לא שמעו את ארט ברז לשמוע אותם, ולעשות לי רצח אופי על מנת שאני לא אשפיע עליהם לרעה, זה לא ממש יעבוד. תזכור, אני הגעתי לארט ברז דרך הביקורת שלך במדריך העברי, לא דרך זה שהוכחת שמזמור ג'רמן, פלוני בפורום שטען שארט ברז זה לא טוב, לא יודע על מה הוא מדבר. "אבק לא זקוקה לביקורת שלך" רק לפני שבוע בכית על זה שאף אחד לא כתב ביקורת על אבק בשרת העיוור. אז אבק לא צריכים את הביקורת המקומית, או שהם פשוט לא צריכים את הביקורת הספציפית שלי, כי סביר שאני אכתוב עליהם דברים לא מחמיאים?