STARGATE SG-1

vulcan20MM

New member
STARGATE SG-1

אהמממ... בסך הכל הפעם היה פרק נחמד{בהחלט תוספת חשובה עבור הטוקרה}... אז זהו בעיקר... האמתי איך שהתחיל הפרק חשבתי שהוא יהיה יותר טוב,אבל לא נורא...

B a n j o

New member
אחלה פרק !

דווקא חשבתי שהוא ייגמר בצורה יותר רגילה הוא גם הסביר לי איך לכל הרוחות הנחשים האלה מתרבים. אהבתי את מה שג'ק אמר: "אז בגלל זה אתם לוקחים פונדקאים?"

vulcan20MM

New member
טוב אז ככה פחות או יותר:

הפרק מתחיל בכך שצוות SG-1{כמובן}מגיע לכוכב לכת אשר מאוכלס בידי בני אדם{שחיים בערך בתקופת המאה ה-19}קיצר הם מתחילים לשוחח אז הפאינגרים{זהו שמם}מגישים להם הצעה-שהיא הם יתנו להם מין חומר מיוחד שיכול לרפאות את כל המחלות שקימות בעולם{שלנו}ותמורת זאת צוות SG1 יעזור להם להגיע ל-10כוכבי לכת של גאולד כמובן שא'וניל מהסס,{טוב קיצר אני יתחיל להגביר קצב כי אני יכול לספר לך במשך שעה}=טיאלק מגלה כי החומר מופק משיתופונים אשר בעצם הם נוצרים ממלכה והמלכה היא אחותו של-"רע"{אדון מערכת מאוד חזק ועצום-אבל הוא מת לפני מאות שנה}והוא גם היה אחיו של אפופיס קיצר למלכה קוראים "אנ'גירה" לאחר מכן מגלה טיאלק וג'ק כי המלכה היא בעצם המלכה של בני הטוקרה{היא זאתי שיצרה אותם-כלומר האמא שלהם-(של השיתופנים)}ואז הטוקרה נכנסים לתמונה ודורשים לשחרחר את המלכה באופן מידי,אבל הפאנגרים לא מסכימים משום שבעיקרון המלכה מייצרת שיתופנים,ומהשיתופנים מייצרים את התרופה המיוחדת ואז אם לא יהיו יותר שיתופנים לא יוכלו יותר לייצר את התרופה{ואז כל מי שנטל אותה ימות}משום שלא ישאר יותר מספיק לכולם{מי שלוקח את התרופה חייב להמשיך לקחת אותה זה כמו סמים}אז זהו בעיקר... בסוף הטוקרה לא מצליחים לחשוב נוגדן אז איזו אחת{מהטוקרה}מקריבה את חייה למען המלכה,ואז הם יכולים לדבר איתה{כי השיתופן של המלכה נכנס לתוך הגוף של האשה מהטוקרה}אז זהו ,הפרק נגמר בכך שרואים שהמלכה מתה ומחזירים אותה לעולם של הטוקרה,בנוסף לכך צוות SG אומר כי יש להם אבטיפוס לנוגדן שהם צריכים וזהו נגמר הפרק!!! מקווה שהסיפור שלי עזר לך!

B a n j o

New member
משהו אחד

רע לא מת לפני מאות שנים! רע מת בסרט. ואיך המלכה נכנסה לכל הרוחות לגוף שלה? היא ע-נ-ק-י-ת !!! ואיפה אתה? נעלמת לי באייסי

vulcan20MM

New member
כמה תשובות:

1}כנראה התבלבתח עם "רע"... 2}מה שראיתה בסדרה אתמול זה רק פיתוח עצמי של הגוף,כלומר המלכה יכולה להפטר מזה מתי שהיא רוצה במקרה של אתמול היא התנתקה מהגוף שלה כאשר האשה הזאת הקריבה את חייה! 3}ההיתי חייב לנתק את האייסיי כי אח שלי הגיע ורצה לדבר עם חברים!...

B a n j o

New member
אז רגע

מי מאיתנו התבלבל? לא הבנתי ממה שכתבת (הייתה שם שגיאת כתיב קלה אך חשובה...
) ומה שאתה אומר זה שהמלכה יכולה להעביר את התודעה שלה לגוף כאילו?

NX01

New member
DISINFORMATION!!!!

תגיד vulcan20mm אתה בכוונה מעטה אנשים? אתה עושה זאת כמעט בכל הודעה שלך? RA נהרג ע"י sg1 בסרט.

B a n j o

New member
לא ע"י SG-1

ע"י חיילים של הצבא SG-1 עדיין לא הוקמו רק דניאל וג'ק היו אח"כ גם בSG-1

NX01

New member
כמובן.

התכוונתי ע"י צוות הסטארגייט הראשון (הצוות של הסרט).

vulcan20MM

New member
"בכוונה"..?

אחי כולה התבלבתי..! התבלבלתי בין אדוני המערכת! וואיש הולך להיות פרק ממש טוב עוד 5פרקים בערך!-{אם זה נכון,אז האסגרד הולכים להכנס למלחמה עם הגאולד,בגלל שהגאולד התקיפו בטעות ספינת משא של האסגרד! חחח..מסכן אפופיס,סופו קרב!...

NX01

New member
עוד פעם?

אפופיס מת (או לפחות הוא אמור להיות מת עד שיחליטו אחרת)

vulcan20MM

New member
תבין משהו:

הגאולד זה לא רק "אפופיס"!!!! הגאולד זאת אמפריה של מאות מערכות שמש אשר בכל מערכת כזו,יש מין "אל" שנקרא אדון-מערכת,ישנם אדונים מערכת שהם ניטרלים,וישנם אדוני מערכת שהם יותר אכזרים מכל גזע שאני מכיר,אז כנראה אדון מערכת אכזר או טיפש במיוחד התקיף בטעות ספינת משא של האסגרד,בכל אופן כנראה שהאסגרד הולכים להכנס למלחמה כוללת כנגד כל אדוני המערכת{גם הניטרלים}-ותאמין לי שיש להם את הכוח! אגב אם אתם חושבים למה אנחנו כבר הרבה זמן לא שומעים על האסגרד אז זה בגלל שהם עסוקים פחות או יותר במלחמה משלהם{נגד עכבישי הברזל}זה נחשב לבין האויבים הכי מסוכנים,{זוכרים את הפרק עם העכבישים שמגיעים לכדור-הארץ ומשתלטים על צוללת רוסית..?}קיצר כל מה שעשוי ממתכת זה טוב עבורם{ויש המון ספינות מלחמה כאלה של האסגרד}אבל עכשיו המלחמה נגדם כבר בשלבי סיום משום שהאסגרד קיבלו "טכנולוגיה" חדישה מ כדור-הארץ{חחח,כמה שזה מצחיק,הם פי100 יותר מתוחכמים מאיתנו ואנו מספקים להם טכנולוגיה}הטכנולוגיה בעיקר מבוססת על קליעי ברזל{רובים,מקלעים וכו'...}אז זהו בעיקר. אגב מענין מה יהיה עם מועצת הטוליונים{הרי אחרי הכל יש להם תותחי-על שמסוגלים להשמיד ספינת אם תוך כמה שניות!}. אז קיצר מחכה לנו עונה מאוד מרתקת ומענינת=שווה מאוד לראות(כל יום שבת בשעה 17:00-ערוץ1)

NX01

New member
טוב ברגע זה כבר לא שווה להגיב.

חכה לפרק של יום שבת הקרוב. המשכפלים חוזרים ובגדול.

vulcan20MM

New member
מה מה מה המה מה?????

שמעתי נכון? "המשכפלים"? אתה מתכוון לעכבישי הברזל?{שהם בין היתר האויב העיקרי של האסגרד..?}

למעלה