STAR WARS 3

gangrel

New member
הוא שאל

אם מישהו יודע מה קורה בסרט השלישי של מלחמת הכוכבים (עלילה כללית). הדבר היחיד שהוא כבר יודע זה שאנקין נהיה רע.

Master Yoda

New member
../images/Emo58.gifepisode:III../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

☻ פאדמה צריכה להכנס להריון ואולי גם ללדת. ☺ אובי וואן צריך להלחם נגד אנאקין מעל איזה תהום עם לבה/חומצה/משהו בסיגנון ולהפיל אותו למטה (את אנאקין). ☻ הקיסר מציל משם את אנאקין ששורד עם ראש, חצי ריאה ועוד כמה חתיחות עור (השנאה שומרת אותו בחיים). ☺ הקיסר מורה לבנות לאנאקין (שכבר אז יתחילו לקרוא לו דארת´ ווידר) חליפה שתראה כמה שיותר מפחידה ומעוררת אימה. ☻ הקיסר מחסל כמעט לגמרי את הרפובליקה. הסנאט נשאר אבל כוחו מועט. ☺ כל הג´דיי נרצחים חוץ מיודה ואובי וואן. זה נראה טיפה מסכם את זה... בטח שכחתי כמה דברים. אה, לוקאס אמר שברט יראו יותר אנאקין מדארת´ ויידר (הקרב יהיה לקראת הסוף). שכולם יודים מה זה אומר....מוות להיידן קריסטנסטנסן לשם המעצבן שלו
. *אופס.... אני חושב שיש לי כמה אוייבים עכשיו בפורום!

אכן קנית לעצמך כמה! ../images/Emo46.gif

(הכוונה לאויבים...
) היידן הוא לא מעצבן! הויכוח הזה נערך קודם וכבר אמרנו שהייידן הוא חמוד ומתוק...
וכולם הסכימו! (מממ... או שלא!
) יש משו אחד שלא הבנתי באירועים... למה בן ואנאקין נלחמים?
(ולסיום, קצת היידן!
)

Master Yoda

New member
המממ.... אולי בגלל../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

שאנאקין יעבור לDark Side
. אני מנחש שזה יהיה קרב עם מלא דיבורים. "לא אנאקין בלה בלה, בלה! בלה בלה בלה בלה!" "אתה שיקרת לי! בלה! בלה ובלה בלה בלה!" "זה עוד לא מאוחר מידי אנאקין! בלה בלה בלה!" ואז הוא מפיל אותו.

Master Yoda

New member
בלה, בלה, בלה?../images/Emo4.gif../images/Emo110.gif

אתה יודע... לא אמרת לי שהdark side חזק כל כך! שאם הייתי עובר לdark side הייתי יכול לבקר את אמא שלי מתי שבא לי! בלה בלה בלה בלה! עוד לא מאוחר מידי לחזור (לצד הטוב)

the linkin park

New member
הידתם

היידן הזה הוא הומו מתרומם. לפרטים נוספים תקרעו בגיליון החדש של מעריב לנוער.

אתה ממש טיפש! ../images/Emo4.gif

רק שתדע שכמה אנשים פה הם הומואים ובדיוק שנכנסתי לפורום הזה אמרתי לאנשים שיש פורומים שהומואים לא מתקבלים שם יפה... עכשיו, אני קצת יותר פה ממך, ולא נעים לי דיבורים כאלה!

pakapaka

New member
גם בלי קשר ממש כתבו שזאת שמועה

כמו שהייתה שמועה שהוא ניהל רומן עם נטלי פורטמן

Master Yoda

New member
כל השמועות האלה../images/Emo110.gif

זה פשוט אנשים משועממים שכותבים את הכתבה וחושבים להם ´המממם... מה לכתוב? אני יודע! בוא נכתוב שיש שמוע שהיידן ניהל רומן עם פורטמן!´ בטח שתהיה שמוע אחרי שהוא יכתוב את זה!

הנקודה היא....

ספוילרים אפשריים שבעוד שכל מה שכתבת שיקרה אכן ידוע שיקרה, לא ידוע מה מהדברים אכן יראו בסרט.... הסיום המושלם לדעתי יהיה שאנאקין נופל ללבה, ואנחנו, בהנחה שאנחנו לא ראינו את הסרטים המקוריים, לא יודעים שווידר זה אנאקין עד שלוק מגלה את זה...

לפי דעתי זה יהיה...

סיום מעט טיפשי.... לוקאס יודע שכולם ראו את הטרילוגיה המקורית לפני הטרילוגיה השניה! זה יהיה סיום טיפשי וקצת ריק... זה ישאיר חללים גדולים מדי, כאילו שאין מספיק חללים כאלה.......

לדעתי דווקא

לוקאס ינסה לשחזר את הקרב של שובו של הג´די על כוכב המוות זאת אומרת דוקו יהרוג את סמואל לי ג´קסון ואנאקין ידע מזה או שינסו להרוג את התינוקות שלו ואנאקין יחשוב שהם מתו ובעצם הם שרדו ואז יהיה קרב בין דוקו לאנאקין ובסופו של דבר אנאקין יהרוג את דוקו בדם קר ואז בעתיד שהוא יראה את הבן שלו עובר אותו דבר אז הוא יציל אותו

לדעתי...

אנאקין לא אמור לדעת שאמידאלה בהריון (לוק וליאה), וההריון מוסתר ממנו עד, וול, שוויידר שומע הרבה יותר מאוחר על לוק סקייווקר. אנאקין ייבצע משימה כלשהי בשביל פלפאטין, וככה יגלו שהוא בעצם "משרתם של שני אדונים". אובי-וואן יהיה שם כדי לעצור אותו מלבצע את המשימה הזו, מה שלא תהיה, ואנאקין יתקוף אותו. בקרב הזה הוא נופל לבור חומצה/לבה/משהו אחר. בסוף הסרט נראה, מצד אחד, את אמידלה בהריון מתקדם או כשהיא מחזיקה את שני התינוקות, ומצד שני את דארת´ וויידר והצבא הענקי כמו שהיה בAOTC.

אולי אבל משהו אחד מציק לי פה

סמואל לי ג´קסון צריך למות בקרב כי הוא דמות די מרכזית גם בעלילה והוא צריך הרי למות לכן צריך לראות את המוות שלו וגם לדעתי לוקאס יראה סוף סוף את פלאפטין בפעולה זאת אומרת בקרב חרבות אור ויש שמועות ששמעתי מחברים מחו"ל שהם באתרי מעריצים שיהיה בפרק הבאה חרב אור כתומה וכנראה יהיה לפלאפטין אבל לך תדע... בכל מקרה נראה לי רוב הסיכוים שמי שזוכר בפרק 1-2 איפה שדוקו חוזר לפאלפטין ולתת לו את התוכניות של כוכב המוות אז ברקע יש מלא מבני תעשיה שפולטים אש תופת ככה שנראה לי שרוב הסיכוים שסמואל לי ג´קסון ואנאקיןיסעו לאזור הזה שם כדי להלחם נגד דוקו ואובי וואן לא יגיע בזמן או משהו כזה ואז סמואל יהרג על ידי דוקו או משהו כזה ואז אנאקין יבוא להלחם כנגדו והוא יפסיד לא לפני שהוא יראה את אובי וואן מתקרב לשם ואז הוא יחשוב שכולם בגדו בו... או שדווקא אנאקין יבוא לבד ואז ירגיש נבגד כי הוא לבד יצא לשם בלי עזרה ואז הקיסר יעזור לו וירפא אותו ובעצם יהיה היחיד שיהיה לידו... ואז ווידר יהרוג את כל הג´דים כי הוא הרגיש נבגד ובסוף בטח יראו את ואבי וואן לוקח את לוק לטאטוין לא לפני שרואים אותו כמו לוק ואנאקין מסתכלים לשמש של טאטוין כמו בסר 4 ו2 ככה לדעתי לפחות...

עוד שמועה היא....

כי הקיסר יסבול ממחלת עור קשה ויהיה על סף מוות, ואז יצור שיבוט של עצמו, ויעביר את התודעה שלו, הזכרונות שלו וה- FORCE שלו לשיבוט. אולי לכך התכוון אנאקין כשאמר שיום אחד הוא ימנע מאנשים למות?

למעלה