STAR WARS 3

דרמתי מידי לטעמי../images/Emo110.gif

-א- זה אני או שבהודעה הקודמת שלך בשירשור הזה אתה כתבת שאובי וואן או יודה יהרגו את דוקו??? מה?!?!?!? -ב- איש הלילה, באמת לא הבנת. דוקו כן ידע על צבא המשובטים. הוא רק עבד על התושבים של ג´נוסיס כשהוא אמר ל"מלך" שלהם (אני לא יודע איך השלטון הולך שם) "איך הג´דיי יכלו למצוא צבא בהתראה כה קצרה?". -ג- למה אתם כל כך בטוחים שיהיה קרב אחד בו ישתתפו אנאקין, אובי וואן, מייס ווינדו, הקיסר, דוקו ויודה ואז יקרה מה שיקרה?? לדעתי הקרב בין אובי וואן לאנאקין יהיה רק בין שניהם ולא יהיה שם אף אחד אחר... ווינדו לא חייב להיהרג ע"י סית´ או אנאקין. יכול להיות שיתקפו אותו מלא דרואידים/משופטים/טרופרס (כן, גם ליכולות של ווינדו יש גבול.)

Master Yoda

New member
פאקינג שיט!../images/Emo110.gif

השתמשתי בשם המשתמש של אחותי...... ההודעה למעלה היא שלי!

Ecthelion

New member
שמע,הכל השערות

אני מאמין בגלל שלוקאס כזה דרמטי הוא יתמקד יותר במלחמה בין ג´דיים מאשר במלחמה כללית.ראית איך הוא הקדיש לג´דיים את הכל... מי שלא שם לב לזה שדוקו שיקר למלך הוא ממש...מצטער אבל זה היה לגמרי פשוט להבין את זה,הקטע בסוף אפילו עוד יותר מבהיר את זה. שוב,לדעתי המאסטרים החשובים{וינדו,אובי ואן,דוקו,יודה,סידיוס} יילחמו,וכמובן שיהיה אנאקין אחד...{: ומי הוא המסתורי בעל החרב הכתומה??!?!?

Master Yoda

New member
מאיפה הגיע הרעיון הזה../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif

.........של החרב הכתומה...

שלי

פשוט חבר שלי אמר מארצות הברית שהוא ראה באתר על זה משהו וגם זה הגיוני כמו שלוקאס הכניס את החרב אור הסגולה לסמואל יש מצב גם לכתום כי זה קרוב לאדום אבל צבע שונה

Master Yoda

New member
לא יודע....../images/Emo110.gif

נשמע לי קצת לא אמין..... לא נראה לי. בטח לא של הקיסר.

Rogue 7

New member
פאלפטין לא סובל ממחלה

הDark Side מכלה את הגוף שלו ולא ידוע כמה זמן יש לו כבר (או עדיין לא) שיבוטים שהוא מעביר את התודעה שלו עד שהגוף של אותו שיבוט מתכלה גם כן וכן הלאה. אנאקין התכוון (לפי דעתי) למוות של קוואי גון כי הוא היחידי שאנאקין היה קשור אליו ומתץ

למעלה