STAR WARS 3

אולי

אנאקין ופלאפטיןאולי יפצעו בתאונה שאש תיפול אליהם כנראה מפיצוץ במבנה שלשם דוקו הגיע בסוף הסרט השני אז יכול להיות ששם אנאקין ופלאפטין יפגעו ויפצעו אבל אנאקין יפצע יותר ופלאפטין יציל אותו ואז ווידר ישנא את הג´דים כי פצעו אותו ובגדו בו ויאוהב את הצד האפל שהציל אותו...

Master Yoda

New member
שמועות....../images/Emo110.gif

טוב כולם יודעים כמה הן מבוססות. לדעתי לפלפאטין אין חרב אור. והקטע עם השיכפול... לא יודע. לדעתי אי אפשר לשכפל את ה"FORCE" כי זה לא רק המידי קלוראינס. ומבחינה רפואית, ם הוא חולה והוא משכפל את עצמו אז גם מה שיצא ממנו יהיה חולה. ויקח לו יותר מ10 שנים להגיע לגיל שלו.

Master Yoda

New member
יכול להיות שבכלל לא!../images/Emo110.gif

בקרוב מוציאים DVD לתרילוגיה הישנה. ויכול מאוד להיות שיוסיפו סטצינה עם פורטמן (פאדמה) בROTJ. לדעתי זה רעיון מסריח.

פאדמה לא מתה

כי אם אניל א טועה לוק אומר שהוא לא הכיר את אמא שלו וליאה אומרת שהיא הכירה אותה עד גיל צעיר לא?

Master Yoda

New member
כן אבל...../images/Emo110.gif

לדעתי ווידר לא הרג את פאדמה אלה היא פשוט מתה כשליה ולוק הוא ממש קטנים. אבל יכול להיות שהיא לא מתה בכלל. אם לוקאס יחליט להוסיף את פאדמה בגירסה המחודשת של התרילוגיה הישנה זה יהרוס את הכל.

Master Yoda

New member
כי כל הג´דיי ימותו../images/Emo110.gif

חוץ מאובי וואן ויודה כמובן.

אבל זה לא אפשרי

שכל הג´דים ימותו... אולי פשוט הוא השמיד את כולם ונשארו מעט מאוד הרי גם מרה ג´יד היא מתלמדת בכוח הכוח נשאר לא משנה מה קורה הרי הכוח זה לא תורה זה יצור חיי (מיניקלורינס) או איך שלא אומרים את זה פשוט וידר השמיד את המסדר שלהם והם התפזרו בחלל יכול להיות שנשארו כמה עשרות יאני שוידר השמיד את רובם 90%

Master Yoda

New member
אההה......./images/Emo110.gif

מידיקלוריאנס* אני הבנתי שכל הג´דיי נרצחו (ולא ע"י דארת´ ווידר בלבד). ולא הבנתי מה הקשר בין זה שאמרת שהכוח זה יצור חי (מה שלא נכון, הכוח הוא לא המידיקלוראינס) ובין זה שאמרת שזה לא אפשרי שכל הג´דיי ימותו. עדיין נולדו ילדים ש"חזקים עם הכוח" אבל אף אחד לא אמר להם את זה ואימן אותם.

odiman11

New member
זהירות ספווילר ענק

זהו הסיפור של פרק 3 אני מניח לא סדיוק קראתי את זה אבל רשום שזה מלוקאס

Master Yoda

New member
כל השירשור הזה הוא../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

ולא נראה לי שזה לוקאס כתב

כמה ג´דיי כבר היו?!?

בAOTC, בקרב בג´נואסיס משתתפים בסך הכל 50 ג´דיי.. לא יותר... אני חושב שלא כל כך קשה היה להרוג את כולם.....

Master Yoda

New member
לא כל הג´דיי באו לג´נוסיס../images/Emo110.gif

רק חלק קטן מהם. ווינדו אמר: "אני אאסוף את הג´דיי הזמינים ואטוס לג´נוסיס לעזור לאוביוואן." (או משהו כזה) רוב הג´דיי היו בטח באיזו שליחות או משהו.

ממממממ...נכון! ../images/Emo13.gif

משום מה הבנתי שזה כל הג´דיי...

odiman11

New member
מלחמת הכוכבים היא לא טרילוגיה

מידע כללי מלחמת הכוכבים היא לא טרילוגיה מאז יצא EP1 טרילוגיה היא סיפור בשלושה המשכים בגלל זה זה טרילוגיה ומלחמת הכוכבים היא כבר 5 סרטים ולא שלושה

Master Yoda

New member
אם היית קורא../images/Emo110.gif

היית רואה שכתבתי "התרילוגיה הישנה. הרבה מאוד אנשים מתייחסים למלחמת הכוכבים גם כסאגה וגם השתי תרילוגיות. הישנה והחדשה.

Ecthelion

New member
מצטער חברים התבלבלתי...

ברור שוינדו ימות אבל למה לדעתכם דוקו יהרוג אותו??.אני תמיד חשבתי שזה יהיה אובי ואן בגלל הקירבה בינהם,ואפילו יכול להיות יודה-למרות שאני מאמין שהוא יילחם בפאלפאטין.אנאקין יהיה מול אובי ואן{ככה אמר יואן מקרגור},דוקו{באתי לכתוב דודו...}-?, סידיוס-?

אולי...

למרות שצריך לקחת בחשבון שדוקו לא מודע לכל התמונה זאת אומרת שהוא כלי משחק בידי פלאפטין ומי שלא הבין אז מתי שהמשובטים תוקפים אז דוקו היה מופתע מכך לכן דוקו לא יודע שסידיוס הוא בעצם פלאפטין... פלאפטין משתמש בדוקו וחבריו לברית כדי ל"עודד" את הרפובליקה לבנות צבא והכל... יכול להיות שדוקו ילחם נגד אנאקין ואז אנאקין יהרוג את דוקו ואז יופיע אובי וואן לשם וילחם נגד אנאקין כי אנאקין יהיה חמום מוח ועצבני... לגבי וינדו נראה לי שהוא ימות על ידי פלאפטין או וידר דווקא... יכול להיות מצב שלוקאס יראה איזה חצי שעה לקראת הסוף את מלוא כוחה של האימפריה בכך שיראו מלא לוחמי סער הורסים הכל ווידר נכנס להיכל של הג´דים במועצה שלהם ואז הוא ילחם נגד וינדו או משהו כזה... או שבעצם לא יראו בכלל ובעצם מישהו יגיד שכל הג´דים הושמדו או ברחו...

Ecthelion

New member
אתה סומך על לוקאס?

הטמבל הזה שאם היה נותן לשפילברג לביים היינו במצב טוב.אתה כנראה לא הבנת את הסוף:דוקו ידע שפאלפאטין יעשה את המהלך,הם תיכננו את זה ביחד,בגלל זה שהוא חזר לקורוסנט הם שמחו כל כך, שיש מלחמה.מה שהוא לא ידע הוא שהוא ייבגד על ידי סידיוס. אנאקין לא הצליח להביס את דוקו שהוא היה חזק למה נראה לך שעכשיו הוא יצליח לעשות זאת?אני חושב לצערי שוינדו ודוקו יהרגו אחד את השני: וינדו הורג את דוקו ואז מישהו בא מאחור ויורה בו או מכניס לו לייט סייבר בבטן,וינדו מסתובב ורק מספיק לומר את המילה האחרונה ומת..."אנאקין???"..מה דעתך?

למעלה