St. Joan

אני אפילו לא חשבתי על זה...

חשבתי שהוא דיבר על סתם כתם בשטיח שהיה שם...!

moran14h

New member
גם אותי זה פשוט קרע..עד שהוא לא

אמר שהוא מתכוונן לעצמו, הייתי בטוחה שהוא מתכוון לכתם אמיתי על השטיח ושזה ממש משגע אותו ושהוא פסיכי.....

moran14h

New member
חחח לא

הוא התכונן שהם שם (אצל הפסיכולוגית) רק בגללו ,רק כי הוא נכנס למכונית עם נהג שיכור ואז היתה התאונה ובלה בלה בלה.. חחחחח גם לי לקח המון זמן להבין.. *תומכת*

lestatgirl

New member
אדם קרא לג'ואן ג'ואן

יווו אני לא יכולהלסבול את זה שהוא כועס עליה זה כ"כ מעצבן כי אני חולה על הדמות שלו כמעט בכיתי שהוא קרא לה ג'ואן ד"א אני דיי חדשה פה כעיקרון אני כל הזמן קוראת אבל הודעה ראשונה שלי

rory s

New member
היי גם אני חדשה

אז ככה מחשבותי על הפרק.. * נחמד איך שהם קישרו בין ג'ואן דארק לגון מארקדיה שזה נשמע דומה מאד.. * אהבתי את הקטע בין ג'ואן לאבא שלה זה באמת ריגש אותי * הקטע עם היועצת והקריצות היה פשוט מצחיק בטירוף! ועוד אחרי זה שהיא כזה ממלמלת אני לא משוגעת * היו לי דמעות בעיניים כל פעם שהיה קטע עם אדם.. ובסוף שהוא עוד קרא לה ג'ואן... * טוב שלא בסוף הפרק הם יושבים כמו פסלים ולא ניגשים אליו! מה אתם אבן? אח שלכם, הבן שלכם בוכה ואתם יושבים ככה מסתכלים זה ממש עיצבן אותי * אני מקווה שיקרה משהו לאיש המעצבן הזה לא הבנתי אם הוא ראש העיר או פרקליטות משהו אבל הוא עולה לי על העצבים * גרייס נהיית חמודה מפרק לפרק ובאמת שלא היה צריך לעצור את המרידה שלהם, למרות שבזה שהיא עשתה מבחן חוזר והוכיחה שהיא לא העתיקה היא נתנה השראה למורה שלה שזה גם משהו טוב אבל כל פעם ה' משנה מה צריך לעשות וכולם נגדה כבר וחושבים שהיא מטורפת! שיצאו מזה כבר... חחח טוב נראה לי שזה מספיק, מצטערת על המגילה

Goooofy

New member
Welcom ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

נורא העציב אותי גם הקטע שאדם אמר שהוא לא קשור לעניין כשאיימו להשעות אותם...זה מראה שהוא באמת באמת כועס עליה

קודם כול:

ברוכות הבאות לכול החדשות... ואני האמת לא הבנתי למה כעסו על אבא של ג'ואן כשהוא עשה שם מעצר או משו ... לא הבנתי שם כלום... מישו יכול להסביר לי?... אדם הזה... כ"כ חמוד... ממש ממש רציתי שהם ישלימו, והיה ממש מגניב שבדיוק היה אותם מקרים(בכללי) של ג'ואן וז'אן דארק, אבל כול מי שאמר שלא היה צריך לנסוג, זה טעות, כי ראיתם מה קרה לז'אן דארק... זה אומר שזאת טעות, וחבל לחזור עליה...!!

OrdinaryDay

New member
מיאו מיאו.

הסידרה די מבוססת על ז'אן דארק...כך שזה היה חייב לבוא מתישהו. והקטע עם אבא שלה-הם רצו לתפוס את מיבאה (מילה ארורה-מי שמביא) את הסחורה(סמים) ולא את אלה שמוכרים/קונים. וכמובן שמיסטר גוד קאפ החליט שלא יתכן ויהיה "מעורת קראק" בשכונה שם לא משנה שהוא לא יתפוס את זה מהשורש..אז הוא החליט לפעול על דעת עצמו ובלה בלה בלה..

Hadar107

New member
אני כל כך מצטערת בשבילה!!!

(לא רציתי להגיד מרחמת...אני לא אוהבת את זה) אני ממש לא רוצה להיות במקומה...מסכנה הקטנה!!ועוד היא לא יכולה להסביר לו אפילו!זה כזה לא פייר!

Goooofy

New member
אני מסכימה בקטע שזה....../images/Emo15.gif

היה מאוד מעצבן שהיא הייתה צריכה לעשות את המבחן החוזר ושלא האמינו לה...נורא מתסכל אבל...אחרי הכל כמו כל דבר בסדרה הייתה לזה מטרה וזה השפיע על המורה שלה להשתנות... ועובדה שבסוך היא גם הרגישה טוב עם עצמה למרות שכולם כעסו עליה.

Hadar107

New member
יה...זה תמיד ככה בכל סיום

(שהכול מסתדר בסוף וגורם למשהו טוב)זה בדר"כ משאיר טעם טוב....אבל הפרק זה השאיר לי קצת...! אבל היא מאושרת סבבה...יש לה את זה

אבל מה עם קווין?!?!!?!??

הוא עצובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב וכשהוא עצוב גם אני עצובה... ולעזעזל אנשים, תחבקו אותו!!! מה זה החראיות הזאת?!?!?!?

OrdinaryDay

New member
ברוכה הבאה../images/Emo11.gif

והקטע עם קווין-אנשים! הוא דיבר! מה אתם רוצים שבאמצע הפ יבואו ויחבקו אותו?! הם רצו לשמוע מה יש לו לומר! חוץ מזה, שאני מניחה שהם היו גם די המומים מכל זה...אחרי הכל, הוא פתאום צעק והתחיל לדבר... בטח א םהיו ממשיכים את זה, האמא המעצבנת הזו הייתה באה ואומרת "הו...קווי...איטס נוט יורפולט" אור וואטאוור!

למעלה