St. Joan

Hadar107

New member
אבל הוא סיים כבר!!!!!

וכולם פשוט ישבו שם כמו גולמים משועממים(מבינה אותם...עם כזאת פסיכולוגית?!?)ונתנו לו לבכות...קצת אבל ממש קצת סימפתיה!!

יצא ש

שהפסיכולוגית בכלל לא אמרה כלום חוץ מאיזה שניי משפטים, והם "פתרו" בעצמם את הבעייה זה ממש טמטום...

Nitzan122

New member
ברוכה הבאה

זה באמת היה כל כך עצוב... מסכן אדם
חוץ מזה נשפכתי בקטע עם היועצת כשג'ואן ניסתה לשאול אותה אם היא אלוהים וכולם ככה הסתכלו עליה והיא אמרה "אני לא מטורפת" זה היה כל כך מצחיק וגם הקטע בהתחלה שהיא נרדמה בשיעור... וגם קווין ממש מסכן איזה עצוב זה היה בסוף... אבל איך שתמיד עוצרים את לוק עם כל העצב מהקטע של קווין אני כל כך צחקתי מהקטע הזה
מסכן תמיד קוטעים אותו... אבל הכי מסכנה זאת ג'ואן היא בכלל לא ביקשה את כל הקטע הזה של לדבר עם אלוהים ובגלל זה היא מאבדת את החברים שלה ומאכזבת אותם ואפילו אסור לה לספר למה...

אף אחד לא אמר שאסור לה

פשוט אם היא תספר, יחשבו שהיא משוגעת... זה לא אותו דבר.. ולוק הזה... ממש מסכן... לא מתייחסים אליו בכלל!!! איזו חוצפה!!! אבל אם זה בשביל קווין אז זה בסדר..

Luna Lovegood

New member
הוא לא מסכן

הוא חמווווד וכן, הוא סובל, וברגעים כאלה כמו בפרק הזה ממש מרחמים עליו וכו' , אבל אסור לרחם עליו כי בעצם כל הקטע הזה של להיות נכה זה להרגיש שונה מכולם ושמרחמים עלייך ואף אחד לא רוצה להרגיש ככה, מה גם שזה לא נכון שהוא שונה ומסכן.

The tooth Fairy

New member
שמתם לב שאדם קרא לג'ואן "ג'ואן" ולא

ג'יין? זה היה כזה עצוב! בשלב הזה כבר סיימתי 2 גלילי נייר טואלט(טוב לא הגזמתי..אבל זאת לא הנקודה- הנקודה שזה עצוב!!). לדעתי זה היה פרק ממש יפה! והרגשתי שהפרק נמשך הרבה יותר זמן מהרגיל (למרות שזה היה בדיוק 45 דקות) כי העלילה הייתה יותר מורכבת לדעתי...

The tooth Fairy

New member
אל תסקלו אותי באבנים כי אהבתי את

הפרק
אני לא יכולה לשלוט שעצמי!!! אני אוהבת את כל הפרקים של הסדרה....אני חסרת תקנה.....

הסגנון דיבור של ג'ואן

יכול להיות כל כך מעצבן לפעמים...
נו מילא. בכל מקרה, היה פרק טוב - טוב מאוד אפילו! ומשעשע... חחחחחחחח קרע אותי כל הקטע שהיא חשבה שהיועצת היא אלוהים! והסוף היה... עצוב
לסיכום: פרק מצוין! בין האהובים עלי עד כה. הסדרה הזאת רק הולכת ומשתבחת (טפו טפו טפו!)

זה באמת היה פרק יפה...

ובסוף=- אנשים תחבקו אותו לעזעזל!!!!! אתם לא רואים שהוא בוכה!!! זה רגע קשה, קצת תמיכה לא תזיק..!!!

DoritOS

New member
זה היה פרק ממש יפה, כמו כולם

הסדרה הזו היא מיוחדת.. לא יודעת.. היא גורמת לחשוב על דברים... הפרק של אתמול היה טוב! הצחיק אותי הקטע עם היועצת... זה היה מבדר ברמות! רק לפעמים מעצבן אותי שהיא צריכה להקריב הכל שזה יגיע למצב שחברים לא ידברו איתה או משהו כזה... חוץ מזה, אחלה סדרה!! אחת הטובות בעיניי...
אהה ודרך אגב, אני חדשה בפורום
אז היי

היי... ברוכה הבאה...

נקרעתי בקטע עם היועצתתתת אפילו צחקתי בקול רם.... חחחח ואחריי זה.. ג'ואן נבוכה ואומרת..:"I'M NOT CRAZY..."חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ברודי

New member
הפרק לא היה משהוא..

הוא היה יותר טוב מהקודם ועדיין. אחרי 7 פרקים צתחילים לעלות לך שאלות. למה האלוקים שלהם (שמעכשיו אני אפנה אליו כ-ה' למרות שזאת לא הכוונה שלהם בסידרה) מבקש ממנה לעשות את הדברים האלה? נכון שבסופו של דבר זה יצא לטובה מבחינת המורה אבל בסיום הפרק נותרנו עם סיטואציה ששני החברים הכי טובים של ג'ואן כועסים עליה!! אז מה המטרה כאן בדיוק? לבודד אותה חברתית אבל בו זמנית היא עוזרת לאנשים אחרים? זאתי המטרה של ה'? נכון שבפרק שהיא הורסת את היצירה הוא אומר לה שזה עניין של דימיון ואמא שלה מסבירה לה שהיא יכלה לעשות את זה אחרת במקום להרוס את היצירה כמו לדבר איתה או עם אדם. אבל לפי דעתי זה שטויות. הרי היא דיברה עם אדם והוא לא רצה להוציא את היצירה ולדבר עם אמא שלה מה זה ייתן- היא לא תרשה לשים את היצירה בתערוכה? בולשיט! בקיצור היא עשתה את הדבר ההגיוני האחרון ושה' לא ישחק אותה כאילו היו דרכים אחרות לעשות את זה בלי שאדם יכעס עליה. אז הנה, בגללו אדם כועס עליה. בקיצור המשימות שלו דפוקות. :/

אני חושבת...

שהיא נשארה בלי חברים, אבל הם עוד ישלימו איתה..!!!והיא עוזרת , ופותרת בעייה, ואז באה בעייה בחיים הפרטיים שלה עם החברים, וגם זה ייפתר... החברים זה דבר קטן, לעומת כול האנשים שהיא עזרה להם.. והם בטוח יסלחו לה מקסימום עוד שניי פרקים...!!! אני בטוחה

למעלה