טוב, אם אתם מתעקשים שאני אתלונן..
אז ככה: שנאתי פשוט שנאתי את "אלוהים" בפרק הזה! לא מספיק שהוא רצה שהיא תוציא מאה במבחן (למרות שזה לא נראה לי כ"כ קשה...היא רק צריכה לסמן וי על התשובות הנכונות בעוד אנחנו צריכים לכתוב שלושים מליון דפים לתשובה אחת ארורה!!!!) ואז הוא מבקש מבקש ממה להפסיק את ההפגנה?! כאילו, הוא מנסה בכוח שלא יהיו לה בכלל חברים?! ובכלל, היא עומדת על שלה, איך הוא יכול לבקש ממנה להפסיק הכל ולוותר בצורה כזו? איזה מין אלוהים זה?! וג'ואן-רק בגלל שהוא אלוהים לא אומר שאת צריכה לעשות כל מה שאול מייטי אומר לך אם את חושבת שזה מנוגד לכל מה שאת מאמינה בו! עשו אותה חלשה שלא מסוגלת לעמוד על אמנותיה הפרק הזה, זה היה מעצבן. וממש לא אהבתי איך הראו את מערכת החינוך שם, אני יודעת שמערכת החינוך שלנו דפוקה, אבל זה היה קצת מוגזם מה שעשו שם. רק בגלל שילדה שבד"כ מקבלת 60 פתאום מפתיעה ומקבלת מאה- ועוד לא נתפסה על חם!! זה אומר שהיא העתיקה?! איזה מין דבר זה! אמורים אמורים להתגאות בכך שסוף סוף משהו מעניין כ"כ ילדה ממוצעת שהיא מחליטה (גם אם לא בדיוק על דעת עצמה) ללכת וללמוד ולהוציא מאה במבחן! שיסתמו ויגידו תודה! זו הבעיה במערכת החינוך- הם לא מסוגלים להבין שיש ילדים שלשם שינוי כן רוצים ללמוד. אני לא הייתי עושה מבחן חוזר גם אם "אלוהים" היה אומר לי לעשות. בקשר לאבא-אחח, כ"כ כ"כ שונאת את הפלצנו ת שלו-"Ho i'm a good cop, god prohibit and i'll do something bad" אחח-PAAAAAAALEAS! האם זה יכול להיות יותר פלצני מזה?! אף אדם לא היה מוכן לסכן את העבודה שלו-את המשכורת שלו שמפרנסת את משפחתו ביחוד בזמן קשה שיש להם הרבה הוצאות-בשביל להיות "השוטר הקדוש" שחייב לעשות רק מה שטוב. ואני תומכת באדם, שימשיך להתעלם ממנה. למרות שאני עדיין לא רואה משהו רע במה שהיא עשתה, אני אוהבת את מה שהולך שם בניהם
אני רוצה לראות את ג'ואן על הרגלים עם זר פרחים מבקש סליחה! והקטע עם ההפגנה וגרייס, כ"כ לא מציאותי, אף אחד לא היה עושה את זה בשביל מישהו אחר...(ביחוד לא בבית ספר שלי)-היו יכולים לעשות משהו קצת יותר ריאליסטי..אך הי, זו סידרה טייניג' אמריקאית..סו וואטאוור \: טוב, יש לי עוד כמה תלונות, אבל אז אני נשמעת קצת יותר מידי קוטרית