St. Joan

Hadar107

New member
יייייייייייייהההההההההה...

תוציאי את זה!! קבלי טפיחה על השכם(גוד..מישהו עוד באמת אומר את זה??!?!?פריק...)!!

אני לא מבין על מה את מתלוננת...

את כעסת על מה שהם עשו לה עם המבחן, והתעצבנת מאלוהים - בדיוק כמו ג'ואן! זה רק מה שהתחברת לדמות... בקשר לוויל - זה שונה מ"להתנהג הכי טוב שרק אפשר" - הם בעצם אמרו לו: חביבי, או שאתה הופך להיות פוליטקאי מושחט שלא שם ז*ן על המלחמה בפשע, לטובת אינטרסים של ראש העיר - או שאתה מאבד את הפרנסה. הבחירה של וויל היא לא פלצנית ולא בטיח - רק מוסרית. ונראה לי שגרייס עשתה את זה פחות מתוך התחשבות בג'ואן - ויותר בשביל למרוד בביצפר ולהתסיס איזו הפגנה
ככה גרייס, תחיי עם זה
.

אבל....

היה פרק אחד, שלוק אמר שהוא אוהב אותה או משו, ואז חבר שלו, אמר לו שהיא לסבית, ולוק הלך ושאל אותה אם זה נכון, ואם זה נכון שהיא מאוהבת בג'ואן, והיא אמרה משו לא ברור...וזה מה שהסקתי מזה...

אני חושבת שלא הבנתם משהו...

והאמת הפרק באמת זה קצת נבלע בין הכל... אני מדברת על תוצאות המעשים של ג'ואן. תמיד למה שה' מבקש מג'ואן יש סיבה זוכרים? הפעם, למי שלא הבין ואני מאמינה שכן הבנתם, זה היה לגרום למורה הזה להישאר בבי"ס ולקבל תחושה טובה אחרי כ"כ הרבה התאכזבויות מתלמידים. ג'ואן קיבלה 100 במבחן, אבל לא בדרך ששימחה את המורה [בדרך של התחכמויות וחכמולוגיות וכמובן המהפכה של גרייס]. בגלל זה ה' ביקש ממנה לגשת למבחן בשנית, לא כדי לאבד את החברים שלה, כדי לסיים את המשימה שהוא נתן לה, והיא הייתה להשאיר את המורה לבי"ס-לא באמת לקבל 100 במבחן. ד"א, הייתה גם עוד השלכה למעשיה של ג'ואן, התגלית של קווין בסוף הפרק [ג'ואן מתנהגת מוזר בארוחה
הלן מחליטה לקחת את המשפחה לפסיכולוגית
קווין מתפרץ ומגלה מה שקרה]..אבל זה לא רלוונטי למה שאני מדברת עליו עכשיו...

Darrens Girl

New member
DUH*

סורי, אני חייבת לתקן כשאני רואה שגיאות =\ בלה, בעיה נפשית שלי. תתעלמו

Darrens Girl

New member
כי גם לסלנג יש דיקדוק../images/Emo3.gif

או, כי יש לי אובססיה לאנגלית
אנגלית שולתת

Luna Lovegood

New member
הם היו בהלם

הוא אף פעם לא דיבר על התאונה קודם , וזאת פעם ראשונה שהוא מביע רגשות..

Luna Lovegood

New member
ועוד משו..

אני היחידה שחשבה שכשהוא אמר "אנחנו יכולים בבקשה לדבר על הכתם שעל השטיח?" שהוא באמת מתכוון לכתם פיזי על שטיח?

למעלה