Sopor Aeternus

inbardaf

New member
קיצר, איך שלא מסתכלים על זה

אני בבעיה. או שאני פרידמנית מצד האמא או שאני מזרוחניקית מצד האבא
ועל זה נאמר: מיזוג גלויות..

או פיצול אישיות ../images/Emo67.gif

ד"א, דיברתי עם אבי היום. הוא זכר אותך כ"זו שנטשה" וכשהזכרתי לו את שמך, אז התאים האפורים שלו התחילו לקבל עוד קצת צבע "כן, נכון, שמה היה עינבר", חחח. הוא מסר לך ד"ש חזרה

inbardaf

New member
כן, אין ספק שאת השם עינבר

הוא זוכר... זו סוג של נבואה שניתנה לשוטים?.. ואני לא נטשתי!
הגלו אתי
כל יומיים בערך איימו עלי שיעיפו אותי מהאולפנא והסברתי להם שגם ככה אני לא רוצה להיות כאן.. קולטת שכל יום שישי הייתי צריכה להתחיל את היום במשרד של הרב קליין?!
כמו שאת מבינה, בסוף מצאתי את דרכי החוצה בכוחות עצמי..
צחוק צחוק, היה לי רופא שטען שמיזוג גלויות קיצוני כזה, בהחלט יכול לגרום לבעיות..

מה זה?!

למה היית אצל הרב קליין כל הזמן? מה עשית בדיוק שרצו לסלק אותך, יא-פושעת!

inbardaf

New member
לא הגעתי עם תלבושת

הפרעתי בשיעורים או שסתם הייתי מבריזה.. הוא טען פעם, שאני מעוררת מרד
כל שעתיים בערך שלחו אותי להרשם במזכירות או לעונש בספריה על 'דרך ארץ'
ושטויות כאלה.. ת'אמת, נהנהתי מכל רגע של עשית צרות. גם ככה היה שם משעמם פחד ושנאתי את המקום והסגל של המורים.. חוץ מאבא שלך - טוב הוא לא ממש משם.. והמחנך שהיה לי בכיתה ט' - שגם הוא לא היה משם. הוא היה חדש. אח"כ הוא כבר נכנס למערכת והפך לסגן מנהל חטיבה. אבל אז אני כבר לא הייתי שם..
איך שרדת שם עד י"ב? :-O

אני ילדה טובה

וחוצמזה, הייתי כל כך מותשת מריבים ומלחמות (בבית, בפנימייה) שהדבר האחרון שהייתי צריכה זה לעזוב באמצע הכל ולהתחיל שוב במקום אחר (אני לא אוהבת שינויים, כל כך). כבר העדפתי לסיים את מה שהתחלתי ויאללא, החיים ברשות עצמי. רק שתדעי, שבכיתה ט' פרצנו בלילה למזכירות (טוב, היא לא היתה נעולה) וחיטטנו בתיקים האישיים שלנו (טוב, הארון לא היה נעול) ואת יודעת מה המדריכה הפוסטמה כתבה לי בתיק האישי בכיתה ז'?!!! משהו בסגנו של: "היא לא תצליח להגיע לכיתה יב'" את קולטת שילדה בת 21 נתנה עלי חוות דעת "מקצועית" של איזה מומחה בילדים עם כמה תארים אקדמאיים וההנהלה עוד נתנה לזה חשיבות ושמה את זה בתיק האישי שלי! זה היה כל כך מעליב, אמרתי "חכו חכו, אני אראה לכם מה זה". לא רק שסיימתי יב' גם סיימתי את כל הבגרויות במכה אחת (טוב, ציונים לא בשמיים, אבל אף פעם לא הייתי טובה במבחנים). ואח"כ עשיתי תואר באוניברסיטה (שתינו יודעות שזה אחד התארים הכי קשים) ועכשיו אני מרוויחה פי 3 (אם לא יותר) מכל הליצנים האלה שחשבו שהם "חכמים גדולים" עלי. חחח! צוחק מי שצוחק אחרון! נה נה נהנה נהההההההההההההההההה! *אצבע משולשת למדריכה הטיפשה!!!!!!!!*

inbardaf

New member
../images/Emo6.gif

באמת לא יאמן הקטע עם המדריכה.. ואכן צוחק מי שצוחק אחרון
לי היה ספור דומה עם המורה לספרות. היא הסבירה לאמא שלי באסיפת הורים שאני ילדה מטומטמת שלא מסוגלת לרשום משפט שלם. כשאמא שלי שאלה אותה איך היא מסבירה את זה שקיבלתי 98 בהבעה, המורה בלעה את הלשון. היא בכלל לא קישרה בין שני המקצועות, שאת שיניהם *היא* לימדה. קולטת כמה *היא* היתה סתומה?..

בנות, אפשר אולי לבקש שתעברו לפרטי? ../images/Emo140.gif

אני לא רוצה להגיד את זה כביקורת רעה או קטנונית, אבל זו תחושה לא נעימה ככשני אנשים בחברה פותחים ביניהם סחבקייה פרטית, מעלים זיכרונות משותפים (רק להם) ומדברים על דברים שרק שניהם יודעים. אני שמחה עבורכן על חדוות הגילוי המשותף, אבל אני אישית סולדת מסחבקייה פרטית בפורומים, לא משהו אישי נגדכן.

חס ושלום. לא היתה לי שום כוונה

שכזו
יכולת להצטרף ולספר לנו גם את הרפתקאותייך וכל הנזקים שעשית בתיכון (למה שרק עינבר תצא הכי קולית פה?!). באמת סורי!

inbardaf

New member
חשבתי שאני פושעת ../images/Emo3.gif

טוב, בכל מקרה נגמר המקום..
קיבלתי - מיס דייזי.

AL212

New member
אני מקבל את דבריך

ההודעה הזאת עדיפה בהרבה על הקודמות. ההצהרה שלי על עזיבה היא לא מתוך עקרון, היא בחירה שלא להיות במקום שלא נעים לי בו. בסך הכל אני כן אוהב את הפורום, אבל אני פה למטרות תמיכה\שיתוף\הזדהות ולא למטרות הסברה (וגם לא כדי להתעצבן). תמיד היו כאן התייחסויות לא מכבדות כלפי הקהילה הלהט"בית, ואני מחליק את זה, אבל כשמופיעים כמה שרשורים טרנספוביים ברצף, וכאשר צוחקים עליי או מתייחסים אליי כאל דרמה קווין כאשר אני מדבר על זה שזה מפריע לי, ממש לא מתחשק לי להישאר פה. הנושא הזה גם ממש לא קשור לנושא הפורום (ובטח שלא הודעות ברמה של כיתה א' כמו "נחשו איזה איבר מין יש לאדם בתמונה חה חה חה").

inbardaf

New member
זאת לא היתה כוונת השרשור

ולפעמים אנשים אומרים דברים בהומור ציני לא מתוך כוונה לפגוע. זה לא אומר שזה לא פוגע ויכול להיות שזה לא היה במקום, אבל חשוב גם לזכור מאיפה זה בא. ואני חושבת שבנושא שאין בו מודעות, דווקא חשוב שמקום להעלם תגיב ותסביר. אבל זו בחירה שלך. ואני חושבת שרוב חברי הפורום, דווקא בכלל לא הומופובים או דבר דומה וכן יש כאן קבלה של האחר. אנשים בודדים הם לא דוגמא לכולם.

ראיתי נשים שנראו כמו גברים וגברים

שנראו כמו נשים. עם כל מסת האיפור, ובלי לראות את האיברים ה"חשובים לזיהוי מין היילוד", זה 50% סיכוי לנחש נכון P:

Larik

New member
Sopor Aeternus

הוא נולד בתור גבר, אבל מבחינה נפשית הוא מרגיש את עצמו אשה וקוראים לה Anna-Varney הוא אינו רוצה לעבור ניתוח לשינוי מין בגלל קונפליקט רוחני. חוץ מזה, לא ידוע בדיוק בן כמה הוא, אבל מה שבטוח שהוא בן 40-50 הוא מוזיקאי גרמני, והוא כותב מוזיקה מאוד לא שגרתית. אך בניגוד לאנשים בעלי מראה דומה (MARYLIN MANSON) המוזיקה שלו נוגעת בהרבה מאוד סגנונות וצבעים, אך בעיק מושפעת מימיה"ב. לנוחיתכם, מספר קישורים ליצירות שלו ולויקיפדיה Sopor Aeternus - Dead Souls Sopor Aeternus-Hades "Pluton" SOPOR AETERNUS: "In der Palästra"

Mystic Circle

New member
הפעם אני חולקת עלייך

תקראי את הביוגרפיה שלו. הוא יותר מעניין. יש בו עומק, למרות שהוא דוחה.

למעלה