Sopor Aeternus

עניין של טעם

אני לא אהבתי את המוזיקה שלו. וגם לדנה אין מוזיקה משהו. נדיר שהודתי ששמעתי יצירות מוזיקליות + ווקליות איכותיות. אבל זה הטעם שלי

inbardaf

New member
אין לי מושג מי זה

ולמען האמת זה גם לא מעניין אותי. בלי להעליב.. יכול להיות שיש לו ביוגרפיה מעניינת. ההערה שלי היתה בהומור. הנושאים האלה לא מטרידים את חיי. (גם לא דנה אינטרנשיונל. אם אני יודעת עליה משהו, זה רק בגלל שהיא חיה כאן ועושה הרבה רעש..)

AL212

New member
מה הקשר לדנה?

חשבת אולי על זה ששתיהן קצת יותר מורכבות מאיזשהו פרט פיקנטי בעבר שלהן? עצם זה שאחת ישראלית, ואחת גרה בחו"ל כבר הופך את הבדלי המנטליות לגדולים מהדמיון שכביכול נובע מהעובדה שלשתיהן רקע של שונות מגדרית. כמה נוח לקחת אדם ולצמצם אותו לסטריאוטיפ...

AL212

New member
איזו הערה עלובה ../images/Emo216.gif

חוסר הרגישות של אנשים בפורום מדהים אותי. מעניין איך את מרגישה כשגבר ברחוב נועץ לך מבטים לתוך החזה, או כשמישהו שאת מדברת איתו בצ'אט שואל מה המידה שלך. תתביישי.

../images/Emo54.gif

אם היא מגדירה עצמה כאישה, יש לדבר עליה בלשון נקבה, ללא קשר למינה הביולוגי.

Larik

New member
זה עדיין לא ברור אם הוא אשה או גבר

לא נרא לי שהוא בעצמו סגור על זה. אבל אם זה נרא כמו גבר, הולך כמו גבר, מתלבש כמו....אאאא משהו לא מובן אבל קורא לעצמו אשה.. איך קוראים לדבר הזה?!

AL212

New member
אם זאת אישה מבחינה נפשית

למה אתה מדבר עליה בלשון זכר? זה נראה לך מכבד? ולמה שלא נעשה פה בפורום דיון על איברי המין שלך?

snoopytush

New member
בתור מישהי שהנושא הנ"ל

היה קרוב לליבה במשך תקופה מסויימת והתאהבה אפילו בגבר שמרגיש אישה וקראה על זה פה ושם אני יכולה להגיד לך שהם לא התכוונו כאן לרדת על אף אחד. דיברנו כאן על הנושא בצורה שיטחית ולא נכנסנו לעומק הרגשי בעניין מאחר שזהו לא נושא הפורום ומטבע הדברים פחות קרוב לאנשים כאן.זה כמו שדיברת על המראה של בראד פיט מין הסתם אם הוא היה נכנס לכאן לא היית כותב ככה ומין הסתם אם היא הייתה נכנסת לכאן היא הייתה זוכה לתגובות שונות. השיחה לא התנהלה בכוונה לפגוע היא סתם כללה העברת דיעה שטחית ביותר זה הכל!

למעלה