לפעמים, כשמתעסקים במיקרו מפספסים את המקרו
רוצה לומר: גם אם הניתוח שלך על הטעם הישראלי ורמת ההיכרות של הקהל הוא נכון, הביצוע של "Midnight Rambler" היה irresistable. הוא היה עצום: מוזיקלי, מלהיב, מחוספס, הציג את חברי הלהקה+טיילור בשיא כוחם, סוחף, מוזיקלי כבר אמרתי? לא צריך להכיר את הסטונז או מוזיקה בכלל כדי לעוף באוויר אחרי הביצוע הזה. אל תשכח שלמרות האורך, יש פה ג'אם על בלוז בסיסי שקל להתחבר אליו מההתחלה, ואז ללכת בעקבות ג'אגר וטיילור-ווד-ריצ'ארדס.
לגבי גלגל"צ- פעם בכמה זמן מתקבלת עוד הוכחה למידת ההשפעה המועטה של התחנה על הטעם המוזיקלי הישראלי. בשבוע שעבר היתה פעם כזאת.
לגבי קשישי רוק אחרים שאולי יופיעו: אם אני שוקי וייס, אני בודק אצל דייויד גילמור מה תכניותיו לעתיד. בישראל מתים על פינק פלויד, וגילמור בוודאי עדיף על ווטרס פה בארץ. זה יהיה סולד אאוט היסטרי, אולי אפילו יותר מהבקסטריט בויז.
The Who- עוד פחות פופלריים בישראל מהסטונז, רק חצי להקה נשארה בחיים, טאונסנד חצי חרש ולדעתי כבר לא מנגן בגיטרה חשמלית (אולי אני טועה פה). אני לא הייתי רוצה לראות אותם, אבל אולי זה רק אני.
Cream- לא באמת מעניינים את הקהל בארץ. את קלפטון סולו, לעומת זאת, יקבלו פה בזרועות פתוחות גם בגיל 90 ועל כיסא גלגלים.