Si Ya Se Acabo../images/Emo26.gif
אז זהו... בסוף החודש זה יהיה 11 חודשים מאז שנכנסתי למשרדי
בפעם הראשונה, וקיבלתי על עצמי את ניהול הפורום הזה, שבתקופות מסויימות אהבתי יותר
, ובתופות מסויימות פחות
. בחודשיים האחרונים בערך התלבטתי עם עצמי אם זה מה שאני רוצה - להמשיך לנהל את הפורום מתוך מחוייבות לכם ול
, או לעזוב ולהוריד מה
שלי את המועקה הזו (לצערי בזמן האחרון הפורום הפך למועקה
). זה לא שאני לא אוהב את ג'ן כבר
להיפך, אני עוזב בהרגשה שאני אוהב אותה יותר מאשר כשרק נכנסתי לתפקיד. אולי זה בגלל שהכרתי אותה יותר, אולי זה בגלל שפתאום כל העולם נגדה... אתמול החלטתי סופית לעזוב. אני לא יודע למה, אבל פשוט הבנתי שעדיף לפורום שיהיה לו מנהל שיעשה את מה שהוא צריך לעשות בכיף, ולא בגלל שהוא חייב, וזה מה שאני מרגיש עכשיו. אני רק רוצה להגיד שהכרתי פה אנשים מדהימים, שהם עכשיו חלק בלתי נפרד מהחיים שלי (ובהזדמנות זו -
למנדוש,
ל-JT ו-
לגל), ואני מאוד שמח שיצא להיות המנהל של הפורום. אני מקווה שאני אזכור מהפורום הזה את הימים הטובים שלו - תחילת הקיץ האחרון - הפורום היה מלא באנשים והדבר הראשון שהייתי עושה כשהייתי נכנס לאינטרנט היה לראות מה חדש פה. עכשיו אני נכנס לאינטרנט והדבר האחרון שאני עושה זה לבדוק מ עם הפורום, פשוט כי לא בא לי...
בצהריים התקשרתי למשרדי
, והודעתי על הפרישה. זוהי פרישה סופית, וייתכן שאפילו מחר בבוקר תראו למעלה בשורה שם עם שם הפורום את המילים "בהנהלת זמני". אני על מנהלת חדשה לפורום המלצתי כבר ל
, אבל עוד לא דיברתי איתה, ואני אשלח לה מסר תוך מספר דקות. אז כמו שאמרתי... Si Ya Se Acabo
אז זהו... בסוף החודש זה יהיה 11 חודשים מאז שנכנסתי למשרדי