Si Ya Se Acabo

QueIronia

New member
Si Ya Se Acabo../images/Emo26.gif

אז זהו... בסוף החודש זה יהיה 11 חודשים מאז שנכנסתי למשרדי
בפעם הראשונה, וקיבלתי על עצמי את ניהול הפורום הזה, שבתקופות מסויימות אהבתי יותר
, ובתופות מסויימות פחות
. בחודשיים האחרונים בערך התלבטתי עם עצמי אם זה מה שאני רוצה - להמשיך לנהל את הפורום מתוך מחוייבות לכם ול
, או לעזוב ולהוריד מה
שלי את המועקה הזו (לצערי בזמן האחרון הפורום הפך למועקה
). זה לא שאני לא אוהב את ג'ן כבר
להיפך, אני עוזב בהרגשה שאני אוהב אותה יותר מאשר כשרק נכנסתי לתפקיד. אולי זה בגלל שהכרתי אותה יותר, אולי זה בגלל שפתאום כל העולם נגדה... אתמול החלטתי סופית לעזוב. אני לא יודע למה, אבל פשוט הבנתי שעדיף לפורום שיהיה לו מנהל שיעשה את מה שהוא צריך לעשות בכיף, ולא בגלל שהוא חייב, וזה מה שאני מרגיש עכשיו. אני רק רוצה להגיד שהכרתי פה אנשים מדהימים, שהם עכשיו חלק בלתי נפרד מהחיים שלי (ובהזדמנות זו -
למנדוש,
ל-JT ו-
לגל), ואני מאוד שמח שיצא להיות המנהל של הפורום. אני מקווה שאני אזכור מהפורום הזה את הימים הטובים שלו - תחילת הקיץ האחרון - הפורום היה מלא באנשים והדבר הראשון שהייתי עושה כשהייתי נכנס לאינטרנט היה לראות מה חדש פה. עכשיו אני נכנס לאינטרנט והדבר האחרון שאני עושה זה לבדוק מ עם הפורום, פשוט כי לא בא לי...
בצהריים התקשרתי למשרדי
, והודעתי על הפרישה. זוהי פרישה סופית, וייתכן שאפילו מחר בבוקר תראו למעלה בשורה שם עם שם הפורום את המילים "בהנהלת זמני". אני על מנהלת חדשה לפורום המלצתי כבר ל
, אבל עוד לא דיברתי איתה, ואני אשלח לה מסר תוך מספר דקות. אז כמו שאמרתי... Si Ya Se Acabo

NoWords

New member
חבל ארזצ'וק

היית אחלה מנהל... לפחות תישאר בפורום בתור גולש אם לא מנהל
חבל שאתה עוזב מקווה לעתיד טוב יותר לפורום הזה

jlo9

New member
מה???

אוף לא חבל??? ת'אמת בקטע הזה שהפורום נהיה רדוד אתה ממש צודק ויש לי כבר את אותה הרגשה כמוך.....אבל חבל שהחלטת ככה, למרות שאני מכבדת את ההחלטה שלך.... בכל מקרה תהיה כאן כל יום, מובן?? מנהל, לא מנהל אבל מעל הכל אתה אחד מהבני אדם הכי מקסימים שיצא לי להכיר בזמן האחרון..... תמיד תמיד תזכור שאתה יכול לבוא לדבר איתי באי סי או איפה שלא תרצה LOVE YOU מאמי!

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifת'אמת...

אתה דיי צודק גמני כשהצטרפתי תמיד נכנסתי לפה ישר...ועכשיו אני כמעט ולא נכנסת לפה אבל ארז למה לעזוב...? הרי יש מלאאא מנהלים שכמעט ולא נכנסים לפורום שלהם..תהיה אחד מהם..חח טוב תעשה מה שבא לך זאת החלטה שלך...אבל אל תעזוב את הפורום.. ובהצלחה למנהלת החדשה (ניחוש פרוע-ליאת/JT/ליעד/מנדי) חחחח

Lopezit

New member
נכון...

אבל תראו אם כולנו נתאמץ ביחד להחזיר את הפורום הזה למה שהוא היה אז נצליח... אבל זה תלוי אם אתם רוצים... וארז חשבתי שאמרת לי שאתה לא עוזב בסוף!! אבל חבל... LOVE YOU

nuzbar

New member
לאאא... אתה חמווודדדד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתה אחלה מנהל
למרות שאני לא מכירה אותך כ"כ... אתה מזה חמוד!
אני מבינה את הצורך שלך לעזוב... אבל אתה תמשיך לרשום כאן מידיי פעם.. נכון

../images/Emo10.gif

מקווה שתמשיך לכתוב פה מדי פעם בהצחה בהמשך הדרך ובהצלחה למנהלת החדשההההההה

../images/Emo4.gif

חבל
אני רוצה להגיד מצד אחד שאתה המנהל הכי רציני ומשקיע שהיה לכל פורום שיש בתפוז, וחבל שאתה עוזב כי אני לא יודעת מי כמוך יוכל לנהל טוב וגם לאהוב את ג'ני ברמות האלה.... אבל מצד שני, הפורום באמת השתנה, זה לא אותו פורום שהיה לפני שנה וכו', לא לרעה או לטובה, פשוט שונה.... אני גם לא נכנסת הרבה, רק מידי פעם להתעדכן. בכל מקרה, אנחנו עוד נמשיך להיות בקשר
ובהצלחה למי שינהל בהמשך...

למעלה