shabaz

shabaz

New member
האם למאיה יש הוכחה שמה

שאמרתי אלה דברים נכונים? זה לא נשמע לי הגיוני במיוחד. על איזה משפט מדובר? לא הצלחתי לעקוב... בכל אופן, "הבנה דרך שימוש בסבל גם לא תסתיים בחותם יהירות או עליונות"-יופי, אז מה הבעיה? "כי הסבל הנפשי שעובר על מאיה מספיק לבד"-האומנם? אז למה היא עדיין לא מודעת? מי אמר שהצורה הזאת טובה? ומה היתרון בשיטה הזאת אם היא לא עובדת? <<ויש הרבה סיכויים שהיא לא תעבוד...אם היא כן, אז אני יודע גם איך וזה שימוש גם בספיכולוגיה, ויש פה עניין של מעמד כוחני, תאמיני לי...>>מי אמר שנחמדות היא המפתח? לא אמרתי שאני לא עוזר לה. דווקא אמרתי שעל ידי השימוש בצורה שהתנהגתי יש סיכוי סביר שזה יעזור לה, לפחות יותר ממה שאת תוכלי לעשות בעזרת נחמדות <<נחמדות טהורה...אם יש כזה דבר>> לעזור לה לשנות...מי? את? אני בספק. אני? היא קודם צריכה לראות אם אני צודק או לא. "כל מילה שמישהו אומר לגבי כל בן אדם, משפיעה וחשוב מאוד לשקול את המילים ואת התוצאות" זה נשמע כמו מוסר מהסרטים, באמת. "לשקול את המילים ואת התוצאות"-כמעט ולא ניתן לעשות את זה. יש דרכים לדבר בהן. טכנית, מה שאני עשיתי הייתה דרך לדבר בהן.

אמממ.

אני לא אמשיך את הוויכוח למרות שיש לי הרבה לומר. אם תרצה נמשיך אותו במסרים כי הפורום לא מתאים לויכוחים פרטיים...

shabaz

New member
הייתי רוצה, אבל לא.

אני מודע על לגבול מסוים. טכניקה קצת מיושנת להשיג קמבק מדהים, את לא חושבת? מעולם לא אמרתי ואני בספק אם אי פעם אומר.

shabaz

New member
חבוביי, להכנס נא.

ההודעות שכתבתי משום מה יצאו בסוף השרשור, אז אני רוצה לומר למי כל הודעה מיועדת. *ההודעה "הייתי רוצה, אבל לא." מיועדת למאיה כתגובה להודעה "ושאלה לי אלייך מיסטר שאבאאזזז" *ההודעה "הגם אתה ברוטוס?" <דג"ב...לא רק אתה שנון היום> מיועדת ללו טזה, כתגובה להודעה "נקודה טובה, ויש לי עוד כמה להוסיף" *ההודעה "יש לנו? משום מה אני לא חושב" מיועדת לBattle of ever more <<אם טעיתי קצת בשם, אז לא נורא...>> כתגובה להודעה "גם לי יש שאלה מיסטר שאבאז" זהו.

plomphy

New member
חח מה הקשר לקאמבק?

אתה חושב שאני עדיין במלחמה הזאת איתך מנסה לקטול אותך?? זה פשוט לא מעניין אותי. שנינו נמשיך לקום בבוקר ולשתות את השוקו/חלב שלנו. ושנינו נצא לעבודה/בצפר. ושנינו נפגש עם אנשים ונדבר ונמשיך בחיים שלנו. ולא משנה כמה אתה יוצא דופן מהחברה עדיין תלך לישון בלילה ועדיין תחלום חלום על חברה שלה (בהנחה שיש לך) ואתה עדיין תתקלח כל יום (אני מקווה) ועדיין תצטרך לשירותים. זה לא מזיז לי בגרוש, אני פשוט רוצה לשמוע מה אתה חושב על עצמך. זה הכל. ותפסיק לנסות להוכיח דברים. אולי אתה הרבה יותר חכם ממני ויותר מיוחד ויותר מודע לעצמך אבל חלאס- זה לא הופך אותך ליותר טוב.

shabaz

New member
רואים שאת מנסה.

זה שאני מוכיח דברים זה רק אמור להראות לך שאולי את טו8עה כשאת אומרת דברים ומתנהגת בצורה מסוימת שסותרים אחד את השני. למשל "אתה חושב שנאי עדיין במלחמה הזאת איתך מנסה לקטול אותך??" לעומת הלגלוג הגלוי: "ועדיין תחלום חלום על חברה שלה (בהנחה שיש לך) ואתה עדיין תתקלח כל יום (אני מקווה)" להפסיק לנסות להוכיח דברים? את רוצה שאני אתן להמון להוכיח בשבילי? פחע! רגע, ואם זה כן הופך אותי ליותר טוב? איך את יודעת שלא? כן...אמרת בצדק, ובזה <<אולי הדבר היחיד>> אני מסכים איתך לחלוטין. זה באמת לא מעניין אותך.

plomphy

New member
בלעכס

ואיך אתה יודע שכן? אתה חושב שכן? מה אתה חושב שהופך בן אדם ליותר טוב מהשני? ורואים יופי רואים תראה שיהיה. אתה פשוט לא יודע להניח לדברים. תבין שאין לי שום דבר נגדך. אז אמרת שאת מה שאמרת, הרבה אנשים אומרים דברים. אז? אני לא שונאת אנשים בגלל הדעות שלהם ואני לא מעריכה אותם פחות. ואם התגובה הבאה שךף תהיה עוקצנית בנוסח "את שוב מכחישה" תחסוך את זה ממני. זה מתסכל שלא מנסים אפילו לראות תצד השני.

shabaz

New member
ואם אני אגיד שכן?

בכל אופן, אני לא אומר, אבל את לעומת זאת, אומרת שלא. אז תוכיחי. טכנית גם את לא מניחה לדברים... את הרי עדיין מתווכחת פה איתי על דקויות שנראות לך משמעותיות... היה לך משהו, או עדיין יש לך משהו, נגד הדעה שהצגתי, לכן זה משתייך גם לבעל הדעה-אני. זה שאת לא שונאת או מעריכה פחות, זה סוטה מההקשר. עכשיו, בקרירות מה, אני שוב אחזיר את מה שאמרת עלייך: טכנית, את גם לא מנסה לראות את הצד השני. את אמרת שאת לא מאמינה במה שאמרתי ואת חושבת שהניתוח שלי הוא לא נכון בלה בלה בלה בלה בלה חרשו. את אפילו לא מסתכלת על הצד השני...זה מסתכל <<טוב, אותי זה לא, אבל זה לשם העניין>>

plomphy

New member
אהא

ברור. כי אתה יודע בדיוק מה אני עשיתי עם מה שאמרת לי. שכחתי שאתה קורא מחשבות...

shabaz

New member
בואי נראה...

עצם העובדה שאת פה מתווכחת איתי עדיין על זה, זה אומר שלא עשית עם מה שאמרתי לך דבר וחצי, ואם כן, זה לא היה כזה משמעותי כי לא הפנמת את זה בצורה כל כך רבה, מה זגורם לי להאמין שאת באמת לא מסתכלת על הצד השני. ודג"ב...מה עם שאר השאלות? את לא מסוגלת לענות עליהן או שאת סתם מתחמקת?

למעלה