shabaz

Lu Tze

New member
השאלה היא לא אם אתה יהיר,

אלא אם אתה צודק. לדעתו, אתה לא.

shabaz

New member
זה נכון. אין ויכוח על כך.

אומנם ישנו ויכוח על כך שהוא חושב שאני טועה.

zedprime

New member
אין כלל קשר ,

השאלה היחידה העומדת על הפרק היא "האם הוא עבר את גבול הטעם הטוב?" וכנראה שהמנהל לא חושב כך , ועל כן אין התערבות מצדו so far.

למה???

New member
הוא לא עבר את הגבול...

אין פה גבול מסוים (חוץ מההאלה שמספרים לנו על מייקל ג'קסון...) אבל... בכל מקרה, די נמאס מויכוחים אישיים חסרי טעם ועיניין...

shabaz

New member
מה הוא הגבול?:)

<תזהרו במה שאתם אומרים...זה יכול להפיל אתכם, אתם יודעים>>

zedprime

New member
הגבול הוא אותו הגבול שהמנהל מגדיר

לעצמו או לעיני הפורום כולו , זוהי בסך הכל דרך נוספת לומר כי "אין הוא עשה שום דבר אשר לדעת מנהל הפורום מצריך התערבות מצידו".

zedprime

New member
כך אתה טוען

ואילו רצוי לזכור כי אני לא מדבר רק איתך , תשובתי (כמו רוב ההודעות האחרונות שלי) מיועדת לרב אנשי הפורום. הטענה כי "אין גבול" , חסרת בסיס - שכן יש חוקי פורום והגבול טמון בהם.

shabaz

New member
כך אני רואה

נוכח ההודעה ששלחת. הטענה "אין גבול" אינה קשורה במה שהחוקי פורום קובעים, כי כוונתי הייתה לשאול בשאלה הרטורית הזאת, מי אמר שהחוקים הללו נכונים.

zedprime

New member
אבל שוב אתה נופל להנחה

כי כל דברי (כל תוכן ההודעה) מופנה אליך , ולא כך הדבר. החלק של ה "אין גבול" למשל - לא נועד כלפיך אישית. הטענה "אין גבול" אם אני לא טועה לא הועלת על ידך ובעיני היא קשורה ביותר לחוקי הפורום. \ אני מבין את הכוונה המקורית שלך (או לפחות מה שטענת כי היא הכוונה שלך בשאלה הנל) - אבל אני לא עניתי ולא מתכוון לענות עליה. למרות שאני אשמח לשמוע את דעתך בנושא... (חוקים אלו , "נכונים" הם? מזיקים או מועילים לפורום? )

shabaz

New member
אתה סוטה מהנקודה העיקרית

שמטרת התגובה הראשונה שלך, הייתה מופנית כלפי ההודעה שאני כתבתי כתגובה. אולי היא מופנית אל כל הפורום, אך אין זה משנה! זה לא משנה דבר! טוב. אי אפשר ממש לדעת מה האפקטים שהחוקים האלו יעשו... יכול להיות שהם נכונים ויכול להיות שלא.

zedprime

New member
אני לא סוטה מנקודה שלא קיימת כלל

שהרי עצם שרשור ההודעה , מבחינה טכנית כלפי התגובה שלך - אין זה אומר כי אכן התייחסתי אך ורק לדבריך ושדברי היו מופנים כלפיך. אני אומר לך ברגע זה כי זה לא כך , לא מבחינתי. (ואני אפסיק להתווכח בשלב זה , בעיקר כי אני לא חושב שיכולים אנו להגיע להבנה מסויימת).

shabaz

New member
תקן אותי אם אני טועה

אבל אתה מייחס את ההודעה שלך אליי בשרשור, שלפי התקן הבריא הטבעי <<לפי החברה, נגדיר זאת כך, שכח ממה שכתבתי עד עכשיו>> כאשר אתה כותב את ההודעה שלך אחרי שלי, אז היא מיוחסת אליי... אולי היא לא מכוונת ספציפית אליי, אלא לכל האנשים בפורום הזה, אבל זה לא משנה! באת להגיב ולציין מהם לדעתך הגבולות ששייכים לפורום, בתגובה למה שאני כתבתי. נכון? אבל זו הייתה שאלה רטורית. עצם העובדה שאמרת זאת לשאר האנשים זה לא משנה כי זה עדיין היה בתגובה מסוימת למה שנאי כתבתי <<אחרת לא היית כותב את זה כתגובה למה שנאי כתבתי>>

zedprime

New member
"ואני אפסיק להתווכח בשלב זה .."

רק למקרה שאתה מצפה לתגובה עניינית.

למה???

New member
טוב אנשים זה מתחיל לעצבן...

עד לפני שבוע (לפני שניהיה מנהל וחוקים ועניינים) לא היו פה שום בעיות!! ועכשיו שאתם יודעים שיש חוקים (שד"א לא משנים יותר מדי,)! זה לא שאותם חוקים לא היו פה גם קודם... תפסיקו להתעסק עם זה יותר מדי, המנהל בעצמו אמר שאנחנו נעשה מה שבא לנו עד גבול הטעם הטוב (שנקבע ע"י תפוז), אז די לעשות מזה סרט!

למה???

New member
הי, וזאת עדות

לזה ש"ייצר האדם טוב" <ושלא צריך חוקים... (כשיש אותם, אנשים מתחילים להתפרע)> למי שזוכר את השירשור...

Lu Tze

New member
מה? דיקטטורה? איפה?

סה"כ שהבנאדם ירגיע את הרוחות כי הוא המנהל, לכן זה יראה יותר "רשמי" כשזה יוצא ממנו ולא מסתם חבר פורום. ויוה לה רבולוציון! כח להמונים! לחם עבודה! לחם עבודה!

shabaz

New member
"הגם אתה ברוטוס?"

<<יוליוס קיסר. אני חושב בכל אופן...>> איזה שרשור היה על תפיסת העולם שלי? אה...כן...נזכרתי. "תפיסת העולם שלי"-נגדיר זאת כך. יכול להיות שאני מנסה להבדל מהחברה כי זה גורם לי להרגיש מיוחד. את זה לעולם לא נדע, מה? אני אישית יכול לומר לך שהסיבה היחידה שניתחתי את מאיה זה היה כדי לעורר אותה. ולפי התפיסה האישית שלי הדרך היחידה היא לנער אותה, כי אחרת היא תשכח את זה תוך שבועיים <<עשיתי שיחה אחת שבעצם הייתה בדיקה, שהתבררה כנכונה>> המממ...אין לי באמת צורך בנימוס. למה אמור להיות לי צורך? למה לסתום? לכלוא את הדעות האמיתיות שלך בפנים רק כדי שאנשים אחרים לא יפגעו? <<זה דג"ב קונפליקט...לפגוע בעצמך או באחרים?>> "תפיסת העולם"-נגדיר זאת כך שוב. אני לא אומר שזה מעשה של שפוט. דווקא השפוט היה יושב בשקט כדי לא לעצבן את החברה...האינדיוידואליסט היה מעצבן אותה כי אין לו מעצורים. הוא לא תלוי באף אחד. <<זה די מיותר אלכס, שנינו יודעים שאי אפשר להוכיח את זה כי זה שנוי במחלוקת בכל מקרה, וזה תלוי במקרים...אז זה די חסר טעם פה...ועוד דבר, זה גם שימוש ברטוריקה. אתה מנסה לפנות את הרגש שלי שכביכול רוצה לגרום לי להיות אינדיוידואל ובכך שאני אשנה את דרכי. להיות מנותח למוות זה באסה, מה?>>

Lu Tze

New member
יש הבדל בין לעצבן ת'חברה

לבין לעצבן אדם אחד. מה שאתה עשית היה "תראו כמה אני חכם". אני לא חושב שהייתה לך כוונה לפנות אל מאיה ישירות, כי הדרך שבה עשית את זה לא ממש תואמת למטרה המוצהרת שלך. או זה, או שאתה פשוט לא יודע איך להעביר ת'מסר. עבד לחברה אף פעם לא היה יושב בצד ושותק במקום להראות שהוא צודק, כי החברה שמה דגש לא על נחמדות, אלא על הצלחה וחכמה. וההבדל בין אדם על לאדם רגיל לסתם אדם גס רוח הוא שאדם רגיל מנומס כי החברה אמרה לו, אדם על מנומס כי הוא מבין בני אדם אחרים ונותן להם כבוד ואדם גס רוח לא מנומס כי לא אכפת לו. כמובן שייתכן שאתה אינבדואל גס רוח. יש גם כאלה.

Lu Tze

New member
אה, שכחתי כמה דברים.

"הגם אתה ברוטוס" זה אכן מיוליוס קיסר. ולא ניסיתי עליך פסיכולוגיה הפוכה ממש (למרות שידעתי שככה זה נראה), אלא ניסיתי להראות לך נקודה מסויימת בעדינות, להבא אני לא אנסה לרכך את דברי כלפיך.

למעלה