Sex עם שני אחיות.....‏

או שאולי ימצאו את האנטי דוט לטיפשות

ואנשים יפסיקו לזיין לנו ת'שכל עם שאלות דביליות

Footjob

New member
זה בסדר...

לא תמיד חסרון בכושר ניסוח מעיד על תמימות. ולא הגזמתם, זהו פורום וזהו תפקידו וכל אחד צריך להבין לבד מה מתאים לכתוב ומה לא ואני העני דעת חושב ששאלתי לא לוקה בחסר לנושאי הפורום במיוחד כשאני רואה לפעמים נושאים ממש לא רלונטים שמועלים כאן.

טוב אז עכשיו אני עונה ברצינות

בקשר לתוכן ההודעה שלך: כל פנטזיה שהיא היא לגיטימית... זה שאחרים לא מתגרים ממנה, כמוך... אז זה כבר זבש"ם.

זה יותר בתחום מערכת העיבוד

בתחום הפזיולוגי אני נופל ברוב הפרמטרים בגבולות גזרת הנורמה. אבל אהבתי את האינטגרציה בין קשקושי השונים.

עומר339

New member
כן, עשיתי זאת עם שתי אחיות...ביחד!!

אני יודע שכולם יתנפלו עליי עכשיו וינסו לקנטר אותי שאני מספר סיפור דמיוני. אבל זו האמת לאמיתה... זה היה מדהים. אחת מן החוויות החזקות ביותר שעברתי בימי חיי. זה היה לפני מספר שנים.באילת.קורס צלילה.חלקתי עם שתי אחיות (שהכרתי היטב מחלקו הראשון של הקורס בתל-אביב), חדר בבית מלון, לשלושה ימים של הקורס לכוכב השני. הסיטואציה היתה טעונה מינית, ובסוף "התפוצצה" כך ששלושה ימים לא הפסקנו להזדיין בלי הכרה. ביחד. בתחילה היתה מעין רתיעה...האחת היתה מזדיינת איתי והשניה "כביכול" מנמנת...ואז הן התחלפו...אבל ככל שחלף הזמן, הן כבר לא "שיחקו" את התפקיד של לתת את הבמה (המיטה) לאחת בכל פעם, ופשוט התפתלנו יחדיו כל אותם ימים. אמרתי כבר היה מדהים. למרות שניסיתי לשחזר את החוויה בתל-אביב כשחזרנו - לא הצלחתי. זו היתה מעין "פאוזה" מן החיים ה"נורמאליים" וכשחזרנו אליהן, הן כבר לא הסכימו להיכנס לשם שוב. אגב, זה לא השאיר בהן שום משקע רע, ההיפך, שנים לאחר מכן הם חזרו וציינו בפני שזו היתה חוויה מדהימה, וחברותן הטובה (ההפרש ביניהן בגיל היה קצת למעלה משנה) לא נפגעה, נהפוך הוא.... אחחח..... יום טוב, עומר!

למעלה