Sex עם שני אחיות.....‏

Footjob

New member
Sex עם שני אחיות.....‏

יצא פעם למישהו לזיין שני אחיות? כלומר לאו דוקא ביחד אלא סתם שמהלך תקופה לזיין אחת ואח``כ גם את אחותה, ת`אמת שזו הפנטזיה שלי, יש כאן מישהו שעשה את זה? מעניין איך ההרגשה ואיך עושים השואה אח``כ יו זה נשמע מעניין.... (אגב אותו דבר לגבי בנות, האם יצא לכן להזדיין עם שני אחים)

ביקשתי מאחותי לקרא את ההודעה שלך

עכשיו זיינת לשתיינו את השכל, היאח! סע לשלום, המפתחות בפנים.

בואו נעשה טובה לעצמנו ונחליט שלא כל

תהייה או מחשבה אינפנטילית שעולה לנו בכמה התאים האפורים שלנו במוח... ישר נרוץ ונעלה אותם בפורום? העולם יראה הרבה יותר טוב אחרי זה...

בעיקבות השאלה עם הזרע הלבן... יש לי

עוד רעיון... אולי נקדיש איזו פינה איפשהו רק לשאלות "מיוחדות" שכאלו, למשל: - איפה ממוקמים בתי זונות, איך להגיע, למה וכמה לשלם... -כשגברים משפיכים בים האם נשים יכולות להדבק מזה.. -איך מגיעים לשפיך לבן לבן.. -האם אפשר להכנס להריון כששנינו לבושים בג'ינס..... -סרטים פונוגרפים עם גבר שמן ואישה עם חזה ענק... וכל העולה על דימיונכם..

ניסיתי......כנס ותבין......

תשמע........זה היה מסעיר אני לא יגיד שלא....... זה היה בהסתר האחת מהשנייה הפרש השנים בינהן היה יחסית גדול..... ואני רוצה להגיד לך שחטפתי אח"כ .........אבל מה זה חטפתי..........נראה לך שבסוף זה לא התגלה ועוד איך זה התגלה! בשורה התחתונה ..........אל תנסה וחוס על נפשך כי אני לא מתכוון להתנסות בזה יותר......... בשורה התחתונה -כיף=כן , מסעיר= כן , האם היה שווה את את הבלאגן אח"כ =לא. בהצלחה.

Footjob

New member
``מחשבה אנפנטילית``

יכול להיות שאת צודקת במשהו אבל שמעתי על ``יו הופנר`` יו``ר תאגיד הפלבוי העולמי (אדם בן 90) שמסתובב באחוזתו עם זוג אחיות-תאומות-בלונדיניות... עכשיו נסי לחשוב אם זו הגשמת פנטזיה של אדם שטעם את הסקס יותר מ``סתם אדם`` אז מי אנחנו שנדחק נטיות כאלו?

דרדקן

New member
גם לי יש שאלה

לחבר שלי יש כלבה שנורא נהנית ללקק לי את הגבינה מבין האצבעות של הרגליים. חשבתי לקחת את מערכת היחסים שלנו צעד אחד קדימה לתת לה לאכול לי את המנדבושקס. מישהו התנסה בזה פעם, זה נראה לי מה זה מעניין. וגם אם יש מישהי שהתנסתה במשהו דומה עם חתול או דולפין גם אשמח לשמוע.

דרדקן

New member
אף אחד לא מעיר לו על הטעות?

שתי אחיות קושקוש לא שני אחיות. מה כל כך מעניין בזה? במה לשכב עם שתי נשים שונות נבדל מלשכב עם שתי אחיות? מה זה השאלות האלה, אם היו לי שערות על הראש כבר מזמן לא היו לי שערות על הראש.

Footjob

New member
טעות?

אני חושב שהמילה ``טעות`` לא נכונה כשמדברים על נטיות מיניות ובמיוחד שאורגזמה מגיעה מתאי המוח וכוח המחשבה הוא חזק... אם אני יפרש את דבריך אז גם לא יהיה הבדל בין לזיין בחורה ללזיין גבר כי לשניהם יש חור.... די נו בסקס המוח עובד וכשמדובר בשני אחיות הסטיה שונה...

הוא לא אמר "טעות" על תוכן הדברים...

אלא על האיות. מעתה אמור: שתי אחיות שהרי הן נקבות. אם הן היו זכרים.. היית יכול להגיד שני.. אבל אז הן לא אחיות אלא אחים.

דרדקן

New member
אני חושש שבוששת מלהבין את כוונתי

(אני יודע שבושש לא מתאים פה, בא לי להתשמש בזה). אחיות מילה מלשון נקבה שני - מספר המיוחס למילים מלשון זכר, לכן תגיד שתי אחיות ולא שני אחיות. שתי אחיות, שני אחים. ואם כבר אז אני אפרש ולא אני יפרש - יםרש עתיד של גוף שלישי (הוא). ואם אתה מפרש את דברי בצורה זו אז ודאי שאינך מפרשם נכון. יש הבדל בין גבר לאישה, כמו שיש הבדל בין אישה אחת לרעותה. אני לא רואה הבדל בין לזיין שתי נשים שהן במקרה אחיות, לבין שתי נשים שהן לא. מה הקיק פה, שהיית עם שתי אחיות? שתוכל לספר לחברה, זיינתי את זו וגם את אחותה? אמרו לך שזה מרגש, גם את זה אני לא מבין, אינני מוצא בזה שום דבר מרגש, זה מרגש כמו להגיד אחי, 'תה לא מאמין את מי זיינתי אתמול, את מירי בוהדנה. כולה קוריוז קטן לספר לחברה. אולי תחשוב גם על לזיין את האמא שלהן אין לך פנטזיה כזו?

אה.... יש לי תהייה....../images/Emo68.gif

כשאתה מזיין שתי אחיות.... או במקרה שלנו.. שני אחיות. אז יש פה קטע של גילוי עריות?

דרדקן

New member
קבלי

לשון, שריר ארוך המחובר בקצה אחד בלבד. הלשון משמשת את בני האדם לביטוי של מילים (דיבור) וכן להבחנה בין גווני טעם שונים. בלשון אברי חישה ל-4 טעמים (פקעיות) מתוק - ממוקם בקצהו הקדמי של הלשון, ומאכלים ירגישו מתוקים יותר אם יטעמו בחלק הקדמי של הלשון מאשר בחלקים אחרים. מלוח - ממוקם בצידי הלשון לכל אורכה חמוץ - ממוקם במרכז הלשון מר- טעם המשמש כהגנה מפני בליעת רעלים, ממוקם בחלק האחורי של הלשון. חריף אינו טעם כי אם תחושה של צריפה בחלל הפה.

למעלה