P Por Siempre Naama New member 18/2/09 #18 ../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif מחר גם אפשר, אבל מאוחר יותר, כי אני נפגשת עם חברה אחרי העבודה ואני לא בטוחה מתי אגיע. אם את יכולה מחר תגידי לי
../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif מחר גם אפשר, אבל מאוחר יותר, כי אני נפגשת עם חברה אחרי העבודה ואני לא בטוחה מתי אגיע. אם את יכולה מחר תגידי לי
D D amaged R oses New member 18/2/09 #12 אני מקווה שיסיימו לפני, אוף דווקא שממש יש לי חשק להתאמן יש הורדה של מייפל
R ReallyWrong New member 19/2/09 #32 הכיסא-כורסא הגדול והכחול מNLC שצריך לעשות בשבילו המון קווסטים מעיקים
G Guid New member 18/2/09 #20 חחח איך כולכם מדוכאים... /tapuzforum/images/emo6.gif מבחינתי זה מעולה~ טוב שזה הערב, כשאני לא בבית, מאשר מחר... /tapuzforum/images/emo3.gif
חחח איך כולכם מדוכאים... /tapuzforum/images/emo6.gif מבחינתי זה מעולה~ טוב שזה הערב, כשאני לא בבית, מאשר מחר... /tapuzforum/images/emo3.gif
P Por Siempre Naama New member 18/2/09 #21 ../images/Emo11.gif אני אלך לראות קצת טלויזיה ולישון לילה טוב
D Don Nirtin New member 19/2/09 #34 $%#$%#^%@#$!^%#$%$../images/Emo87.gif ארררררררררררררררררררררררררררררררררר אעלק בדיקת שרתים עשו... הם בטח אכלו עוגה ושתו קולה ולא עשו כלום!!!!! הרסו לי ליץ'!!!!!!!!!!! %#$%$#@#$#$^$%#$#^@$#!^%#@$!$&#@!&#@$!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
$%#$%#^%@#$!^%#$%$../images/Emo87.gif ארררררררררררררררררררררררררררררררררר אעלק בדיקת שרתים עשו... הם בטח אכלו עוגה ושתו קולה ולא עשו כלום!!!!! הרסו לי ליץ'!!!!!!!!!!! %#$%$#@#$#$^$%#$#^@$#!^%#@$!$&#@!&#@$!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111