SERVER CHECK היום בין 19:00-23:00

IceFairy

New member
לא, זה תחזוקת שרתים, בעיית הלוג אין שייכת אך

ורק ל-012 וכדאי לשבת להם על הראש עד שאתה יוצא משם עם חבילת גיימרים, אני עזבתי את החברה הזאת בטריקת דלת רועמת מאד כמעט מאותן סיבות, כתבתי על כך לפני כשבוע כאן ביתר פירוט.

Kalman13

New member
יש לי התחייבות ל 16 חודשים

אני ידבר איתם בערב נראה מה יהיה.

IceFairy

New member
צריך פשוט לעמוד להם על הראש ולומר להם

שידוע לך שהם חוסמים באופן מכוון פורטים כדי לאלץ אנשים לרכוש את חבילת הגיימרים, הם מרגישים עליונות על אלו שמחוייבים בחבילות, אבל אני טענתי שמאחר והם לא סיפקו את החבילה שאליה התחייבתי עפ"י חוזה אני שוברת את ההתחייבות שלי אליהם ואמרתי שאני יוצאת עם הסיפור הזה גם לתקשורת ושוקלת תביעה נגדם, כי אני לא היחידה שהתלוננה על אותם דברים, בסוף לא רק שעזבתי אותם שבוע אחרי שהתחייבתי לשנה שלמה, הם גם התחננו שאשאר כשהציעו לי כל מיני חבילות מפתות שהם הודו שמיועדות אך ורק לעובדי החברה, אבל זה היה מאוחר מדיי ואמרתי להם לשמור את זה ללקוח המאוכזב הבא שלא רחוק היום שזה יקרה.

IceFairy

New member
ואת הפרט הכי חשוב, שברתי התחייבות

ולא שילמתי אגורה, כי הם לא עמדו בהתחייבותם עפ"י חוזה, כמובן שזה היה כרוך במלחמה לא קלה שלי כנגד החברה עצמה, לשמחתי, יש לנו קרוב שעבד באינטרנט זהב שהתמזגה עם 012 והוא זה שסיפר את כל מה שהולך שם.

deisy

New member
תסבירי להם

שהם פשוט לא יכולים לתת שירות ולכן ההתחיבות בטלה.. אם את רוצה אדם מסויים לדבר איתו שפתר לי את הבעיה של ההתחיבות שלחי לי מסר..

IceFairy

New member
../images/Emo45.gif בדיוק בטענה זו ביטלתי את ההתחייבות וגם

אני חושבת שהנושא צריך להגיע לכלבוטק או אמנון לוי, לא יתכן שהחברה הזו תנצל כל כך הרבה לקוחות בצורה כזאת שרירותית.

Kalman13

New member
אני מתאר איך זה יהיה

*פרסומות* תחקיר בלעדי : מייפל נחסם על ידי 012 *פרסומות*

אני בטוח שמדובר בעוד משחקי רשת

ואולי עוד הרבה תוכנות מחשב שאמורות להיות מסופקות חינם והם לוקחים על כך כסף. בד"כ בתוכניות כאלו, מתלוננים על דבר אחד ופתאום מגלים עוד עשרים דברים נוספים.

IceFairy

New member
לי זה לא קרה עם מייפל, אלא המון לפני שהכרתי

את המייפל, זה קרה לי עם הורדות תמימות מהאינטרנט, הורדות של עדכוני חומרה מאתרים רשמיים היו יורדות באיטיות נוראית, הורדות שמתאימות למודמים הישנים של פעם, מהירות של 1.3KB כשמהירות החבילה שלי היתה 1.5 מגה וכשהתחייבתי לשנה נוספת, הגדלתי את המהירות במגה נוסף בגלל הבעיות הללו וכלום לא עזר, האתרים היחידים שהצלחתי להוריד במהירות נורמלית שתואמת את רוחב הפס שאליו התחייבתי הם אתרים ישראלים בלבד, מפה נבע הכעס שלי כלפיהם, הם לא יכולים לחייב אותי לגלוש באתרים ישראלים, וברגע שאני פונה לאתרים בחו"ל מהירות הגלישה שלי מואטת בצורה דרסטית ומכוונת, כל הבדיקות שעשיתי הראו שאני לא גולשת ברוחב הפס שאליו התחייבתי ושילמתי וזה השלב שהתחלתי להתלונן, עד שלבסוף ביקשתי ניתוק מיידי וביטול התחייבות ללא עלות מצידי.

IceFairy

New member
../images/Emo41.gif והנה ההודעה מהאתר של נקסון ../images/Emo41.gif

MapleStory will be going through a scheduled maintenance on Wednesday, February 18th, 2009. This one involves all game servers, and it'll last for approximately 4 hours. <MapleStory Server Maintenance> - Server : All Game Servers - Time : Wednesday, February 18th, 9:00 am ~ 1:00 pm PST (Wednesday, February 18th, 5:00 pm ~ 9:00 pm GMT) Thank you and Happy Mapling!

IceFairy

New member
משום מה לא נדבקה ההודעה וטל נכון, טיפול

בשרתים. MapleStory will be going through a scheduled maintenance on Wednesday, February 18th, 2009. This one involves all game servers, and it'll last for approximately 4 hours. <MapleStory Server Maintenance> - Server : All Game Servers - Time : Wednesday, February 18th, 9:00 am ~ 1:00 pm PST (Wednesday, February 18th, 5:00 pm ~ 9:00 pm GMT) Thank you and Happy Mapling!

IceFairy

New member
כן נדבקה רק שהמחשב שלי פשוט זחל ../images/Emo9.gif

מתנצלת על הכפילות.

חחחח../images/Emo6.gif

חמודה את

IceFairy

New member
../images/Emo23.gif ואותך אני זוכרת עוד מהימים הראשונים שלי

במייפל, כשנפגשנו באליניה עם ניר וכל החבר'ה חח, זה היה לפני למעלה משנה, אם אני זוכרת נכון.

למעלה