SECOND OPINION

סיכום מהאנציקלופדיה העברית על תכונתו הבקטריצי

סיכום מהאנציקלופדיה העברית על תכונתו הבקטריצידית של הכסף ומלחיו. לכסף ומלחיו פעולה בקטריצידית נמרצת הנובעת מפעילותם הכללית על תאים, אפילו כסף מתכתי מסוגל לעקר מים. הפעולה הבקטריצידית של הכסף דומה לזו של הכספית אולם בניגוד לאלו האחרונים אין מלחי הכסף ארסיים משום שיוני כלוריד המצויים בכל הגוף ונוזליו משקיעים את הכסף ככלוריד הלא מסיס. מלחים קופמלקסים של הכסף כגון כסף תיאוסולפטי שהכסף שבהם אינו מושקע ע"י יוני כלוריד הם ארסיים מאוד. בעיקבות מגע ממושך, רב שנים בכסף ומלחיו במכרות ובתעשייה, יש שכמויות ניכרות של כסף בפיזור דק נקלטות ומצטברות בגוף והן גורמות לארגיריה או ארגירוזה, פיגמנטציה של העור בצבע אפור כחלחל. תופעה זו לא נמצאה מלווה ליקויים פיזיולוגים אחרים ! אילן רז מתמחה ביוני כסף 15 שנה

דם כחול דם המלכים

פתית אור, או לחלופין פוטון. תודה על שאלתך. האגדה על האצולה האירופאית אומרת שלמלכים ולאצילים יש דם כחול וזאת משום שלאצילים היה נוהג לשתות מים המכילים יוני כסף בתהליך יוניזציה טבעי במי מלח. כלומר התהליך הקורוזיבי שמיצרים המלחים באופן טבעי מפרק חלקיקי וגושי כסף מגוש כסף טהור. אך היות והתהליך פרימיטיבי וטוהרת הכסף לא היתה במאות הקודמות כטהרת הכסף דהיום. והיות והיתה אינטראקציה (התרכבות) של הכסף במלחים שונים ובתהליך בלתי נשלט ומדויק התוצאה היתה גוון עור כסוף כחלחל לאצילים ולמלכים שרצו לטהר את גופם ממחלות כמו צרעת, שחפת, אבעבועות שחורות מחלה שנכחדה במאה הקודמת אך הגיעה בגירסה מוחלשת של אבעבועות רוח ושלה אחראי הוירוס הרע הרפס זוסטר ובעיקר למחלות מין שדי נדירות בימינו כמו סיפליס ואחרות אני רוכש את הכסף בגרמניה ומקבל COC Certificate of Compliance על כל משלוח בדיוק כמו שנאסא שרוכשת לוחות או רכיבים אחרים ממגנזיום, טיטניום, וחומרים אחרים בעבור מעבורות החלל שלה או ליישומים אחרים. הכסף שאני משתמש בו הינו כסף בדרגת טוהרה של יותר מ- 99.99% כסף טהור ולמעשה בכל מעבדה טובה ככל שתהיה אם תבקש בדיקת הטוהרה תקבל תשובה אחידה מכל המעבדות שזה 100% כסף טהור. אני עוסק בלעדית במי כסף 15 שנה. בייצור, וביישום המים על כל מקרה תחלואה מסרטן סופני ועד למחלות זיהומיות שונות. מעולם איש לא הפך לכחול מהמים שלי ולעולם לא יהפוך. האיש הכחול המוכר לכל ולי כמובן עוד מהיום הראשון שתמונתו יצאה לאויר העולם האינטרנטי הכין בעצמו ולעצמו את המים ובריכוזים גבוהים במיוחד. מה שקורה בתהליך שבו הריכוז גבוה במיוחד כמו 500 PPM חלקי כסף למיליון מולקולות מים הוא שמתרחשת האצה מוגברת של התהליך האלקטרוליטי והאקסלרציה יוצרת מצב שבו משתחררים חלקיקי כסף במצב גבישי (קריסטלי) וגודלם אינו תואם את הסטנדרט הבטיחותי שבו מתנהגים מינרלים במצב יוני או קולואיד במערכת הקולואידלית של גוף האדם. כלומר היות וחלקיקי הכסף ברובם המכריע נפלט מדרכי המעיים, השתן ורק המיעוט ששורד בנוזלי הגוף במצב כסף כלורי Ag+Cl נע בנוזלי הגוף עד שנפלט כדרך כל המלחים בגוף האדם בדרך העור ולכן עור האדם מלוח. גבישים גדולים של כסף כלורי עשויים להתקע בשכבות העור בנימי דם קטנים במיוחד במערכת הנימים הפריפריים ואו לעבור דנטורציה עם החלבון שבשכבות העור השונות ולהפך לכסף פרוטאינטי כלומר מולקולת חלבון סופחת אליה מולקולת כסף ועוברת שינוי תכונה ומעכשיו היא מולקולת חלבון הכוללת יוני כסף. זהו ההסבר לתופעה המכונה בשפה המדעית ארגיריה או ארגירוזה. השם מגיע מהמונח הלטיני כסף ARGENTUM. לי יש מעט מהתופעה הזו בצורה שבקושי מורגשת משתי סיבות עיקריות : 1- אני עיוור לאורך הגל הזה ולא ידעתי עד שלא אמרו לי על כך ואני גם לא רואה אותה אך מודע אליה. 2- הכמויות ששתיתי לשם ניסוי ותהייה היו פי 10 ויותר ליממה מהמומלץ והמותר. 3- המיגבלה של כמות מי הכסף שמותר לשתות היא רק משום שאלו מים מזוקקים בדרגת זיקוק אבסולוטית ומים מזוקקים אינם בריאים בכמויות גבוהות. ארגיריה הינה תופעה קוסמטית בלבד ונעדרת כל תופעות או ליקויים פיזיולוגים אחרים ! ולכן אינה מחלה או ליקוי ויש הטוענים שזה דווקא יפה :) מהמים שלי ולפי הוראות השימוש אין שום אפשרות שתתרחש תופעה כזו למי מהלקוחות ובמשך 15 שנה לאיש לא התרחשה התופעה ויש לי לקוחות של שנים רבות. בכבוד רב אילן רז

סרטן זו מחלה ויראלית !!!

כמאה וחמישים סוגי סרטן ניגרמים ע"י וירוסים ורטרו וירוסים ומוכרים למדע רק מוזר שהרפואה הקונב' טענה עד לא מזמן שסרטן זו מחלה גנטית שזו שטות מדעית ונוגדת את ממצאי המדע הטהור אך בוודאי מועילה לחברות התרופות. כתבתי מאמרים במהלך 15 השנים האחרונות כי סרטן זו מחלה ויראלית. הוירוסים חודרים לגוף דרך פתחי הגוף : 1- פה - לדוגמא :סרטן הפה, הגרון, המעי, הריאות ואחרים 2- נרתיק ופתח השופכה, לדוגמא : סרטן צוואר הרחם, הרחם, השחלות ותמונת הראי שלו סרטן הפרוסטטה ואחרים בדרכי השתן 3- פיטמות- סרטן השד ובלוטות לימפה, חלב ואחרים 4- פי הטבעת- סרטן בפי הטבעת ובאיזור סוף המעי הגס והחלחולת. בעיקרון הוירוסים חודרים מפתחי הגוף מי כסף קוטלים את כל הוירוסים והרטרו וירוסים וגם קוטלים תאי סרטן בתהליך של אפפטוזיס שזה מוות מתוכנת מראש של תאים. אני מעלה תמונות של חולה סרטן במצב סופני שנשלח אל מותו לביתו ולא תאם יותר כל הקרנה או כימו בשל מצבו. הוא דימם מהגידול שפרת מצלקת כריתת אונה בריאה מספר חודשים לאחר הכריתה דימום במשך למעלה משבועיים. 1- הפסקתי את הדימום בתוך דקות ספורת 2- סילקתי את הגידול בתוך 14 ימים בלבד * התמנה האחרונה מצולמת מהצד להראות את גובה הגידול לאחר 14 יום בלבד התמונות מוכיחות את התאוששות החולה וחזרתו בהדרגה לחיים בכבוד רב אילן רז

תמונת הגידול דקות לאחר תחילת הטיפול והפסקת הד

תמונת הגידול דקות ספורות לאחר תחילת הטיפול והפסקת הדימום המידית

בעבורי זו גולת הכותרת של הריפוי הטבעי

נשמע פסיכוטי אך זה אמיתי...אני בטרנס במהלך תהליך הריפוי ובעיקר בדקות הראשונות של הפסקת הדימום ותחילת הריפוי והפסקת הכאבים והחזרת החיים לחולה ודיכוי הסרטן. תודה לך פוטון :) כאן בתמונה זה רק אני מצולמת מהיום בבוקר * _ *

lightflake

New member
חוץ מהשיער אתה לא נראה כסוף מדי ../images/Emo13.gif

אבל אני לא מבין למה צריך לשתות את זה כל יום, אם זה משהו חד פעמי כטיפול לקטילת חיידקים/וירוסים וכו' אז אני מבין את ההגיון (אמנם אני לא רואה הבדל בין ההגיון הזה לבין ההגיון שמאחורי מתן אנטיביוטיקה...) אבל למה צריך להמשיך לצרוך את החומר (המחטא) הזה כל יום לכל החיים?

השיער זה הגיל והצרות בחיים :)

תראה....אל תחלוב אותי לגמרי כבר ביום הראשון....שישארו לך גם שאלות לעת זיקנתי...שארגיש שאני עדיין נחוץ....:) בעיקרון שתיית כוס ליום ל 14 עד 21 יום זה הפיתרון לכל מחלה זיהומית ללא יוצאות מהכלל ! אך החיים לא פשוטים ויש רבים ורבות שאיבדו איזונים שונים כמו פרו ביוטיים, והמחלישים את המערכות החיסוניות והאחרות של הגוף ולא אכנס כאן להסברים מעמיקים ברשותך. במיקרים אלו ניתן לומר שהם מצבים כרוניים יש צורך לשתות עד חזרת הגוף לאיזון אך לא כמות גדולה כמו בתחילת הטיפול כי אם כמות מופחתת שאני קובע תוך שיקלול תזונת החולה ופאקטורים נוספים. יש גם מצבים שהשתייה מחויבת לכל ימי חיי החולה וזאת משום מניעת התפשטות חוזרת של גידולים, גרורות או מצבים כרוניים בעייתיים אחרים. צדקת שלא בכל מקרה יש צורך לשתות כל החיים..... אני משתדל להשיב אך לא להתרוקן לגמרי משפנים.... ועוד תמונה שלי תודה רבה פוטון...אולי תסיים את המחלוקת המדעית אם אתה חלקיק או אנרגיה ? *_* ערב טוב לך ותודה

lightflake

New member
חלקיק או אנרגיה

זו לא מחלוקת של פוטונים אלא של מדענים - תן להם לשבור את הראש
תודה על המידע

התמונה מראה את סילוק הגידול ב- 14 יום בלבד

התמונה מראה את סילוק הגידול ב- 14 יום בלבד! הפסקת כאבים בתוך יממה אחת כ- 95% מהכאבים **** התמונה הראשונה עם תגובתי על איך המים קשורים לסרטן היא מראה את הגידול 14 יום לאחר תחילת הטיפול מהצד

hal767

New member
סרטן אינו מחלה ויראלית

בדיוק כמו שמחלות זהומיות לא ניגרמות ע"י חיידקים. הסרטן, ע"פ הגישה הטבעונית ההייג'יניסטית, הינו השלב המתקדם בהרעלת הגוף. הרעלה זאת מקורה בתזונה גרועה, בכימיקלים, באוויר מזוהם, בתרופות שונות, במצבים נפשיים קשים, בתחזוקה גרועה של הגוף ועוד. גידול אינו מחלת הסרטן, הוא תוצאה של ההרעלה והתהליך הסרטני. סילוק הגידול אינו קשור כלל לריפוי המחלה. התהליך הסרטני הוא המחלה ואתו יש למנוע ובו יש לטפל. רק סילוק הגורמים האמיתיים של המחלה ותחזוקה נכונה של הגוף בהתאמה אישית למקרה יכולים להביא לריפוי הבסיסי של המחלה. טיפולים מסוכנים, כמו טיפולים כימוטרפיים וטיפולים הקשורים להרעלת הגוף באמצעות חומרים גרועים אחרים, יכולים במקרה הטוב לדכא סימפטומים של המחלה, אך אינם קשורים כלל לריפוי. בנוסף לכך שיטות "ריפוי" כאלה פוגעות בגוף ובמקרים רבים מחמירים את מצבו ואפילו גורמים למוות. בכל מקרה, מאחר והתהליך הסרטני ממשיך להתקיים, הסרטן יחזור. כמו שכתבתי, הוא לא נעלם, הוא רק נעלם סימפטומטית. אי הבנת מהות המחלה מביאה לעולם שיטות "ריפוי" שונות שאין בהם כדי לייצר ריפוי אמיתי. בוודאי ששיטות אלה אינן קשורות כלל למניעת המחלה, שזה הדבר החשוב ביותר.

סרטן זו מחלה ויראלית משום שוירוסים ורטרווירוס

סרטן זו מחלה ויראלית משום שוירוסים ואו רטרווירוסים לאחר שהות ממושכת בתאים שונים וברקמות שונות יוצרים את המוטציה הסרטנית (קרצינוגנית). כאשר היורוסים יוצרים את המוטציה ב- DNA והרטרו וירוסים יוצרים את המוטציה ב- RNA שזה ההעתק של הקוד המקורי בתא המסוים לייצור תא חדש. לאחר שהוירוסים והרטרווירוסים יוצרים את המוטציה, כלומר : משנים את הקוד הגנטי המקורי לקוד חדש וזר לגוף אך זה הקוד שהוירוס שינה בקוד המקורי ומאותו הרגע מתפרצת מחלת הסרטן על ביטוייה המוכרים לנו עם גידולים, גרורות ושאר הביטוים הקשים שלה. המדע הביולוגי זיהה כ- 150 סוגים שונים של וירוסים ורטרו וירוסים שהם המקור לרוב כמעט מוחלט של הגידולים הסרטנים המצויים. צדקת במאה אחוז שאחת הסיבות לקריסת המערכות החיסוניות וביניהן גם המערכות שמנטרלות תאים סרטנים ומשמידות אותן הם הרעלת הגוף : 1- בתזונת זבל בראש ובראשונה 2- "תרופות" כימיות קונב' באופן גורף ונחרץ 3- קרינה מסוגים שונים אך אתייחס כאן רק לקרינה רדיו אקטיבית בפרויקט מנהטן בשנים 1937 עד 1944 עת פותחו הפצצות "ליטל בוי" שהוטלה על נגסקי ו"הביג בוי" שהוטלה על הירושימה נחשפו לראושנה המדענים הפיזיקאים הדגולים ביותר של אותם השנים לאורניום מועשר. 11 מתוך 12 המדענים שעסקו בפיתוח הפצצות האטומיות היו יהודים כאשר אלברט אינשטין לא זומן מתוך חשש שהוא קומוניסט. ובאחד המיקרים שעמדו לבצע ניסוי עם האורניום היתה תקלה ואחד הפיזקאים נאלץ לאחוז בגוש האורניום בידיו !! המשקל של הגוש היה כ-2.5 קילו אך אילו לא היה אוחז בו היתה מתרחשת תאונה של פצצת אטום. הפיזקאי שאחז בידיו בגוש האורניום המועשר מת ביסורים לאחר מספר יממות (כמדומני שבועיים) מהרעלה קשה של הקרינה הרדיו אקטיבית שהרסה לו את המערכות החיסוניות והחלו לנבוט בו גידולים סרטניים מידית. לכן יש קשר בין הרעלת הגוף וגידולים סרטניים אך גם ההגיון הבריא יעמוד לצד הטיעון שהרעלת הגוף גוררת פגיעה במערכות החיסוניות ובשך כך לניטרול היכולת של הגוף לסלק תאים סרטניים בעצמו ומכאן חשיבות התזונה הטבעית כחלק מחיזוק המערכות החיסוניות, האיזון הפרו ביוטי, וכפועל יוצא איזונים הורמונלים ואחרים. אני גם בהחלט מסכים איתך שלתזונה טבעית יש גורם מכריע בסך תיפקוד המערכות הבריאות של הגוף. לעולם לא תוכל לרפא חולה סרטן רק עם תזונה טבעית לאחר שכבר התפרץ הסרטן בגירסה אלימה עם גידולים נרחבים וגרורות. כאן חובה להתערב וזו המומחיות שלי מזה 15 שנה. העלתי כאן תמונות המתעדות ריפוי טבעי וסילוק הגידול בתוך 14 יום בלבד, הפסקת כאבים בתוך יממה אחת והפסקת הדימום בתוך דקות ספורות בלבד. דימום שנמשך למעלה משבועיים ימים. בכל מקרה תודה לך על תגובתך והתייחסותך לנושא בכבוד רב אילן רז * התמונה קשה לצפיה ומתעדת את החולה והגידול במצבו המדמם לפני הפסקת הדימום

hal767

New member
פעילות הווירוסים היא תוצאה של הרעלת הגוף

אז, כשהגוף מוחלש, מורעל וחסר ביסודות מזון חיוניים, כל חיידק וווירוס יכול להתקיים. ואל תיקבע ש-"לעולם לא תוכל לרפא חולה סרטן רק עם תזונה טבעית.....". ספר מה אתה יודע. אל תספר לי מה אני יודע. מה שאני יודע, אתה כנראה אינך יודע. תודה. ואגב, משום מה המסרים שלך מצטיירים כמו פירסומת.

האם היית יכול לרפא בשיטתך גם את החולה המופיע

האם היית יכול לרפא בשיטתך גם את החולה המופיע בתמונה בתגובה הקודמת שלי ? אם כן אז אחזור בי "מהקביעה" לגבי אי יכולת לרפא רק בתזונה חולה סרטן סופניים. אני בהחלט "עושה פרסומת" לידע שלי ולהצלחות שלי בריפוי בכדי שהמסר יעבור למי שזקוק לידע שלי. תודה לך על התייחסותך לדברי ואסיים בדברי חכמים : לכעוס זה לשלם מחיר יקר על טיפשות של אחרים חג שמח אילן רז

hal767

New member
אדם הגון אינו מבטיח דבר למטופל שלו

לכן אני לא מבטיח דבר לאיש. אני יכול לספר על מקרים שהיו בעבר ולהסביר את העקרונות וההיגיון של הדרך בה אני מאמין. ציטוט דברי החכמים אינו מתקשר למשהו בדיון שלנו. כלומר, היה מיותר לחלוטין, אלא אם אתה כועס. טוב שכתבת "אני בהחלט "עושה פרסומת" לידע שלי ולהצלחות שלי בריפוי...". זה חסך ויכוח נוסף.

lightflake

New member
נו באמת, כל מטפל שעונה כאן

ושבחתימה שלו מופיעים פרטים על העסק שלו כמטפל... עושה כאן פרסומת ! אני בכלל לא רואה את זה כדבר שלילי

hal767

New member
לא מדוייק

לא הבנת את הנקודה. יש הבדל בין דברים שמופיעים בחתימתך לבין דברים שמופיעים בהודעתך. כשאתה כותב בחתימתך את עיסוקך או השכלתך, אתה מאפשר לקוראים להתייחס נכון להודעתך. יש הבדל בין מסר של מטפל מקצועי ומנוסה בתחום מסויים לבין מסר של אדם שאינו מקצועי, אלא אחד שקרא חומר בתחום או סתם מתעניין בנושא או שהיה בעצמו מטופל. אבל אין צורך לפתח זאת כי זה לא שווה שנפתח דיון בנושא.

למעלה