SECOND OPINION

קומרן הנכבד אך לא ממש קראת ולמדת על מי כסף קו

ארגיריה אינה מחלה !! זו תופעה משימוש מוגזם ולא נכון אך 600 איש שנהרגים בשנה בארץ בתאונות דרכים גם לא השתמשו נכונה במכוניתם זה עדין לא אומר שמכונית הורגת. ארגיריה מסתכמת בעור כסוף כחול אך ללא כל ליקויים פיזיולוגים אחרים! תופעה קוסמטית בלבד! אתה מתכוון למחקרים קלינים ? קלינים אינם מדעיים טהורים...זהו מדע שהמציאו קברניטי הרפואה כדי לאשר "תרופות כימיות" מזיקות ושאינן מרפאות...שם אתה יכול לקרוא מחקרים קלינים רבים...בשורה התחתונה....כולם רעילים ולא מרפאים כלל מחלות. על מי כסף אתה יכולה לקרוא באנציקלופדיות המכובדות בעולם ונכנסי צאן ברזל של המדע האנושי ולא המחקרים הקלינים שנועדו לבזבז כסף שיוצא מהקופה הציבורית ובלופ חוזר כקופון לשותפים הטבעיים .... דבריך מעידים שאינך מכיר ויודע מהם מי כסף. אתה חוקר? מדען? רופא? מה אתה בברכה אילן רז מי כסף 15 שנה

קומרן

New member
מי כסף נכבד

כולנו מכיירם את הסגולות האנטיביוטיקות של מי כסף אני מצטט מאתרך " ריפוי סרטן שד, ריפוי סרטן עור, ריפוי סרטן מח העצמות, ריפוי זיהומים בעצמות, ריפוי כל מחלה זיהומית בתוך 14 עד 21 יום בלבד, חולי סרטן שהקפידו על הוראות השתיה והאחרות שנתתי זכו ברובם להקלה בכאבים מיידית, לירידה בגידולים או בעצירת התפתחותם ובחלקם גם לריפוי מוחלט כמו סרטן עור ( שני סוגי סרקומה בביופסיה ) ריפוי מוחלט בתוך 8 שבועות בלבד. ללא כל נזקים לגוף, ללא כל רעילות לגוף ולמערכותיו וללא כל כאבים או סבל מכל סוג." לי זה נשמע כמו קפיצה מעל הפופיק ומסירת מידע מוטעה. שמעתי הרבה התקפות על מחקרים קלינים אבל ליקרוא לעצמך "מדען אוטודידקט" ולצאת נגד המתודה המדעית זה טיפה... טוב, צריך לשמור על שפה יפה. "מרפא כל מחלה זיהומית בתוך 14 עד 21 יום בלבד" קיצר חבל, היית יכול להיות קצת יותר רציני אבל שרלטנים היו ותמיד יהיו כל טוב

קומרן נכבד

אני מוכיח את ההצהרות שמופיעות באתר שלי ובמאמרים שלי מזה 15 שנה. ההבדל ביננו שאתה כינוי קומרני ללא כל זהות אמיתית ואני להיפך ממך. אותך ההיסטוריה לא תזכור רק את שכמותך "כספקנים" ומדברים בשם "המדע" הקליני שהוא למעשה אוונטורה פיננסית שעובדת על ממשלות ועורכת ניסויים על אנשים חיים בבתי חולים. אותי יזכרו יישרי השכל והמוסר וכמובן לקוחותי שנרפאו לא אחנך אותך בדברי, אתה אדם מבוגר ומכיר טוב מכל אחד בעולם את מניעייך אם זה אגו או אם אתה מגן על המדע הקליני השיקרי והמשוחד במילארדים מידי שנה אתה סבור שהקשר הכלכלי בין תעשיות התרופות הכימיות שאינן מרפאות מחלות ומזיקות לגוף חיובי ואמור להמשך ולצמוח ? עלה והצלח תודה לך בכל מקרה בכבוד רב אילן רז מי כסף משנת 1996

קומרן

New member
כמה אתה לוקח על בקבוקון מי כסף?

המדע והרפואה מודעת לייתרונות של מי כסף, עד היום ניתן למצוא אותם בתכשירים מסויימים (סילברון למשל) ובמוצרים מסויימים. המפתח הוא שהם יכולים להיות מועילים במצבים מסויימים, ואילו אתה, משווק אותם כ"מי קסם" שפותרים כל בעיה, מדלקת גרון קלה ועד סרטן השד. קצת יושרה לו תזיק פה. השאלה היא האם, "מדען אוטודידקט" שכמותך כמו שאתה מתאר את עצמך , אתה יכול לעמוד מאחורי הפירסומים שלך, אם כן ידידי, אתה ראוי לנובל, אם לא.. אתה יכול להבין לבד. ד"א, אהבתי את תיאוריות הקונספירציה שלך "אתה סבור שהקשר הכלכלי בין תעשיות התרופות הכימיות שאינן מרפאות מחלות ומזיקות לגוף חיובי ואמור להמשך ולצמוח" "אוונטה פיננסית שעובדת עם ממשלות..." מה קרה לך? האם סבור אתה שכל המדע הרפואי הוא שקר אחד גדול? לגבי "ספקנות", אין כל רע בספקנות כל עוד המטרה היא לראות את האמת שמאחורי הדברים. כל טוב

קומרן נכבד - שאלת ואשיב כמיטב הבנתי וניסיוני

כן ! אני חושב שתורת התרופות וכנגזרת שלה כל התרופות המשווקות בבתי חולים וקופות חולים אינן מרפאות ולו מחלה אחת בודדת! אני יודע ש"התרופות" הכימיות האלופטיות מזיקות לנוטלים אותן ובשם המעודן של הנזק הוא נקרא "תופעות לוואי" גם מוות! הרס של רקמות ואיברים כשלב ביניים וכשלב ש"הרפואה" ממכרת ומכריחה את ציבור החולים לקחת תרופות נוספות כדי לרפא את "תופאות הלוואי" שנגרמו גם מהרעלים שבתרופות וגם מחוסר הריפוי. רק לפני כחודשיים דווח באתר ניוז1 על כי ניתקבל דיווח שבהלך 18 חודשים בשנים 2007 ו-2008 מתו בבתי חולים בקוויבק 100 חולים שטופלו באוגמנטין מהחיידק קליסטרידיום דיפיציאל ואולם החולים שלא טופלו באנטיביוטיקה החזקה ביותר אוגמנטין ולא נטלו כל אנטיביוטיקה שרדו ולא מתו!! עד כאן הכל ברור כי דברי אמת לאמיתה והעובדות מדברות בצדקת דברי וכולם יודעים זאת. בוא ותסביר לי מה ההצדקה המוסרית של ההסתדרות הרפואית לקבל ישירות מתעשיית התרופות כחצי מיליארד שח לשנה למימון טיסות של רופאים "לכנסים" בחו"ל על חשבון תעשיות התרופות. 1200 מחקרים קלינים מבוצעים מידי שנה במחלקות בתי החולים עם תרופות כימיות ובתי החולים מקבלים מיליארדים בגין הניסויים הללו על אנשים אומללים וחולים כאשר מי הכסף יפתרו רבות מהמחלות ותזונה טבעית תשלים את המלאכה. בשנת 1981 ו 1982 היתה שביתה של שישה חודשים בבתי חולים בארץ! רק רפואת חירום פעלה, החיאות, חדרי מיון, ושברים וטיפולי חירום לנפגעי תאונות ופעולות איבה. באותה התקופה מתו פחות חולים מאשר בשנים מקבילות. תופעה זו התרחשה בכל מדינה בעולם המערבי כאשר היו שביתות ממושכות מעל 3 חודשים בבתי החולים! מסקנה! בתי חולים הורגים חולים ולא מרפאים את רובם.! בהצלחה לך ולא אשיב בויכוח הסרק בו אתה מנסה להשמיץ אותי ואתה נוקט בחוסר ידע מובהק. אם תרצה להרפא ממי הכסף אשמח לסייע ואם לא שתבורך ותהיה בריא בברכת רפואה שלמה אילן רז מתמחה במי כסף 15 שנה ומרפא כל מחלה זיהומית ב 14 עד 21 יום בלבד כל מחלה כרונית בשילוב תזונתי ובתהליך ממושך של חזרה לאיזונים של הגוף ומרפא מחלות סרטניות גם במצבים קשים וסופנים במיוחד. לא בכל מקרה!

קומרן

New member
חמוד אתה

אם ברצונך לדון בקשר הלא נקי בין רפואה לתעשיה, כן, יש הרבה על מה להתדיין בנושא, אך המרחק בין הקשר הלא כשר לבין "הכל רע" , רחוק בהחלט. עד כמה שאנחנו יודעים מהנתונים, דווקה במדינות בהם הרפואה מפותחת יותר, הפלא ופלא, תוכלת החיים הממוצעת עולה. אתה טוען שאתה יכול לרפא כל מחלה זיהומית, בשביל לצאת בהכרזה כזאת עליך קודם כל לנסות את שיטת על כל מחלה זיהומית, ומסופקני שעשית את זה. אתה כמובן יכול ללמוד מלואי פסטר, להזריק לעצמך נגיפי כלבת או כל מחלה קשה זיהומית אחרת לדוגמה ולהוכיח לעולם שאתה נישאר בריא על ידי מי כסף בלבד. גם אם אתה מסתבך בחלק משיטת על זה שמי הכסף הצליחו להרוג מיקרו-אורגניזם במבחנות, זה עדיין לא אומר ששתיה של מי כסף תיצור את אותו אפקט. איך אתה מגדיר "מחלות סרטניות גם במצבים קשים במיוחד"? קיצר, אתה צודק, אין פה הרבה על מה להתווכח, אבל יש לי הרגשה שרבים פה יסכימו איתי שקשה להתייחס לטענותך ברצינות. כל טוב אילן, no worries גילוי נאות: על פי אמונתי, מניע כלכלי הוא לאו דווקה פסול. אני יודע שמפעלך פועל כצדקה בלבד ואינך לוקח כסף על הטיפול שאתה מספק, אך אני מאמין שכל ארגון, בין חברת תרופות גדולה שמשקיע מילארדים בפיתוח תרופות לבין מסג'יסט תאילנדי , צריכים כסף על מנת להתקיים ולקיים את עבודתם.

קומרן יקר וחמוד

אני מציע שתכנס לאנציקלופדיה העברית ותקרא בערך כסף עמוד 951 ו 952 וכי המדע השתמש במים אלו עד לשנת 1928 עת נתגלה הפניצילין. אלו עובדות מדעיות שריפאו עם המי כסף כל מחלה זיהומית, לא אני המצאתי זאת ולא אתה תבטל זאת. באשר למיליארדי השקלים שתעשיות התרופות משקיעות מכספי הציבור בטובות ההנאה של הרופאים. זה פסול ואסור שיעשה!! זו בגידה באמנת הרופאים ובמוסר ובטוהר המידות ! ברור שפרופסור שמקבל כה רבות ובנדיבות כה רבה מתעשיית התרופות מיליוני דולרים ימליץ על התרופות שלהן ואף יערוך ניסויים על חולים ועל המלצתו של הפרופסור איש לא מערער ! אז בוא נתחיל בתיקון המעוות ובחלוקה צודקת של 70 מיליארדי השקלים בין הרפואה האלופטית (הקונב') לאלטרנטיבית שתשקף את המציאות והעובדות ושהרפואה הציבורית לא תתנהל על דעת הפרופסורים לרפואה ודומיהם כי עד כה הביאו אותנו לפי פחת. כי אם במשולב זוכר את פרלמנט הבריאות שהוכרז לפני כשש שנים ? כאשר מינו פרופסור מנהל בית חולים לניהול הפרלמנט ידעתי באותו הרגע ואף כתבתי זאת שהפרלמנט יקבר בדיוק באותו הרגע ואכן כך קרה. אגב....אם מי כסף כה טובים וידועים גם לרופאים, תראה לי בבקשה בית חולים אחד שנוקט בהם למיגור מחלות? או רופא קונב' מבית חולים שיעיז לנקוט במים למיגור מחלות ? כל טוב לך והצלחה ובריאות מעל לכל אילן רז מי כסף קולואיד משנת 1996

קומרן

New member
אוי...

המדע השתמש במים אלו עד שגילו אמצעים יותר יעילים, ואת הפנצילין, לא גילתה חברת פרמה גדולה. מי כסף ידועים לעולם לא מעט שנים וזאת לא המצאה שלך, הטענה שזה יכול לרפאה כל מחלה זיהומית ושלפני הפנצלין המדע ריפאה כל מחלה זיהומית על ידי מי כסף, היא מופרחת ואכן אמצאה שלך. חבל שאתה מחזיק באותה טענה , אם לא היית מחזיק בא, היית הופך להיות לגיטימי בהרבה. ד"א, מחלות זיהומיות שגורמות לך להיפרד מהעולם תוך פחות מ21 יום נחללות בסקר שלך של "מרפאה כל דבר"?

בשנת 1978 פירסם המגזין המדעי החשוב בעולם

בשנת 1978 פירסם המגזין המדעי החשוב בעולם כי הכסף הקולואידי הוא הלוחם החזק ביותר של האנושות בחיידקים ודומיהם. SILVER OUR MIGHTIEST GERM FIGHTER מדוע לדעתך הרפואה התעלמה מי הכסף ומתכונותיו של הכסף כקוטל חיידקים ומרפא מחלות? אתה כופר בעובדה שאני טוען שמי הכסף קוטלים את כל המחלות הזיהומיות? ומרפאות ב 14 עד 21 יום ? בוא תעלה כל מחלה ומחלה ותראה שאני אתחייב על תוצאה מניסיוני. לפני כעשר שנים צילצלתי לדיקנים של הפקולטות לרפואה בתל ביב ובירושלים ושאלתי אותם אם הם יודעים מהם מי כסף קולואיד ועל התכונות של הכסף בקטילת מחלות. תשובתם היתה גורפת ! והשיבו לא !! ועובדה שאין שימוש במי הכסף בבתי חולים ושנינו יודעים מהן הסיבות. ועובדה שאיש מקברניטי הרפואה לא פונה אלי כבר 15 שנה רק מעידה שהם בספירה אחרת ועניינם לא בריפוי. כל טוב לך אילן רז

קראתי והתאכזבתי....

קראתי והתאכזבתי....הסילברול זו משפחה עתיקת יומין שעברה לאחרונה אריזה חדשה ועוד מעטפות חדשות. אולם עד לשנים האחרונות הצניעו את יוני הכסף כחומר אנטי דלקתי ועובדה שזה רק בשימוש חיצוני ולא כנוגד מחלות זיוהמיות. ומדוע זאת ? אינך מוסמך להשיב בשם הרפואה הקונב' תיקון 1 למה שכתוב שם : כתוב שהכסף מתחמצן בחמצן וזו טעות חמורה ואי ידיעה על הכסף. כסף מתגפרת ולא מתחמצן מחמצן! הוא עובר תהליכי קורוזיה בנוכחות גופרית לא בנוכחות חמצן. לגבי צהבת מסוג C יש למי הכסף קשיים להגיע למעטפת הכבד שם מתחבא הוירוס הזה אך ראיתי ירידה בספירת הוירוס בשימוש נכון במי הכסף. לגבי אידס ניסיוני דל אך ממקרה אחד היו תוצאות מדהימות רק שהאיש חדל לשתות את המי כסף וזה היה ממזמן. היה לי חתול בעבר שלקה בשיתוק, נתתי לו מי כסף ובתוך 3 יממות הוא חזר להיות כחדש ובריא מאז ומעולם. אני מניח שהשיתוק היה אחת ממחלות ממשפחת הכלבת. שפעת, בכל מקרי השפעת למי הכסף היתה השפעה חיובית ומדכאת את המחלה, אם המחלה הצליחה להגיעה למערכות רבות יותר של הגוף ובדרגה גבוהה של דלקת ואינפלמציה לקח יותר זמן בכדי לצאת מהמחלה ואני מדבר על עוד מספר יממות כמו 2 עד 3 יממות בלבד ולא ריפוי בתוך שעות בלבד אך במיקרים רבים וכלל מי הכסף השפיעו על השפעת דרמטית ודי מהר ובתוך שעות או חצי יממה בלבד. היה לי לפני כשלוש שנים מקרה של תינוק בן שנה פחות שבועיים שסבל מדלקת קרום המח ובמשך 4 יממות סבל מ- 40 מעלות חום, לא אכל ולא שתה כלום בזמן הזה. לאחר שקיבל את המים שלי לפי הנחייה שלי ובתוך שש שעות בלבד החום חלף ולא חזר יותר ומניסיוני של 15 שנה השפעת המי כסף על תינוקות דרמטית כמו גם על ילדים קטנים. בכל מקרה מי הכסף הם התכשיר האנטי ביוטי הטוב בעולם ובטח שאנטיביוטיקה מירשמית מזיקה ופוגעת קשות בבריאות הנוטלים אותה ואינה מרפאת כלום. בכבוד רב אילן רז

קומרן

New member
אנטיביוטיקה אינה מרפאת כלום?

זה כבר הזוי, רבים מהאנשים, ואפני בניהם שמתנגדים לחלוקת אנטיביוטיקה שלא לצורך, אבל כולם מסכימים, וזה כולל מרפאים ומטפלים מכל הקשת הפוליטית,הקוונוונציונלית והמשלימה , שלפעמים טיפול זה הכרחי. אתה נותן דוגמאות של נתינת מי כסף וריפוי משפעת אחרי 2-3 יממות. רבים האנשים הנירפאים משפעת בזמן זה ללא כל תרופה נוספת. ולשפעת ד"א, לא נותנים תרופה אנטיביוטית שאיננה יעילה כלל נגד וירוסים. "...לגבי אידס ניסיוני דל אך ממקרה אחד היו תוצאות מדהימות רק שהאיש חדל לשתות את המי כסף וזה היה ממזמן." בקיצור איש יקר, אני במקומך הייתי מושך את ידי מטענות כמו "מרפא כל מחלה זיהומית" כי זה דיי ברור שגם הנתונים שבידך לנסיונך האישי לא תומך בכך. בכבוד רב

קומרן יקר - אנטיביוטיקה רק מזיקה

אינה קוטלת וירוסים, אינה קוטלת פיטריות, אינה קוטלת את שאר המיקרו אורגיזם מחוללי המחלות. החיידקים שבעבר נקטלו ע"י האנטיביוטיקה היום הפכו אותה למזונם והם חסינים כנגדה!!! וחולים המטופלים באנטיביוטיקה מירשמית חשופים לחיידקים יותר משום התחסנותם לה. רבים החולים שבזמן זיהום ויראלי או שפעת או אחרת מקבלים אנטיביוטיקה ככיסוי אנטיביוטי למניעת זיהומים חיידקים. אנטיביוטיקה מוזרקת כמעט לכל חולה בכל מצב זיהומי וזאת הסיבה לפגיעה בחולים ולחיזוק החיידקים. האנטיביוטיקה אחראית להפרה באיזון הפרו ביוטי בגוף ומזיקה בעוד רמות של מערכות פיזיולוגיות. נתתי דוגמאות לשפעות שלא ירפאו גם בשלושה שבועות ואף סיבוכים קשים מעבר לכך! כ- 2000 איש מתים מידי שנה בארץ משפעת אז אם דבריך היו נכונים...נרפאים משפעת בתוך יומים שלושה לבד...אז ממה האלפיים נפטרו ? אולי אתה מזלזל בשפעת אך אני מחשיב אותה לקשה מהמחלות המוכרות לי ואגב גם סרטן זו מחלה ויראלית. אני מושך את דבריך אך בשום אופן לא את דברי ואתה הסכמת שכסף קוטל חיידקים ודומיהם ונלחם בזיהומים! אגב...אני מוכן לקבל 50 חולי איידס, 50 חולי הפטיטיס, ועוד 5- חולים בעוד מחלות כולל כלבת ואחרות במקום סגור ומבודד כאשר הקשורת נמצאת ומדוחת על תוצאות הטיפול! כולל חולי סרטן מכל סוגי הסרטן ובכל מצב של סרטן. אני לבד עם המים שלי והרפואה עם מיטב "התרופות הכימיות" הרעילות שלהם ונראה מי יוצא שפוף ומי יוצא זקוף לארח 14 יום בלבד !!! אני כבר שנים מציע את ההצעה הזו אך מעולם איש לא נעתר לה והרים את הכפפה. אני מציע שאת הויכוח נמשיך לנהל לאחר הניסוי שאני מציע! משכתי את ידיך אך לא את ידי מדברי ! מי הכסף מרפאים כל מחלה זיהומית ! ב- 14 עד 21 יום בלבד מי כסף מרפאות מחלות כרוניות בתהליך ממושך ובתזונה קפדנית מי הכסף קוטלים תאי סרטן ומדכאים את התפתחותם. יש לי תעוד מצולם של ריפיו חולי סרטן שנשלחו אל מותם ! וגססו !!! בהצלחה לך ובכבוד רב אילן רז

קומרן

New member
מחלה ויראלית?

" אולי אתה מזלזל בשפעת אך אני מחשיב אותה לקשה מהמחלות המוכרות לי ואגב גם סרטן זו מחלה ויראלית" נכון, יש רבים שמתים משפעת אך הסיכון לסיבוכים רציניים משוייך בעיקר לקבוצות סיכון (ילדים קטנים, זקנים, חולים) שמערכת החיסון שלהם חלשה. לגבי הטענה שלך שסרטן היא מחלה ויראלית: אה? אתה טוען שקבוצת המחלות המכונות "סרטן" הן ויראליות? ואני לתומי חשבתי שיש הרבה מאוד גורמים שחלקם עדיין נחקרים. חלקם אמנם הם זיהומיים (סרטן צבר הרחם לדוגמה) אבל רבים וגרועים אחרים שייכים לסיבות אחרות לגמרי. גנטיקה ותורשה, חשיפה לשמש , איכות סביבה (לוחמי השייטת לדוגמה). כניראה שטעיתי ושבאמת מגיע לך נובל. אני מציע שתבקר באיזה הוספיס, ותציע את עצמך לחולים שאכן אפסו סיכוייהם , אולי תפתיע. כל טוב

קומרן יקירי - תגלול אחורנית ותראה פוסט שלי מל

תגלול אחורנית ותראה פוסט שלי מלפני 4 ימים בערך עם תמונות של חולה סרטן סופני שרפאתי. תראה ולאחר תגיב ! אין סרטן גנטי ! זו שטות ורעות רוח ! ספקולציה לא מדעית בעליל ! סרטן זו מחלה גנטית, כמאה וחמישים סוגי סרטן זוהו וירוסים ורטרו וירוסים כמחוללי הסרטן. כמה מהם לסרטן צוואר הרחם, עכשיו תאמר לי לאחר רגע מחשבה. אם כמאה וחמישים סוגי סרטן נגרמים מוירוסים ורטרו וירוסים, מה המניעה ששאר סוגי הסרטן נגרמים מוירוסים ורטרו וירוסים ? מה ההבדל ? אז סרטן צוואר הרחם נגרם מוירוסים שחדרו מהנרתיק (פתח בגוף האישה) וסרטן השד נגרם מוירוס שחדר מהפיטמה, וסרטן המעי הגס או האחר מוירוסים שחדרו מהלוע, וסרטן פי הטבעת חדר מפי הטבעת (פתח בגוף האנושי) וסרטן הפרוסטטה,דרכי השתן חדר מצינורית השופכה(פתח בגוף האדם) ושם סרטן הגרון, הלע,דרך הפה(פתח בגוף האנושי) וסרטן הריאות הוירוס חדר יחד עם האויר(פתחי הנשימה) למעשה אין שום הבדל בטכניקה שבה חודר הוירוס והבעייה אינה הוירוס או הרטרו וירוס כי אם בתזונה, באיזון הפרו ביוטי, בחוזק המערכת החיסונית ובעוד מרכיבים הקשורים לאיכות ואורח חיים ולא תרופות הכימיות, לכימו טרפיה, להקרנות שאינם מרפאות מחלות ורק מחלישות את החולים שזקוקים לחיזוק בזמן מחלתם ולא להחלשתם. אשמח לרפא בהוספיס בתנאי שזה יתועד בתקשורת אובייטקיבית אתה מוזמן לתאם לי פגישה באיזור מגורי (חיפה) ואשמח להתייצב שם ולספק להם את המים בתמורה לכיסוי ההוצאות שלי בלבד. תודה לך קומרן יקר התניח לי כבר להערב? עוד רגע אשבר כמו דודו טופז ואודה גם Cמעורבות ברצח ארלוזרוב או או JPK, נכון שבמקרה ארלזורוב לא נולדתי ו השני הייתי בערך בן 4....עדין אודה.... ליל מנוחה ניפגש כאן מחר? בכבוד רב אילן רז מי כסף קולואיד משנת 1996

lightflake

New member
אתה בטוח שפסטר הדביק את עצמו?

נראה לי שאתה מתבלבל עם ג'נר וגם הוא לא היה אמיץ מספיק כדי להדביק את עצמו אלא מצא איזה ילד יתום בכפר ועשה עליו את הניסוי לדעתי כשמדובר על אינטרסים כפולים במחקר - זה פסול לחלוטין - מה שקורה זה שפשוט רק החומר שמתאים לחברת התרופות שמממנת את החוקר - מפורסם לקהילה המדעית והשאר ידוע...

פוטון יקר - זה מהאנציקלופדיה

חיסון. חיסון מתבצע ע"י הזרקה של חיידק מוחלש או מת לאדם או בעל חיים. תהליך זה מאפשר לגוף לייצר הגנות טבעיות נגד המחלה. במהלך המאה ה-19 היתה כבר בשימוש השיטה לחיסון אבעבועות אך אף אחד לא ידע כיצד ומדוע פעל החיסון. הרופאים הבינו רמז חשוב אחד כשגילו חיידק, מתחת לעדשת המיקרוסקופ, והבינו את הקשר בין חיידק וזיהום. לאחר שהתיאוריה של פסטר הטוענת שחיידקים גורמים למחלות התקבלה על-ידי ציבור הרופאים, המשיך לואי פסטר לחקור את הקשר הזה. באותו הזמן החלו גם חוקרים נוספים, בהם רוברט קוך (שגילה את החיסון לשחפת), לנסות ולפתח חיסונים למחלות אלו ואחרות. פסטר החל בניסויים בתרנגולות הנגועות בכולירה. הוא מצא שאם הזריק לעופות תרבית של חיידק הנמצאת בצמיחה פעילה, הן מתו. אך אם נתן להן תרבית זקנה, שהחיידק שבה נחלש ומת, נשארו העופות בחיים. לאחר מכן, כשחשף את העופות המחוסנים לחיידק כולירה חי, הן לא חלו. הן הפכו למחוסנות כנגד מחלת הכולירה. אחר כך החל פסטר לערוך ניסויים בחיידק האנטרקס, מחלה מדבקת ולעיתים קטלנית, הנגרמת באמצעות הבקטריה bacillus anthracis. הוא מצא שוב שאם הזריק לפרות חיידק מת ולאחריו תרבית חיה, הן לא נפגעו מהמחלה. בבססו את מחקרו על החיסונים שערך נגד כולירה ואנטרקס, החל פסטר בשנת 1881 לחקור את מחלת הכלבת. הוא לא מצא חיידק לשם הרכבת החיסון, משום שהגורם למחלה אינו חיידק אלא נגיף, ונגיפים קטנים מכדי שאפשר יהיה לראותם מתחת לעדשת המיקרוסקופ. אך פסטר היה נחוש בדעתו לפתח את החיסון לכלבת, מחלה מחרידה וקטלנית שהיתה שכיחה באזור שבו גדל בצרפת. פסטר גילה את מסלול הזיהום בבעלי חיים מהרוק אל מערכת העצבים ואל המוח, שם הוא גורם לשבץ, טירוף, שיתוק, תרדמת ולבסוף למוות. הוא ערך ניסויים בכלבים, תחילה הזריק להם נגיף מוחלש ולאחר מכן חשף את החיות המחוסנות לכלבים הנגועים בכלבת. חיסוניו הצליחו. בשנת 1885, הביאה אם מיואשת את בנה בן ה-9 לפסטר. כלב נגוע כלבת נשך את הילד 14 פעמים. כיוון שללא טיפול היה מותו של הילד וודאי, הסתכן פסטר וחיסן אותו בחיסון הכלבת, היה זה המבחן הראשון בחיסון כלבת בבני אדם. לילד ניתנו עשר זריקות והוא פיתח חסינות למחלה, לפני שזו השתלטה על גופו. אחר כך הובא אל פסטר רועה צאן שגם אותו נשך כלב נגוע בכלבת. ניתן לו חיסון וגם הוא נשאר בחיים. לאחר שני טיפולים אלו נהרו אל פסטר חולים בבקשת עזרה. מעל ל-2,500 אנשים חוסנו נגד כלבת במשך 15 החודשים הבאים.

לא הדביק את עצמו - הזריק חיסונים לכלבים וריפא

לאחר הביאה אם את ילדה שננשך מכלב עם כלבת ואז ריפא אותו וכך התגלגל לאנשים. הנער בן 14 היה הראשון שקיבל את זריקת החיסון

קומרן

New member
מי כסף

כמובן שהכל היה יכול להיות הרבה יותר פשוט עם מי כסף...

למעלה