SECOND OPINION

shanny23

New member
יש המון דרכים לטפל בפטרת

האם זו פטרת שחוזרת על עצמה? שקיימת שנים? יש צמחים, תוספים, תזונה נכונה וכמובן שלדעתי- דיקור סיני. עובד ממש יפה ועוזר לגוף להרפא. הטיפול הוא לא סימפטומטי אלא מטפל בשורש הבעיה וזה ישמור על מצב בריא וללא פטריות לאורך זמן.. אני אשמח לעזור יותר במסר
ועוד משהו למי כסף: "רק מי כסף יעזרו?" תרשה לי לגחך..

shanny23

New member
זה ממש לא קשור.

יש לי אפס ניסיון ובכל זאת אני יודעת שלא רק מי כסף יעזרו. גם הומאופטיה תעזור. גם דיקור. גם צמחים ושיטות נוספות

אז מה קשור ? חוץ מהגיחוך שלך שהוא כמובן קשור

עם דיקור תרפאי קנדידה מערכתית הכוללת פטרת בציפורניים, כאבי מפרקים ועוד תתי סימפטומים ? גם סרטן כזה תרפאי עם דיקור והומאופתיה ?

shanny23

New member
חד משמעית כן

והתמונות שלך לא מזעזעות אותי בכלל אם זו מטרתן.. הלימודים שלנו כללו גם דיסקציות בחדר מתים ורפואה מערבית והתמחות במחלקות סופניות בבתי חולים כך שתלמידי רפואה משלימה ראו כמעט הכל אני פשוט לא מנפנפת בזה בלי סוף אבל בלי ללמוד הומאופטיה אני ראיתי תוצאות מדהימות וכמטפלת בדיקור סיני כן ניתן לטפל בסרטן ובטח בקנדידה. אתה מבטיח 100% הצלחה?

100% זה שמור רק לכבוד הקב"ה, אני בן אנוש

רק כבוד הקב"ה הוא 100% חוץ ממנו אין דבר כזה 100%. אני לעולם לא מבטיח אך אני מבהיר לפונים אלי את לוח הזמנים של היעלמות הסימפטומים וכך זה עובד ברוב המיקרים. נחזור למקרה שאת חד משמעית מרפאת, ברשותך. החולה דימם במשך כשלושה שבועות בלא הפסקה מהגידול, חדל לקבל כימו והקרנות. סבל מכאבים קשים. איך היית מסלקת את שלושת הסימפטומים שציינתי ? אגב, את הדימום הזה עצרתי בתוך דקות וכ- 80% מהכאבים חלפו למחרת. כמובן עם עליות וירידות אך למותר לציין שלא נתתי שום חומר נגד כאבים או אחר וכל התהליך של היעלמות הסימפטומים היה אך ורק כחלק מפעולתם של מי הכסף כלומר : דחיקת הגידול ויחד עימו את אחיזותו ברקמות הבריאות ובשל כך ירידה דרמטית בכאבים, עצירת הדימום בתוך דקות ספורות. ובתוך 14 יום היעלמות של כל הגידול כמתועד בתמונות הבאות. תמונה זו ממחישה את הדימום עם תחילת הטיפול אחלה יום שני

mic26

New member
די כבר

אתה מוכן בבקשה להפסיק להציף את הפורום? כתבת כאן די והותר, פרשת את משנתך והתווכחת מספיק. כולם הבינו במה אתה עוסק ושאתה מאמין בזה. אתה מוכן כעת לתת גם לאחרים להתבטא? מנהל הפורום ביקש, אתה הבעת את הבנתך, ושוב חוזר לסורך. בכל פעם שאתה כותב שרק מה שאתה עושה עוזר, אתה מקומם עליך את כל שאר המטפלים שמאמינים בעיסוקם, ומבטל אותם. כך ביטלת גם את עיסוקיהם של מנהלי הפורום. כל הודעה מלאה לא רק בתגובה אחת שלך, אלא בשלל תגובות. איך אתה רוצה שיתייחסו אליך ברצינות? לא כך פורום מתנהל, לא כך מנהלים דיון. והתמונות שאתה מעלה מעוררות סלידה, צריך להזהיר מראש שלילדים ולבעלי נפש רגישה לא כדאי לפתוח את הודעותיך.

זו תמונה המתעדת את היעלמות הגידול בתוך 14 יום

זו תמונה המתעדת את היעלמות הגידול בתוך 14 יום בלבד אני מודע לכוחו של הדיקור וכמובן לכוחה של ההומאופתיה בעיקר בעידוד המערכות של הגוף לפעול ואגב מי כסף הם בריכוז הומאופתי למרות שבהומאופתיה למעשה אין חומר במים רק את התדר של החומר. החומר המקורי מצוי במינון זניח ולא ניתן לזיהוי יום טוב

shanny23

New member
תשובה לשאלתך-

אני לא נוהגת להלל את עצמי ולספר על הצלחות. מטופליי עושים זאת בשבילי. לא מכירה את מי הכסף ולכן אני לא יכולה לחוות דעת אך אני אומרת שזה לא הדבר היחידי שיכול להצליח. אגב, ראיתי שטאו כבר העיר לך כך שאני מניחה שהבנת את הרעיון.. אגב, מנסיון בפרסום- עדיף לך שהמטופלים שלך ישבחו אותך ולא אתה. זה הרבה יותר מוצלח ואמין ואתה כל הזמן מראה את אותן התמונות.. ובעניין הומאופטיה- אל לי לדבר. אינני מטפלת בתחום אך לעולם לא אשמיץ קולגות שלי

freearth10

New member
זה ממש לא משנה

כמה נסיון יש לשני עם מי כסף. ובא נצא מהנחה שמי כסף אכן עוזרים לכל "מחלה שרק קיימת". האם אתה באמת חושב שרק מי כסף הוא הפתרון האחד והיחיד שיכול לעזור לאדם? כל הדרכים מובילות לרומא ואנשים שונים יגיעו לרומא בדרכים שונות. יש כאלה שיסעו ברכבת, יש כאלה שיטוסו לשם, יש כאלה שירכבו לשם...מה שחשוב הוא שכל אחד בדרכו שלו יגיע אל רומא של ליבו.
מאיה

טאוֹ

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מעבר לתודות, לחיוכים ולפרחים

התנצחויות עם מטפלים משיטות אחרות אינן תורמות לאיש, ואף חותרות תחת אחת ממטרות הפורום העיקריות: שיתוף מידע, הפרייה מקצועית וכבוד הדדי בין מטפלים מאסכולות שונות. הפרסומת המתמשכת למי הכסף אסורה על פי כללי הפורום, אודותיהם כבר סיפרתי לך. שני הדברים אינם תורמים דבר לקוראים ומפריעים להתנהלות התקינה של הפורום, והפניתי את תשומת לבך לנושא יותר מפעם אחת. אני מבקש ממך שוב לחדול משניהם לאלתר, וממליץ לך לקרוא את כללי הכתיבה בפורום כדי להימנע מאי נעימות בעתיד.

אדומה2

New member
המממ.....

מה הסיכוי שמנהלי הפורום מוחקים את כל השרשור המיותר והלא נעים הזה?

שני יקרה.

תודה על ההתיחסות ועל הרצון הטוב. ידוע לי על שיטות נוספות אך במקרה הזה מעניינת אותי התיחסות לשימוש בצמח הספציפי הזה. כמובן שגם שיטות אחרות אך בעיקר שיטה זו. תודה וסוף שבוע רגוע רוני

yaya10

New member
מי כסף פתר את הבעיה. אילן תודה

לפני כ שבועיים לביתי בת ה 14 היה חיידק ספרטקוקוס בגרון שלא טופל החיידק ירד לחלקים פנימיים בגוף לב ומע העיכול הרגישה רע מאוד -הרגשה רעה, דפיקות לב, כאבים בגוף קיבלה אנטיביוטיקה כ 10 ימים ללא שיפור כלל(2 סוגי אנטיביוטיקה) פיתאום נזכרתי שיש לי בארון מי כסף הוספתי לילדה בכל שתיה ששתתה כרבע כוס מי כסף כבר מחרת הורגש שיפור ניכר כמה פשוט ככה עובד. מקרה נוסף שהיה לי לפני מספר שנים סבלתי מדלקת ריאות וברונכיטיס שחזרו מספר פעמים היה לי דלקת ריאות עם כאבים חזקים מאוד בחזה-שריפה ממש התקשרתי בערב לאילן הוא ייעץ לי לשתות ליטר אחד תוך מספר שעות. למחרת עבר. ותודה לאילן רז (קניתי ממנו) יאיר רמת גן

למעלה