SECOND OPINION

כרגיל אתה צודק - כמובן שאוגמנטין טובה יותר

התיאור הראשוני שלך שמי כסף טובים לדלקות גרון ושהיו שותים מים מגביע כסף רחוק כמרחק שמים וארץ מכוחו של הכסף היוני בריפוי מחלות.

lightflake

New member
אם פשוט שותים מים מגביע כסף

אז זה גם פעיל ? או שצריך להעביר את זה איזה תהליך?

שלומות לחלקיק אור ותודה על השאלה

לשתות מים ששהו בגביע כסף זה כמו העגלה מקוריאה בפרסומות שמטפסת מדרגות או תותח המים שיורה את הבקבוקים ישירות למרפסת הבית כדי לחסוך את הסחיבה...... 1- הגביע לא עשוי מכסף 100% טהור ומכיל נחושת,ניקל,כרום ועוד מתכות להקשחת במוצר. 2- רמת היוניזציה הטבעית תהיה כה מינורית ולא מדידה וכך גם התגובה הפיזיולוגית. 3- לעומת זאת בכנסיות יש את מי הקודש שהכומר מטפטף מהם על נגעים חיצוניים והם מחלימים די מהר וזאת משום שצלב עשוי מכסף טהור שקוע במי מלח והם אכן יוצרים יוניזציה של עד 3 או 4 PPM (חל"מ- חלקים למיליון) אך מי מלח אינם בריאים לשתיה ודי מזיקים כפי שמלח מזיק לבריאות ולכן הם מיועדים לטיפול ריפוי חיצון. עדיין יצרבו וכאיבו במגע עורי כאשר מי הכסף לא יגרמו לכל צריבה או כאב כולל יישומם לעיין בדלקות לחמית העין או שעורות למיניהן. אני מפיק את יוני הכסף בתהליך אלקטרוליטי חשמלי בזרם ישר ב- 30 וולט שבסיומו נותרים במים מזוקקים בדרגת זיקוק מוחלטת ULTRA PURE WATER יוני כסף כתוצר של תהליך זרימת האלקטרוליטים מהקוטב החיובי לשלילי. כמובן תוך כדי מדידת ריכוז יוני הכסף בכל רע ורגע נתון לפי התקדמות התהליך שהרי בתחילת התהליך אין שמים מוליכות חשמלית כלל ולכן התהליך מאוד מאוד איטי ורק לאחר שמתפזרים במים יוני כסף ברמה של 2 PPM בערך התהליך עובר לשלב טבעי ומואץ בשל הנוכחות של יוני הכסף במים וחזרת המים להיות מוליכי חשמל טובים. יש כמובן טכנולוגיות חדישות לשיפור התהליך כלומר להגברת יציבות התמיסה גם בריכוזים גבוהים יותר מהמקובל וגם לקבלת יוני כסף אחידים בגודלם ולהמנע מקבלת גושי כסף במצב קריסטלי או קולואידי כי הם גדולים יותר ופחות חדירים דרך ממברנות בעייתיות של בלוטות מסויימות ומעטפות של איברים מסויימים כמו :כבד, כליות,מוח ואחרים. ככל שהחדירות של הכסף גבוהה יותר כן יעילותו עולה ולהיפך תמיסות יוניות בריכוז של מעל 5 PPM אינן יציבות וישאפו להתאחד ובזמן לא רב יאבדו את המטען החשמלי וחליקיקי הכסף יצנחו אל תחתית הבקבוק, המים יתעכרו ויאבדו את שקיפותם וכמובן גם כוחם המרפא יאבד. לכן המים שאני מתמחה בהם עשור וחצי משך חיי המדף שלהם עשרות רבות של שנים וזה מעיד על יציבותם כתמיסה יונית יציבה. תודה על שאלתך פוטון בברכה אילן רז

קומרן

New member
מי כסף

תוכל לכתוב על האפקטיביות של מי הכסף כנגד מחלות ויראליות וסרטן שאינו ויראלי (אם קיים כזה על פי שיטתך)? כרגע הרושם שלי הוא שאתה לא שונה בהרבה באורן זריף ושרלטנים אחרים. יכול להיות שיש ביכולתך , על ידי מי הכסף שידועים למדע ואומנם לא נמצאים בשימוש רחב היום, לעזור במקרים מסויימים. לתיאוריית ה"מרפה כל" יש ריח חריף של שרלטנות. חבל

קומרן יקר - תודה על שאלתך

אתה מוזמן להתווכח עם המדע, מחקרים מכל האוניברסיטאות במאה וחמישים שנה האחרונות. אתה מוזמן להתווכח עם האינציקלופדיה העברית, הבריטניקה ואולי תצליח לשכתב את ההיסטוריה עם הכסף הרב שיש לתעשיית התרופות. בהצלחה לך אתה בהחלט עושה עבודה טובה של לתקוע טריז, מנסה להכפיש אותי ניסיון נלוז שלא יצלח משום שאני מוכר מזה 15 שנה לתקשורת, ולכלל הציבור כמו גם המים שלי וכל הידע שאני מספק הינו מדעי טהור ולא מדעי קליני שהומצא ע"י רופאים למען תעשיית התרופות....תגמול פעוט בעבור טובות ההנאה שאלו המופקדים על בריאותנו אך מכרו אותנו לתעשייה הנ"ל ובעיקר את המוסר וטוהר המידות שלהם. בהצלחה בדרכך כי הרי ילדיך ומשפחתך תשלם גם היא בעבור פרי עמלך נזקים גנטיים רעילות תרופות כימיות שמרעילות את הגוף ואינן מרפאות כלום וחיים עם מחלות כרוניות, תופעות אלרגניות, קנדידה מערכתית ועוד כהנה וכהנה עלה והצלח שא ברכתי אילן רז * הלוואי שהייתי אורן זריף....

קומרן

New member
אפשר להפסיק עם רגשי הנחיתות?

אני לא מנסה לתקוע לך טריז ולהכפיש אותך, אל תיקח הכל כל כך אישי. תאר לעצמך שבפורום "רפואה" יבוא מישהו ויכתוב "הרפואה המערבית מרפאת כל מחלה זיהומית". תאר לעצמך שבפורום הומאופתיה, יכתבו "ההומאופתיה יכולה להעלים כל מחלה זיהומית תוך 14-21 יום" תאר לעצמך שבפורום רפואה משלימה יבוא מישהו ויטען כי "מי כסף יכולים לרפאה כל מחלה זיהומית תוך 14-21 יום וכן גם סרטן במצבים קשים..." אתה מבין את הנקודה? אמירות אלו מציגות את העומדים מאחוריהם באור לא רציני ואף שרלטני, קח לצומת ליבך.

lightflake

New member
זה מה שחשבתי

שהוא לא הדביק אף אחד בטח לא את עצמו ג'נר הדביק ילד באבעבועות שחורות וכך הוכיח שהחיסון שלו אכן פועל

freearth10

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

שלום מתחדשת 1, יש לך חצי שנה-שנה וזה זמן שיכול להספיק לשחרר את הסיבה שהביאה את המחלה. לפני כמה שנים טיפלתי בבחור צעיר שהיה לו גידול ברגל (יתכן שאולי אפילו דובר אז באותה התסמונת. על כל פנים הוא עמד בפני ניתוח ממש קרוב. למזלנו, הניתוח נדחה כי המנתח נסע לחו"ל. בזמן הזה הבחור עשה שינוי מהותי בחייו. החל להקפיד על תזונה נכונה יותר, הפסיק לעשן, התחיל לעבוד על משפטים חיובים... ופתאום היה לו ברור הכיוון שלו בחיים - החל ללמוד, הרגל הפסיקה לכאוב. עד שהגיע תאריך הניתוח - היה ברור שאין עוד צורך בו. היום הוא מגשים את חלום חייו . בחרי לך תחום אליו את מתחברת, בחרי לך מטפל/ת אליו/ה את מתחברת והתחילי בטיפול הוליסטי.
!
מאיה

ינוקא1

New member
אני כמו ענבל ממליץ על רפואה סינית

וטיפולי מגע. לרמה נפשית , הייתי ממליץ על משהו קצת יותר "רוחני" מפסיכולוגיה (סך הכל המדובר כאן במשהו גנטי) , אני ממליץ על הילינג או ביואנרגיה. רק תשימי לב שבתחומים ה"רוחניים" גם החיבור למטפל מאוד חשוב. יותר מאשר השיטה. בהצלחה ורפואה שלימה.

שאלה לי אליכם המטפלים והמטופלים!!!!

האם מישהו מכם התנסה בטיפול בפטרת ציפרניים באמצעות טינקטורה פיטולקה בהשמה חיצונית מקומית?? אם כן ,מה היו התוצאות מה מינון החומר ומה משך הטיפול?? תודה מראש רוני

אני מתמצא במי כסף והם בתהליך של שנה

יחד עם תזונה מדכאת קנדידה תצמיח לך ציפורניים חדשות אך למעשה הציפורניים האכולות או רק עם כתמי פטרת מעידים כי הקנדידה נמצאת אצלך במפרקים, בשרירים, ובבלוטות ההורמונים והאחרות ולמעשה אצלך הפטרת היא מערכתית. רק מי כסף ותזונה טבעית מדכאת קנדידה יוציאו אותך מזה. בברכת רפואה שלמה אילן רז מי כסף קולואיד

טאוֹ

New member
../images/Emo41.gif אילן שלום

אבקש ממך להימנע מאמירות בנוסח "רק מי כסף ותזונה טבעית מדכאת קנדידה יוציאו אותך מזה", ובאופן כללי להפסיק להציף את הפורום בפרסומות למי הכסף. אני חושב שמי הכסף וחשיבותם עבורך חלחלו היטב לתודעתם של כל קוראי הפורום. כמו שאולי הבחנת, חלק מהמטפלים הכותבים בפורום נוהגים להמליץ בעיקר על השיטה בה הם מטפלים, כך שזה במסגרת המקובל. הגיוני שכל מטפל יאמין בשיטה בה הוא עוסק וגם ירצה להתפרנס, הדבר טבעי ולגיטימי. אך אין אנו רוצים להפוך את הפורום לבאזאר הודי. מה שהפריע בעבר היה הודעות בסגנון "שיטה XXX היא השיטה הכי טובה, היא מרפאה כל בעיה, בואו לקבל טיפול". בעקבות כך התעוררו דיונים שבסופם הוחלט להימנע מנוסח כזה. אתה מוזמן להמשיך לקרוא ולכתוב בפורום, אך אנא שתף פעולה עם כללי הכתיבה הנהוגים כאן. תודה והמשך יום נעים.

ינוקא1

New member
מטופלים שלי המליצו על

בטרפן שעזר להם. תרופה (זה לק , ליתר דיוק) "מערבית" , אבל אם זה עובד אז זה עובד.

יוסי הנכבד - שנינו יודעים שהלאק הזה לא ירפא ב

יוסי הנכבד - שנינו יודעים שהלאק הזה לא ירפא באמת את הבעיה מאחר והיא סיסטימטית (מערכתית) והפטריה נותרת על כנה במערכת העיכול ובשאר מערכות הגוף והביטוי בציפורניים הוא היבהוב ומנורת אזהרה ולכן "ריפוי" הפטרת בציפורן ולא טיפול בבעיה המערכתית וריפויה יהיה ברכה לבטלה. על כל פנים זה מה שאני יודע ומבין תודה לך בברכה אילן רז

ינוקא1

New member
אם כבר טיפול "אמיתי"

זה בעיני שינוי תזונה רציני שינקה את הגוף מרעלים. טיפול במי כסף נראה לי סימפטומטי בדיוק כמו טיפול באנטיביוטיקה או בלאק שהצעתי. אבל אין לי בעיה עם טיפולים סימפטומטים - כל זמן שהם עובדים.

מי שמשווה בין לאק לציפורניים לבין מי כסף המסל

מי שמשווה בין לאק לציפורניים לבין מי כסף המסלקים מהמפרקים, מהשרירים, מהבלוטות ומשאר המערכות הנגועות בקנדידה אלביקנס כולל החזרה לאיזון פרו ביוטי כמו גם ריפוי רקמות פנימיות כמו רקמות מעיים, רקמת דופן הקיבה לא הבין או לא רוצה להבין מה הם מי כסף. זבנג זה פליט נגד ג'וקים. מי כסף מרפאים באמת כי קוטלים את כל גורמי המחלות הידועים למדע....וזה מיידע מדעי טהור. ומה יקרה אם "תדחפי" את המערכות החיסוניות עם רפלקסולוגיה או בשיטות אחרות והמערכת לא תתעורר ? שימות החולה ? נקבור ונעבור לחולה הבא ?

0 אור 0

New member
שתי הערות

קודם כל, כפי שיוסף כתב, אם כבר טיפול אמיתי , אז טיפול אמיתי - שינוי באורח החיים יחד עם חיזוק באחת משיטות העומק כמו רפלקסולוגיה או דיקור ש"ידחוף" את הגוף לריפוי עצמי, ולא "זבנג" של לק או מי כסף או משחות חזקות שעלולות לפגוע בכבד ןשנית, ספציפית לפטריות ברגליים, לפעמים הן מושרשות כל כך עמוק, שהדרך הנכונה יותר לסובל היא כן איזשהו טיפול סימפטומטי מהסוג הזה (את מי הכסף אני לא מכירה אבל האחרים כן), ואז מיד עם ההפטרות מהסימפטום הכאוב הזה , להתחיל בניקוי וחיזוק הגוף לשיקום מנזקי התרופות ומנזקי הפטרת המתמשכת, ולמניעה של הופעה עתידית על ידי הטיפול בגורמי השורש

למעלה