SECOND OPINION

lightflake

New member
נו וכל ההודעות שלך בלי יוצא מהכלל

תמיד מפרסמות את הגישה ההייג'ניסטית של דר' שלטון (שאתה במקרה עוסק בה) אז מה זה שונה ממה שהבחור עם מי הכסף עושה? שניכם מפרסמים גישות לא מקובלות מדעית ושניכם מפרסמים על הדרך את עצמכם... תבין, מצדי תפרסמו מבוקר עד ערב אבל נראה לי מוזר שאתה בא בטענות אליו בעוד אתה עושה בדיוק אותו דבר בעצמך כל הזמן ואמרו כבר חכמינו: כל הפוסל, במומו פוסל.

חסה משי

New member
די כבר עם התמונות המגעילות האלה!!!

ונראה לך באמת שמישהו יגיע אליך בעקבות ההודעות שלך?

lightflake

New member
ומי מזהיר? הFDA

אישית אני לא מכיר את הטיפול אבל זה שהFDA מזהיר מפניו זה בדיוק מה שהוא אומר, שמי שמרוויח מתרופות רגילות, לא ירצה שתדעי על תחליף יותר מוצלח

כל מי שמזהיר ממי הכסף הוא שליח בתשלום של תעשי

כל מי שמזהיר ממי הכסף הוא שליח בתשלום של תעשיית התרופות הכימיות אלו שלא מרפאות אפילו לא שפעת ואף לא מחלה אחרת ולעולם לא ירפאו מחלות ! רק פוגעות בגוף, מרעילות אותו ומעשירות את תעשיית התרופות. ב FDA מי שמנהל את המדיניות הם רופאי עבר שהוכיחו "נאמנות" בלתי מסוייגת לקונצפט האלופטי. הרפואה הקונב' מכונה בשם המדעי רפואה אלופטית. לדוגמא : הרפואה ההומאופתית מכונה כך משום שהיא הולכת עם הגוף והמחלה ולא מתנגדת לה ולכן הרפואה האלופטית הולכת כנגד הגוף, מרעילה אותו בחומרים שרק השם ישמור ולאלו הם קוראים "תרופות" שזה פשע חמור ביותר מוסרית. האתר קנסר הלפ הוא שליח של חברות התרופות שבתחכום מזהיר את הציבור מפני מי הכסף. אני אישית מאמין שסופו של הצדק לנצח. ושמי הכסף הם מהפכה אמיתית ולא יהיה ניתן לעצור אותה בשום אופן. לא חוקים דיקטטורים וגזירות מפלות ולא "שליחי מצווה" כמו האיש "הצדיק" מאתר קנסר הלפ....ההיסטוריה תטטא אותם מעל פני האדמה המוסרית. חשבון הבנק שלהם ינופח ע"י שולחיהם והם עושים "עבודה טובה" תעשיית התרופות מעבירה בכל שנה כ 400 מיליון שח להסתדרות הרפואית למימון טיסות של רופאים לכנסים בחו"ל. הרופאים הבכירים במערכת הבריאות אלו שמנווטים את הרפואה הציבורית אל עברי פי פחת מוסרית ורפואית אך הסכום הנ"ל אינו סוף פסוק. הוא רק תחילת הדרך המושחתת. כ 1200 ניסויים קלינים מתנהלים כל שנה בבתי חולים בארץ על חולים שמולכים שולל בהבטחות שיש תרופה חדשה ! ועורכים ניסוי ויש סיכויי שהיא תרפא אותם ממחלתם. נכון שרובם נקברו מתחת לרגבי אפר ולתילי הבטחות אך מי שגזר את הקופון אלו בכירי הרפואה הציבורית. תעשיית התרופות תלחפ במי הכסף בכל ערוץ על ידי זריעת דיס אינפורמציה, על ידי הפחדה שיקרית, וכמובן בכוחם הרב על ידי קברניטי הרפואה הציבורית בעולם המערבי שרופאים מאיישים את התפקידים הבכירים ב FDA, ובמשרדי הבריאות במדינות המערב כמו בישראל. רק לפני כחודש יצא משרד הבריאות בהמלצה גורפת ומאוד טומטמת לנשים המניקות את עולליהן כי מומלץ "לנצל חלון הזדמנויות" בין גיל 4 חודשים ל 7 חודשים ולהתחיל לתת לעוללים טעימות של מזונות תעשייתיים כמו מוצרי חלב המתאימים לעגלים ולא לאנשים ושאר מזונות נעדרי חומר גנטי וחומרים טבעיים המכיל המזון הטבעי. זה טוב לתעשייות המזון, ולתעשיות התרופות אך רע מאוד לילדים ולאזרחים משום שזה יגרור שינויים גנטיים ופגימה בקוד הגנטי לדורות ואולי לעד. אני מסתמך על המדע הטהור ולא על ניסויים קלינים שבבסיסם השחתה מוסרית וכסף רב. מדינת ישראל משלמת מידי שנה 70 מיליארד שח על רפואה ציבורית שלא מסוגלת לרפא מחלה אחת בודדת. והתרופות אך ורק מזיקות ופוגעות בגוף ומרעילות אותו. חברות התרופות משקיעות הון עתק במיליארדי ש"ח לשנה כדי לממן את המחקרים הקלינים ומשלמת ביד נדיבה לבתי החולים ולרופאים הבכירים בעבור הניסויים הקלינים, ובעבור קידום המכירות והצלחה במכירת תרופות כימיות מזיקות ושאינן מרפאות מחלות כלל. לדוגמא : ריטלין שזו סינטזה כימית של קוקאין ובארה"ב כ- 10 מיליון ילדים ובוגרים נוטלים אותה מידי יום ובארץ להערכתי כמאה אלף....החומרים הכימיים שממנה התרופה מורכבת תזיק קשות גם לנוטליה וגם לדורותיהם הבאים וכנראה לאומה כולה. תרופות אחרות מיוצרות מתוצרי לוואי של נפט.....כמו התרופה כנגד פטרת (קנדידה אלביקנס) והורסת את הכבד.... אילן רז

פוטון יקר - התרגשתי מהקליפ ביוטיוב על מחיקה מ

פוטון יקר - התרגשתי מהקליפ ביוטיוב על מחיקה מהפרוטוקול של ההצהרה שנוסחה באופן מזהיר על חוסר הצדק והאיוולת של כוחן של 22 מדינות ערב באומות המאוחדות וכוחו של איסלם העולמי בהסתה כנגד ישראל וצדקת מאבקה לקיומה של המדינה. מרגש והאמת זועקת שימחקו שימחקו העיקר שהדברים נאמרו תודה על הקליפ

lightflake

New member
כן זה ממש מקומם...

עדיין נשארתי עם תהייה אחת לא פתורה - במה שונה טיפול במי כסף מטיפול באנטיביוטיקה מאוד חזקה? איך המי כסף יודעים לחסל את מי שצריך לחסל ולא לפגוע במי שלא צריך לפגוע (כמו החיידקים החיוניים של הפלורה הטבעית ותאי הגוף...) אני מודה שקשה להתווכח עם תמונות כל כך ברורות אבל אני מוכרח לומר שאישית לשתות חומר "חיטוי" פשוט נשמע לי רעיון מפחיד ובסך הכל לא שונה מהותית מבחינה רעיונית מאותה הגישה הקונבנציונלית שרק מחפשת לחסל את החיידק או הוירוס או הגידול ה"אשם" בחולי ולא באמת מתייחסת לאדם חולה כאל שלמות אורגנית שיצאה מאיזון ושזקוקה לחזרה לאיזון

SECOND OPINION

חוות דעת רפואית נוספת ? האם יש בכך לגרום לבילבול המטופל ? או להרחיב את ראייתו ודעתו בתהליכי הריפוי

מתחדשת1

New member
שלום, אני מחפשת כוון

לטיפול משלים.. אני מכירה קצת את התחום, אבל אין לי מושג במקרה שאיתו אני מתמודדת באיזה כוון של רפואה משלימה אני יכולה להעזר.. אז הנה הסיפור שלי: אני בת 30+, "סובלת" מתסמונת MHE. זו "מחלה" (גנטית, גם לאבא שלי יש אותה, אבל לאחי אין..) שפוגעת בעצמות וגורמת לגידולי עצמות (סחוס?) בעיקר במפרקים.. כתבתי מחלה במרכאות כי תכלס התפקוד שלי ביום יום הוא נורמלי לחלוטין, ולמרות שעברתי בילדות שני ניתוחים, אין לי שום מגבלה.. לאחרונה התחלתי טיפולי הידרותרפיה, ככה בשביל הכיף אבל גם לשיפור יכולת התנועה וטווח תנועה (קצת מוגבלות בגלל התופעה הזו). בשבוע שעבר הייתי בביקורת שגרתית (אחת לשנה) אצל אורטופד ומסתבר שיש אפשרות שאני צריכה לעבור ניתוח.. הוא שאל אם יש חדש מהביקורת הקודמת (לפני שנתיים) וסיפרתי לו על איזו עצם שיש לי באזור הגב העליון. הוא שאל ממתי זה והאם זה גדל וכו, שאלות שלא היתה לי תשובה עליהן, כי תכלס אין לי עיניים בגב.. אני מודעת לעצם הזו מלפני שנתיים בערך, שעשיתי מסאג' והמטפל שאל מה זה... האורתופד שלח אותי לסיטי ואמר שאחזור אליו (למעשה הוא העביר אותי לרופא אחר) ונחליט מה לעשות.. הרופא, לפי הרגשה שלי, למעשה כבר איבחן וקבע שאני צריכה ניתוח (כמו כל רופא, בטח ובטח אורתופד).. מבחינתי כרגע אין מצב שזה מה שהולך לקרות.. הוא אמר שהסכנה היא שזה ימשיך לגדול ויתפתח לגידול סרטני, לכן בגדול הכוון הוא שצריך להוציא את זה.. שאלות של "איך יודעים אם זה גדל" כמובן לא זכו למענה.. הרי כדי לדעת שמשהו משתנה צריך לעקוב אחריו, צריך לפחות 2-3 צילומי השוואה.. ככה שצריך לפחות חצי שנה- שנה.. וחוץ מזה, הסיכוי שזה יתפתח לגידול הוא 1-3%, שזה אומר 1-3 מתוך 100.. נחשוב בהגיון, על הסיכוי לסרטן השד הוא 1:7, אז מה – הולכים וכורתים לכולן את השד כדי למנוע?.. <רררר רופאים מעצבנים אותי!> בכל מקרה את הביקור החוזר אצל הרופא קבעתי לתחילת יולי..תכלס, אני יודעת שהשליטה בידיים שלי ושאני צריכה לחקור ולחפש כל מידע אפשרי (אין הרבה ברשת..), כולל טיפולים אלטרנטיביים. וכאן, אחרי המגילה הזו שלי, מגיעה השאלה - האם אפשר לקבל כווון לגבי סוג טיפול אלטרנטיבי שאני יכולה להעזר בו, גם לרמה הפיזית של הגוף, ובדרך לא אתנגד גם לרמה נפשית <כלומר אם זה יכול להיות משולב - הכי טוב!> (אני בטיפול פסיכולוגי, בנוסף אני בסוג של תנועה לגוף ולנפש, וגם שוחה 3 פעמים בשבוע ועושה את ההידרותרפיה, אבל הרעיון הזה של ניתוח מפר את שלוותי, בעיקר על רקע זכרונות עבר לא נעימים שיש לי מניתוחים קודמים). כל כווון יתקבל בברכה, תודה!

nadaval56

New member
אבחון >>>

הכי טוב - אבחון אצל מטפל רב תחומי מהסוג של המטפלים שיודע גם לתת צמחי מרפא, גם להבין את המצב הנפשי / אנרגטי / פיזיולוגי, גם מישהו שיוכל להנחות אותך לגבי תזונה וגם מישהון שמכיר את כל הטיפולים המשלימים (או לפחות את רובם המוחלט) היכרות מעמיקה מספיק על מנת להמליץ לך על הטיפולים הנכונים ביותר בשבילך. בקיצור - אבחון.

m i n y m o

New member
מתחדשת היקרה שלום רב

לא מזמן שמעתי אל תיסמונת MHE לראשונה בחיי מאוסטאופט אנגלי שנתקל בתופעה אצל ילד, הטיפול האוסטאופטי בו התבסס בעיקר אל שיפור והגדלת הייקפי תנועה . ממה שקראתי אל הבעיה קשה לי לומר לאן לפנות לטיפול אבל אוכל להגיד לך שהכיוון של טיפול במגע כגון הדרותרפיה בין השאר נראה לי נכון מאוד. הטיפול במגע יכול לתת מרגוע לנפש ולעזור שיפור תווכי התנועה שיכולים להיות בעייתים. מבחינה סינית הבעיה מוגדרת כבעיה ב jing - תמצית החיים בהקבלה מערבית DNA. קשה מאוד לטפל בבעיות שמקורן בג'ינג המקום שיותר אפשר לעזור בו זה הבעיות שנוצרות בעיקבות. לצערי לא אוכל להבטיח הצלחה במניעת ניתוח בשלב זה בשום טיפול שני מכירה אבל אני מאמינה שאם תמשיכי לטפל ולא תזניחי יש סיכוי שהטיפול יעזור להימנע מניתוחים בעתיד ואני מאמינה שהוא יעזור לך להרגיש יותר טוב הן בפן הפיזי והן בפן הנפשי. שיהיה בהצלחה ענבל

מתחדשת1

New member
תודה על התשובה, תוכלי לפרט

או להסביר קצת יותר בענין הjing? לא ממש הבנתי את זה..

רק לפני כמה חודשים נפטרה ילדה בת 4 על שולחן ה

רק לפני כמה חודשים נפטרה ילדה בת 4 על שולחן הניתוחים בניתוח לתיקון פזילה קלה בעין, ניתוחים מכניסים עשרות עד מאות ומיליוני ש"ח לבתי החולים ורפאים "טובים" מנתחים הרבה...זה טוב לבתי החולים ומקדם אותם בדרגות. לפי תפיסתי ניתוחים מקומם רק במקומות של החייאה ובמקומות של הצלת חיים או הכרח למניעת נכות אך הסיכונים שמנגד לא תמיד נלקחים בחשבון, רק לפני כחודש נפטרה יולדת אתי יעקבשווילי כאשר הוציאו עובר שהתפתח מחוץ לרחם. דוקטור גלית שנפטרה לאחר שדיממה במשך מספר ימים ונתנו לה כדורי הרגעה למניעת כאבים והיא היתה לאחר קיסרי. ההצעה שלי לנסות מי כסף ותזונה טבעית קפדנית שהרי לקיחת אחריות על בריאותך היא חובתך הראשונה. תמיד ינתחו אותך במקרה שתהיה סכנה ממשית ומיידית שתתפתח כתוצאה "מהמחלה התורשתית". אני אישית לא מאמין שהבעיה שלך היא גנטית! היא כנראה הדבקה מהורה לילדו. כלומר וירוס או גורם אחר שעבר בלידה. יתכן שהאם גם נשאה את הוירוס אך גופה לא איפשר לגורם להתבטא אצלה אך היא העבירה לך את הוירוס. זו השערתי המדעית גם אם נושאת איידס בסיכוי גבוה שהוולד שלה יווחד עם אידס אך זה לא גנטי. זו הדבקה. מאחל לך בריאות שלמה אילן רז מי כסף קולואיד15 שנה

קומרן

New member
מי כסף קולואיד הנכבד

לא יכלתי שלא להגיב לכינוי שלך ולהסבר שלך על השיטה, אכן לפני תקופת האנטיביוטיקה השתמשו במי כסף , לילדים עם דלקת בגרון נתנו לגרגר מים שהושארו בגביע של כסף, מעבר לזה, אין כל הוכחה שהמים יהיו יעילים רפואית בשתיה למניעת וריפוי מחלות. בדרך כלל מוכרים אותם , את מי הכסף, בסכומים גבוהים כשבהשקעה של כמה דולרים ניתן לקנות מכשיר שנותן לך הספקה בלתי מוגבלת של מי כסף. בשימוש ארוך טווח במי כסף, אפשר לחטוף את מחלת הארגיריה שתגרום לעורך להפוך לאפור (http://rosemaryjacobs.com). לדעתי , לא מאוד מומלץ למרות, שכניראה גם לא מזיק (במינונים לא גבוהים) , אילן, אשמח אם תוכל להפנות למחקרים שנעשו על מי כסף

קומרן

New member
ועוד לשאר החברים

אני יודע שבדרך כלל הודעות ביקורתיות לא ניתקלות פה בהאדה, אבל , לטעמי תספיק הצצה קצרה לאתר של האדון בשביל להבין את העניין.

למעלה