Sad but true

Queen a

New member
Sad but true

אני עולה לכיתה ט´ (כן אי יודעת...אני לא הכי גדולה) ואנחנו השכבה הבוגרת.מה שעצוב זה שחוץ ממני ועוד 5 ילדים,כל היתר שומעים את המוזיקה הלא הכי נחמדה שיש באמ טי וי וב-99FM. אני רק חושבת איזה שכבה בוגרת גרועה אנחנו, וזה ימשיך לדורות הבאים...המוזיקה הטובה באמת תיכחד! והבצפר שלי ישרוץ בקונפות מגעילות שלא מבינים כלום בחיים שלהם. זה נורא נחמד שרק בYES יש ערוץ של מוזיקה אלטרנטיבית, אבל זה גם כן ערוץ נידח שלא הרבה צופים בו,וזה גם חבל! לאף אחד לא אכפת? האחים הקטנים שלנו יגדלו להיות קונפות אם לא נשפיע עליהם! זה לא מפריע לאף אחד? זאת רק אני?

Iron-Maiden

New member
יש לי חידוש בשבילך

אם מה שאת שומעת זה SAD BUT TRUE, אז את לא שונה מכל החברה שם ששומעים בירטני ספירס, בקסטריט בויז, מטאליקה, פייב או מדונה.

L.B.R.H

New member
מתוק שלי.....

אתה שומע איירון מיידן (זה מה שאני מבינה מהניק שלך...), זה גם לא יותר טוב... ובקשר לשיר - אני אוהבת את הפתיחה שלו.

Bodom-child

New member
מממ אני שומע Sad but true

וגם melechesh וגם emperor ואפילו children of bodom האם אני גם שומע בריטני ?

AmOrPhiS

New member
זה סטריאוטיפי מצדך..

וחוצמזה להשוות בין מטאליקה לבריטני שפיך??. יש גבול מסוים שאסור לחצות אותו, מטאליקה עדיים גובל בקטגוריה של רוק אני לא משוגעת עליהם או משהו אבל יש להם כמה שירים טובים. בקיצור אל תערבב את בני מינינו עם יצורים כמו כל ההנ"ל שברשימה שלך! יש גבול אפילו לביקורת על רוק גרוע מאוד!

MoRibisi

New member
המממפ...

אני עולה לי´ והבעיה מוכרת, רק שאצלנו או שזה צפוניות ששומעות בריטני ספירס ונטליה אוריירו או ערסים ששומעים טראנסים כל החיים שלהם, וכן כוווולם שומעים אמ.טי.וי ורדיו בי יו... וזה אכן עצוב ביותר. אבל תראי, אי אפשר להגיד לאנשים מה לשמוע, זה אכן עצוב אבל זה מה שבאופנה. חבל שרק אנשים שלא מפחדים להיות "לא אופנתיים" ולא נסחפים עם הזרם מעיזים באמת להיות מי שהם וזה כולל גם את המוסיקה שהם אוהבים לשמוע. כל מה שאפשר לעשות, לדעתי, זה להיות גאה במה שאת שומעת ולרחם על כל אלה שלא מסוגלים או רוצים להרחיב את אופקיהם מעבר ל"מה יש היום במצעד של נטו"... אני אישית צועדת בראש חוצות ואומרת איזה מוסיקה אני אוהבת, ולא אכפת לי אם זה לא מה שמקובל ומה שכולם אוהבים ואם זה איכס, זה מה שנאי אוהבת לשמוע ומי שיש לו בעיה עם זה אז חבל מאוד. אני רוצה לשמוע מה שאני רוצה בלי שאף אחד יבקר אותי או ינסה לשכנע אותי לשנות את הטעם המוסיקלי שלי, וכך אני חושבת גם כל השאר, בגלל זה אין טעם בכלל לנסות לשנות את המצב הקיים. לכל האנשים שאני מכירה, כולל אותי, היתה תקופה שאני קוראת לה "תקופת החטאים", ולרובנו יש שרידים באוסף הדיסקים מאותה תקופה... לפחות דיסק אחד של להקת בנים \ להקת בנות \ תואמת בריטני ספירס וכו´, אבל מאז התבגרנו וכך התבגר גם הטעם המוסיקלי שלנו, הכרנו דברים חדשים ולמדנו לאהוב דברים קצת יותר בעלי משמעות מפופ נמרח וקיטשי. נותר רק לקוות שיום אחד גם הם יפקחו את העיניים ויתבגרו, ואולי הם פשוט אוהבים את המוסיקה הזאת. זכותם. ואגב, גם בתבל דיגיטל יש ערוצי שמע עם כל מיני סוגי רוק... לא רק ביס.

חולוני

New member
ערוצי שמע בדיגיטל זה רדיו

ורק ביס יש את M2 שזה ערוץ מוזיקה אלטרנטיבית ולא ערוץ שמע.

Charlotte

New member
תאמיני או לא.....

אבל גם אני עולה לכיתה ט, והשכבה שלנו מורכבת מאלו שמחוברים באינפוזיה לMTV שלהם ולאלו שלובשים חולצות של מרלין מנסון, הולכים להשתכר וטוענים שהם מטאליסטים וזה מה שהופך אותם למטאליסטים..... בקיצור, פאדיחה של שיכבה, 97% ממנה אפילו לא שמעו על רדיוהד...

L.B.R.H

New member
לדעתי.....

מי שרוצה, ואוהב, שישמע איזו מוסיקה שהוא רוצה! בין עם זה פופ או רוק או ראפ או טראנס, או מה שתרצי - אם מישהו אוהב את זה (או, לחילופין - אוהב להיות כמו כולם) שיעשה מה בראש שלו! אישית, התפקיד שלי הוא לא להציל את העולם (לא יודעת עדיין מה התפקיד שלי, אבל זה בטוח לא זה!) Live and LET LIVE!

a_duck

New member
בואו כולנו נשב ונבכה...

גם מה שאת שומעת שזה בטח בון ג´ובי רד הוט צ´ילי פפרס ומטאליקה זה לא יותר טוב בהרבה מבריטני ופייב...עלק מוזיקה טובה...כשתשמעי IN FLAMES תדברי על מוזיקה טובה...

Parksons

New member
די כבר עם החרא הזה!

לכל החרות שמנסים לבאס את הילדה מספיק להיות כבר בני זונות , די! אז היא שומעת מטאליקה ורד הוט ומה שזה לא יהיה , אז מה? הם בכל זאת רוק וגם אותם תאמינו לי שלא אוהבים הערסים וכל הזונות. ולכל המתלהבים שמחרטטים להקות מכורדיסטן וגאים בזה , מספיק עם החרא הזה , אז אתם מכירים להקות מהתחת , מה אני יעשה? יאללה מספיק כבר להיות עוינים כל הזמן , די בסוף כולם מדברים על הערסים שהם בני זונות (לא שאני לא שונא אותם) אבל גם אתם עושים את אותו חרא. אז שתקו ביי.

a_duck

New member
להקות מהתחת?

IN FLAMES שוודים ולא כורדים... IN FLAMES זאת להקה מאוד מוכרת ואפילו רוב הילדים הטיפשים האלה ששומעים קריידל וסליפנוט מכירים את IN FLAMES... אם אתה לא מכיר את IN FLAMES אתה ממש מסכן... המטרה של ההודעה שלי זה להגיד לה שהמוזיקה שהיא שומעת גם לא משהו וזה לא משנה אם זה רוק או לא...זאת לא מוזיקה "טובה"...להקה ממסוחרת עם גיטריסט שבקושי מנגן שתי אקורדים לא יכולה להיקרא מוזיקה טובה... לפי מה שאמרת פופ וטראנס זה חרא ולימפ ביזקיט קרייזי טאון קורן ומטאליקה זאת מוזיקה טובה רק כי יש שם גיטרות...זה ממש מפגר...הלהקות האלה עלובות בדיוק כמו בריטני ופייב...והן לא להקות דפוקות כי הן מוכרות, הם מוכרות כי הן דפוקות. קורן לא היו ממש מוכרים בדיסק הראשון שלהם התחילו להכיר אותם ולשים בMTV רק אחרי שהתחילו להוציא אלבומים מפגרים וממוסחרים...ככה גם מטאליקה...לא הרבה הכירו אותם בדיסקים הראשונים שלהם...התחילו להכיר רק אחרי שפעם דחפו את השיר THE MEMORY REMAINS אלף פעם ביום בMTV...

למעלה