Sad but true

בנאדם תפתח....

מה זאת הגישה החראית הזאת לרדת על כל העולם בגלל שהם מעדיפים מוזיקה שונה ממה שאתה שומע??? תיהיה קצת יותר פתוח ולא כזה סתום, לראשים אחרים שלא דומים לך ואין להם אותו טעם במוזיקה כמו שלך...

a_duck

New member
מה זה קשור עכשיו?

מה הקשר סתום? בגלל שאני לא אוהב לימפ ביזקיט אני סתום? ככה אני יכול להגיד שגם אתה סתום כי אתה לא אוהב בריטני... ולא ניסיתי לרדת עליה בגלל מה שהיא שומעת...אני רק אמרתי שמה שהיא שומעת גם לא בדיוק איכותי ושהיא האחרונה שצריכה לדבר שבשיכבה שלה לא שומעים מוזיקה איכותית... ההודעה שאני סתום ולא פתוח לראשים ממש לא קשורה...נראה לי אתם סתם נהנים לכתוב דברים חכמים שלא קשורים...זה שאני שונא איזשהי להקה שהמילה ROLLING חוזרת אצלה 20 פעם בשיר לא עושה אותי סתום...ואני שומע הרבה להקות מהרבה סגנונות אז אי אפשר להגיד שאני סתום...אני לא שומע רק ברוטל אני גם אוהב דברים מלודיים שממש שונים מרוב המוזיקה שאני מדבר עליה...

סבבה לך...

תאהב מה שבראש שלך ותשנא מה שבראש שלך אבל אל תפסול אחרים בגלל שהם אוהבים מוזיקה שונה ממה שאתה אוהב...

L.B.R.H

New member
אני לא אומרת שהם "בלאקרים מרושעים"

ואני אוהבת את המוסיקה שלהם! אז עכשיו תגיד שאני לא מבינה כלום מהחיים שלי?! שאני לא מבינה במוסיקה?! קריידל הם להקה טובה (לדעתי) ואני לא שמה ז** על מה שהאחרים אומרים!!

זה לא מה שאמרתי

הבעיה שלי היא לא עם קריידל והמוסיקה שהם יוצרים, אלא עם הטענות של חלק משומעיהם שהם יוצרים בלאק מטאל. זהו.

בןלי

New member
שטויות

השירים הגדולים באמת של מטאליקה הם הרבה מלפני זה : עובדה שבטקס של VH1 הקבל בחר את השיר שהם ישירו וזה היה FADE TO BLACK שיצא הרבה הרבה לפני LOAD ו RELOAD. השיר הכי מוכר של קורן BLIND הוא מהראשון שלהם וזה גם הדיסק שרוב המעריצים שלהם מעריכים ואוהבים.

בןלי

New member
צודק מאה אחוז

מה הבעייה שלכם בחיים. חוצמזה - מזה מתחילים. מתחילים מהלהקות היותר מוכרות ואחרי זה אם אוהבים את זה מנסים קצת יותר לחפש להקות אחרות ופחות מוכרות.

BlackShadow

New member
אמרת

שגם אתה התחלת מהלהקות האלה. איך אתה מצפה ממנה לשמוע in flames אם היא שומעת את מה שאתה חושב?

Queen a

New member
האמת שלא כל כך...

לא דברתי על מה שאני שומעת, דברתי על זה ששומעי המוזיקה הטובה הולכים ופוחתים. ותראו לאן הגענו! אחד מקלל אותי, והשני מתחיל לשפוט אותי. סעמק,רק העלתי נושא למחשבה...

a_duck

New member
מה זה מוזיקה טובה בשבילך?

קרייזי טאון לימפ ביזקיט ומטאליקה? למה זה יותר טוב כי יש בזה גיטרות? הלהקות האלה מוכשרות לא יותר מבריטני...

new_rider

New member
דיי!!!

תפסיק לשים את קרייזי טאון ואת לימפ ביזקיט באותו משפט עם מטאליקה!!! אתה בכלל משווה את מטאליקה לקרייזי טאון?????????? בושה!!!

a_duck

New member
מגיע להם...

אחרי שלהקה נהיית כל כך מסריחה וכל כך יורדת ברמה שלה מגיע להם להיות עם לימפ ביזקיט באותה שורה...

new_rider

New member
אז מה???!!!???

זה שבגלל שהדיסקים האחרונים הם לא טובים צריך לשכוח את כל העבר הטוב של הלהקה??? איזה שטויות... בלי metallica אולי הלהקה שלך(אין פליימס)בכלל לא הייתה קיימת...! אין לך מושג על כמה להקות הם השפיעו...גם אם הסגנון לא נשמע דומה

a_duck

New member
תיקון...

הלהקות שאני שומע הושפעו יותר מאירון מאידן ובלאק סאסבאת´ ממטאליקה...מטאליקה זאת סתם עוד להקת טראש שהתמסחרה...ולא נראה לי שABSU או KREATOR היו מושפעים מהם למרות שהם באותו סגנון...

אל תהייה כל כך בטוח

אני חושב שיש מעט מאוד להקות מטאל שקמו בעשור הזה שלא הושפעו אף לא במעט ממטאליקה.

a_duck

New member
אולי...

הם קצת אהבו את מטאליקה אבל לא נראה לי שהם ממש הושפעו מהם...

בןלי

New member
הגעתי למסקנה ההכרחית

שאתה פשוט ילד קטן ואידיוט שעוד לא התבגר - ויסלחו לי כל חברי הפורום על השפה הבוטה. כמו שכבר ציינת למטאליקה יש עבר עוד מלפני גאראז´ ינק. לואד ורילואד. אתה בטח מכיר את ONE, MASTER OF PUPETS, FADE TO BLACK וכו´, אז איך אתה בכלל משווה אותם לקרייזיטאון.

למעלה