Sad but true

לעומת דיינג פיטוס.....

עם המוזיקה שלהם שכל כך קשה לעשות אותה המדריך לעשיית שיר לדיינג פיטוס:1)תחשוב על נושא מגעיל ומבחיל במיוחד 2)תחשוב עם אתה רוצה לנהם לנבוח או סתם לצווח 3)תכתוב שורה אחת (בדרך כלל השם של השיר) ועוד כמה ללווי 4)תחשוב על 2 אקורדים מתאימים (על התופים לא צריך לחשוב פשוט אותו מקצב כל הזמן ווואלה יש לך שיר של דיינג פיטוס מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה רק מראה שלא שמעת אותם

אם אתה רוצה אני מזמין אותך לנסות לנגן חומר שלהם, זה לא פשוט מדי.

BlackShadow

New member
פיגור!!!

תיכנס פעם לאתר שלהם ותקרא את הליריקס... זה ממש מעצבן! תשמע קצת ואחר כך תגיב

a_duck

New member

הייתי אומר לך מה אני חושב עליך אבל אז ימחקו את זה...זה די דבילי להגיב עכישו על הודעה של ילד שחושב שסליפנוט זה בלאק ולא שמע שירים של דיינג פיטוס בכלל ועדיין מתעקש לכתוב "עם" במקום "אם".... אני מציע שבאמת תיכנס לאתר שלהם ותסתכל על הטאבס כמו שאמרו לך או שפשוט תנסה להקשיב לתופים ותראה שזה לא בדיוק אותו קצב ושהמתופף שלהם ממש טוב ומאוד מהיר ורוב הלקות המסכנו שאתה שומע לא מתקרבים לזה בכלל... נראה לי השיר היחיד ששמעת זה KILL YOUR MOTHER RAPE YOUR DOG שזה שיר של דקה וחצי... בהתחלה רציתי לעשות מדריך להכנס שיר של נירוונה אבל אחר כך מחקתי אותו אז בכל מקרה קח שיר שלהם וקח של דיינג פיטוס ותנסה להשוות ואז תגיד עד כמה קל זה...

אתה סתם מזיין ת´מוח..........

קודם כל לא אמרתי שסליפנוט הם בלאק אמרתי שהם נוטים במקצת לכיוונו ואל תגיד לי שזה לא נכון שנית כל שמעתי המון שירים של דיינג פיטוס וסתם שמתי את "קיל יור מטאר רייפ יור דוג" כדוגמא לסיגנון שלהם אני הקשבתי לתופים וזה לא קשה בכלל מעט מאוד שינויים ולא מבצעים יוצאי דופן גם המתופף של נירוונה זבל אבל חוץ מנירוונה לכל הלהקות שאני שומע יש מתופפים הרבה יותר טובים מהמתופף של דיינג פיטוס

a_duck

New member
כמו שאמרתי...

תסתכל בטאבס של דיינג פיטוס ואחר כך בטאבס של איזשהי להקה מסריח השאתה שומע...מטאליקה...פרל ג´אם או מה שזה לא יהיה ואז תדבר...ובקשר למתופף זה שוב מראה שלא שמעת שירים שלהם או שאתה פשוט חירש...אתה פשוט מנסה להתווכח על להקה שבכלל לא שמעת...זה מאוד דבילי ואני לא יודע בכלל למה אתה עדיין עושה את זה... ובקשר לסליפנוט...אם כבר אז קצת דאת´ ורק בדיסק הראשון...ממש לא בלאק...

ed547

New member
פארל ג´אם מסריחים??

טוב עכשיו אתה סתם מזיין תשכל.. כמה שירים של פארל ג´אם בדיוק שמעת שאתה מדבר עליהם ככה? אין לי שום דבר נגד דיינג פיטוס אני דווקא אוהב אותם אבל הטאבים של פארל ג´אם יותר מסובכים ומגוונים משל דיינג פיטוס אז רק בגלל שאתה עכשיו רק בקטע של ברוטאל זאת לא סיבה לקרוא ללהקה מעולה כמו פארל ג´אם שכנראה רחוקים מאוד מלהיות הסגנון שלך להקה מסריחה!

ed547

New member
וחוץ מזה שניהם מנגנים סגנונות שונים

מאוד ורק בגלל שאתה לא יכול להיפתח לדברים שהם שונים בצורה קיצונית ממה שאתה בדרך כלל שומע זה זיון שכל לקרוא לפארל ג´אם להקה מסריחה כשאתה בכלל לא מכיר אותם.

a_duck

New member
תקשיב לRaped On The Altar3

ואז תדבר...הסולואים בשיר והנגינה ממש מהירה וזה ממש לא קל לעשות את זה...

המוזיקה הטובה באמת תיכחד?

מקסימום היא תהיה עוד פחות פופולרית, וגם זה לא ממש אסון. יש לי הרגשה שאם כל הכונפות המגעילות שאת מדברת עליהן יתחילו לשמוע מוזיקה טובה, אז כל המוזיקה הטובה הזאת תאבד משמעות. אני לא מסוגלת לדמיין עולם בלי מוזיקה מחורבנת, היה פעם דבר כזה בכלל? אני מאמינה שלא. וחוץ מזה, אם כבר מוזיקה מחורבנת, אז עדיף לא לקחת אותה בתור מוזיקה - אלא בתור פרסומת, ממילא רוב העסק הזה הוא שיווק.

dod_basim

New member
אני חושב ש...

הרוק בכלל והמאטל בפרט מאד מאד מפותחים עכשיו, יש אלפי להקות מכל חור בכדור הארץ, הסצנה במצב הטוב ביותר אי פעם, אז תמיד יהיו אנשים מכוערים ששומעים למוסיקה מכוערת, אין מה לעשות, בסופו של דבר מוסיקת הזבלה כגון: אלקטרונית ופופ הם רק לילדים מתלהבים וכשהם מתבגרים לרוב הם חוזרים למוטב METAL UP YOUR ASS

Bodom-child

New member
מתי תבין

שיש אנשים שאוהבים מוזיקה אחרת !? זה שהם שומעים טרנסים או אם טי וי זה לא אומר שהם מתלהבים או מתבגרים ושטויות כאלה. אתה אוהב משהו אחד הם אוהבים משהו אחר, ואין לך שום זכות לרדת עליהם כמו שהם לא צריכים לרדת עליך.

L.B.R.H

New member
אני מסכימה איתך

במליון אחוז!!!!! ואם לא הייתה מוסיקה מחורבנת, איך היינו יכולים להעריך מוסיקה טובה???

dod_basim

New member
מישהו פה לא הבין משהו

אם אני אומר על עצמי שאני שומע מוסיקה טובה, וכל המוסיקה שאני לא אוהב היא לא טובה, אז מה רע שאני קורא לה מחורבנת? כנראה לא הבנתם אותי נכון... יש גם אנשים מחורבנים ששומעים מאטל או רוק, אני מקבל את הטעות של כל האחרים. בוודאי שחייב שיהיו מגוון רחב של מוסיקה, וברור שלי מותר לגנות כל סגנון שאני לא אוהב ואת העומדים בראש הסגנון, ובעיקר את המעריצים. בדיוק כמו פוליטיקה! אז אל תשחקו אותה בקקה. METAL UP YOUR ASS AND FUNK IS NEXT!!

Queen a

New member
!

אני לא מבינה איך הגעתם למסקנה איזה מוזיקה אני אוהבת ואיזה לא, אם אני אוהבת את קרייזי טאון ומטאליקה ואני בכלל לא מכירה את in flames. רק בגלל הכותרת , שאפשר לחשוב כמה היא מסמלת... תחשבו מה שתחשבו,אני לא אמרתי מה אני שומעת ואחרי כל התגובות שראיתי אני גם לא אציין.

G_Roni

New member
יש לי שאלה לכולם...

מי לעזאזל אתם חושבים שאתם?! מי אתם שתגידו איזה מוזיקה היא מוזיקה איכותית ואיזה מוזיקה לא?! יש אנשים שבישבילם מוזיקה איכותית זה בריטני ספירס... תפסיקו להיות כאלה סגורים, תפסיקו לרדת על סגנונות שאתם לא מכירים או לא אוהבים. תהיו מי שאתם ומה שאתם, תשמעו מה שבא לכם. אתם רוצים להגיד מה אתם חושבים על הסגנונות האחרים? תעשו את זה בלי לקלל את הזמרים הלהקות או המעריצים ו - "מטאל זה סגנון מחורבן" (סתם דוגמא) זה ממש לא דרך להביע את דעתכם על הסגנון אני אישית בכלל לא מבין איך אפשר לעשות הכללות כאלה על סגנון שלם ודבר אחד שמאד מעצבן אותי זה שיש פה כמה אנשים שחושבים שהמוזיקה שהם שומעים זה המוזיקה הכי איכותית והמוזיקה הכי טובה וכל שאר הסגנונות על הז** שלהם. חלאס

למעלה