S04E15 : NO EXIT

• פותח הנושא tsou
  • פורסם בתאריך

tsou

New member
../images/Emo58.gif התחלה של צפיה חוזרת וכמה דברים

למרות שעוד לא הורדתי את הפרק ב720 עדיין בכל זאת יפה האופן שבה הרזורקשון אל אלן "ממשיך" את סצנות בית הכלא בקפריקה החדשה באמצעות גרירת הכסא של ג'ון והרגליים היחפות של אלן וגם, שמתם לב שכל סצנת הקדיחה בגולגולת של אנררס והפגיעה בכושר הדיבור הוא הומאז' אחד גדול לסצנת המקור בפארסקייפ? בזמן ניתוח הראש של ג'ון לעקירת דמות הראש שלו? (שלא ממש מצליח, אולי רמז מקדם למה שיקרה לאנדרס)

rawk16

New member
אוקיי ראיתי../images/Emo58.gif

וזה באמת היה יותר מידי- אני אהיה חייבת לראות שוב. אבל ממה שאני ראיתי וע"פ ניתוח ראשוני, קיבלנו הסברים על החמישיה, על השמיניה, על 7, על העובדה שהשמיניה יכולה לשנות את התכנות שלהם (בומר בפעם האלף פועלת כנגד מה שהיא אמורה לעשות, ג'ון לא רוצה לישון
וכו). הדבר היחידי שמסקרן אותי לקראת הפרק הבא, זה דניאל. הקונטרה של ג'ון. מה כל כך הפריע לג'ון בדניאל שהוא היה חייב לעצור אותו? (אולי ענו על זה ולא שמתי לב אז אם כן- שתפו אותי. בכל אופן אני אבדוק שוב). במידה ודניאל הוא באמת אבא של קארה, מה זה אומר? מי או בעצם, מה הייתה אימא שלה? אמרו שהרה היא הבת כלאיים הראשונה. מה קארה? ניסוי כלים? אני מאוד אהבתי את הדו שיח בין אלן לג'ון. בין היצירה ליוצר כשהיצירה כבר השתדרגה למשהו חדש. אלן לא יכולה ולא מנסה להשתלט על היצירה שלה- היא מנסה לגרום לו לקבל את מי שהוא. והוא לא רוצה. לאן בומר לקחה את אלן? ובמידה ואלן תצליח לשחזר את הרזורקשיין- קוקי יחזור מהתרדמת שלו? ועוד משהו. קראתי באיזה ספויילר של אולמוס שאמר משהו כמו "דרך הבקע תראו את האור"... מן הסתם הכוונה היא לשברים של הספינה אבל מה הכוונה בלראות את האור? ששת"פ עם הסיילונים הכרחי וטוב? וכל הקטע עם הדמויות ראש? אין לי מושג על מה אתם מדברים.

rawk16

New member
ודבר אחרון!!../images/Emo58.gif../images/Emo98.gif

הנירולוג שהביאו לאנדרס היה הדבר הכי מצחיק בסדרה אי פעם!! הוא נראה ממש כמו האימוטיקון הזה:

מיכאל ג

New member
לגבי הנאורולוג

הוא שיחק את ה-PC בפרסומות של מאק שבהן יש שני אנשים, אחד הוא מאק (קול) ואחד פיסי(חנון ממושקף).

rawk16

New member
אני יודעת

אבל פחדתי להישמע סופר גיקית ולהגיד דברים כמו "הויסטה של אנדרס נדפקה אז הביאו את הבחור מפי סי לתקן אותו".. אני אישית מק.

tsou

New member
זה דווקא נראה לי די רלוונטי לבס"ג ../images/Emo6.gif

tsou

New member
אגב תמצאי כמה תשובות בפרומו לפרק 16 ../images/Emo3.gif

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo58.gifאני חושבת..

אני חושבת שהשבט ה13 לא היה סיילוני. אבל לפי מה שראיתי בפרק אמרו שהשבט ה13 אשר היה בקובול יצר את החמישה, החמישה יצרו את ה8 [כולל דניאל] בגלל שהם עשן הסכם עם הצנטוריונים כדי שיפסיקו את המלחמה כדי שההסטוריה לא תחזור על עצמה. נראלי הסיילונים על כדה"א השתלטו על הכוכב ע"י מלחמה,והשבט ה13 עזב. -הבעיה שלא הבנתי את כל מה שאמרו בפרק,אז אולי לא שמעתי נכון ><.

The Human

New member
../images/Emo58.gifזהו, שאין תשובה ברורה לזה.

אומרים שם שהסיילונים נוצרו בקובול ע"י בני האדם.. אבל אילו סיילונים? השבט ה-13 או החמישה?

אני הבנתי משהו אחר../images/Emo58.gif

מהשיחה של ג'ון ואלן אני הבנתי שג'ון התערב בקו היצור של דניאל, שינה אותו ואח"כ סגר אותו. אולי הכוונה שהוא שינה את המראה החיצוני של דניאל ושלח אותו לבני האדם כמו שהוא עשה לחמישה? יכול להיות שסטארבק היא בעצם דניאל לאחר השינוי. גם בסדרה המקורית סטארבאק היה גבר. אז אפשר לקבל הסבר על סטארבאק שקארה מצאה בכדור הארץ, שנותר ממנו רק שלד. זה היה יכול להיות דניאל המקורי שמת ובתחייתו הוקם כאישה.

tsou

New member
הבנת מה שהבין הגולש שציטטתי למטה ../images/Emo58.gif

(בכותרת ?), וכולי תקווה ששניכם טועים כי יהיה ממש מאכזב אם גורלה של קארה יסתכם באיזכור הטוייסט המגדרי ביחס לסדרת המקור.. זה יהיה בערך כאילו שבפרק הבא נראה מיוזקאל מפני שקארה דיברה למעריצים מעל לראש של אנדרס.. מצד שני, בחירת המנתח-האורח כוכב הפרסומת גם פועלת באופן דומה אז מי יודע.

tsou

New member
כן אני יודעת שפיתוח כזה הוא איוך ../images/Emo58.gif

של הטוייסט המגדרי הזה כלומר שהפיכת סטארבק לאישה יקבל אז הסבר מתוך עולם הסדרה ויפסיק להיות רק עדכון מודרני-פמיניסטי, אבל הסבר טוטולוגי כזה בכל זאת יהיה מאכזב ביחס לאפוס המיסטי-מדב"י הגדול יותר, לא?ובכלל אני חושבת שבשלב זה אני מעדיפה קצת יותר תוכן וקצת פחות מטא..

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo58.gifOMG

זה של הפרקים הבאים! נראה שפרק 19 הוא על קארה. נראלי מי שמנגן בפסנתר,זה מס' 7, דניאל,אלן אמרה שהוא היה אמן, אולי הוא גם אביה של קארה?

למעלה