S04E15 : NO EXIT

• פותח הנושא tsou
  • פורסם בתאריך

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo58.gif

הולי פראק! פרק מעולה לדעתי! לא התאכזבתי מזה שאלן האחרונה. אז לפי מה שהבנתי,האנשים מקובול בנו את החמישה, החמישה בנו את ה8 האחרים נכון? ומי זה מס 7 הזה?מי זה דניאל? הוא היה בסדרה מתישהו? ומשו שאני לא מאמינה,טורי וגיילן היו מאוהבים?הם עמדו להתחתן ! זה דבר מאוד לא צפוי D:

tsou

New member
../images/Emo58.gif

הקושי שלי עם הפרק נובע מכל שהם עשו שימוש יתר במלל ועוד בין ג'ון ואלן.. והשאירו מעט מדי למשחק ולהקבלות (בעצם רק את "פתיחת המוח" של אנדרס ואלן, ואת תזוזת התינוק של טיי) אלן משחקת מצוין אבל הפער בין הדמות הקודמת לנוכחית גם מופרך משהו לגבי דניאל, הוא נראה כמו האב החסר של קארה, לא?

seagate

New member
|ספויילר|

לדבי דניאל? באמת.. הם פשוט מאכילים אותנו בכפית הוא היה ארטיסיטי ורגיש (ציורי קירות וטירוף קל בדרך כללים באים כלולים) שישבו את ה DNA שלו (למי החליפו את המין בסדרה הנוכחית?) ובכל זאת היא שבה מן המתים.. כנראה שקארא הייתה פעם בחור... :)

tsou

New member
../images/Emo58.gif best line

היתה של קארה "יש סיילונים שממתינים בקוצר רוח לפרק הבא אולי יהיה מיוזיקאל"

Ambious

New member
היה בפרק הזה יותר מדי מידע בשביל המוח הקטן

והאנושי שלי לעכל. אבל זה רק אני, או שאנחנו מתחילים לקבל תשובה על דמויות הראש? אנדרס אמר משהו על דמות שרק גיילן וטורי ראו - דמויות שבאו 'להזהיר' אותם. האם על פי הלוגיקה הזאת - באלטר הוא סיילון? האם הוא דניאל? יש יותר מדי מידע בפרק הזה - אני צריך קצת הפוגה בשביל לעשות סדר בראש. צריך לראות את הפרק הזה שוב. ודבר אחרון - קייט וורנון היא אלה. תרתי משמע. היא פשוט אלה.

tsou

New member
../images/Emo58.gif מעלי ומתחת

אכן צריך מינימום כדור בראש כדי לעכל את כל המידע זה
- הבעיה האמיתי היא כמובן שמקוצר זמן הם דחפו את הכל למלל במקום לעבד במשחק, וממילא קאוויל תמיד היה דמות מטיפנית מה שעושה את העניין למעיק עוד יותר. למרות שבדיעבד, בין הצפיה הראשונה לצפיה החוזרת שתתבצע רק אחרי הורדה של פרק ב720 פי.. היחסים בין שני אלה כפי שהם מתגלים פה זה טויסטלא רע לסיפורי המיתולגיה המוכרים.. אכן אנדרס דיבר על דמויות הראש וקרא להן מלאכים אבל איך דניאל מסתדר עם שש? אני ממשיכה לחשוב שדניאל היה אביה של קארה.

tsou

New member
../images/Emo58.gif ?

"and what you did to daniel was just wrong....." and then said something about contaminating the chromosomes, something about messing up the genetic material.... what does that tell me? that it changed what was supposed to be a guy into a chick............ which was in essence what they did with the reboot of the show..... took someone who was supposed to be a guy and turned him into a chick........ how else can you explain her dead body.... כולי תקווה שזה לא זה..!

duron

New member
בהחלט, במיוחד לקראת סיום הסידרה

אבל למי יש זמן לשרוף מול הטלוויזיה ?

duron

New member
חשבתי שאילו הגיגים שלך

" אבל למה לעזאזל היא כותבת באנגלית ?....."

tsou

New member
LOL

גם אנגלית וגם שימוש יתר בשלוש נקודות, moi?

tsou

New member
למה לא?

ישר מהמקור, בלווי סימן שאלה סקפטי שלי

The Human

New member
פרק בעייתי../images/Emo58.gif

והבעיה היא שהם דחסו טונות של מידע בפרק אחד ושהייתי צריך לראות אותו שוב פעם עם סאבטייטלז ולראות סצנות מסויימות עוד פעם רק כדי להבהיר את הרעיון הכללי ואת חלקי המידע. ככה פשוט לא מספרים סיפור. כדי שאנשים יבינו את התמונה המלאה צריכים לתת תשובות מורכבות בחלקים ולא באופן דחוס ומבולבל כמו שעשו בפרק הזה ושכנראה צפויים לעשות גם בפרקים נוספים, זה סתם הורס את זרם העלילה. בנוסף גם אל תשכחו שנותרו בסה"כ עוד חמישה פרקים עד לסיום הסדרה ועדיין יש עוד הרבה שאלות בלתי פתורות כמו איך בני האדם ייצרו שבט שלם של סיילונים.. או שאם בכלל השבט ה-13 ייצר את הסיילונים.. או מה לעזאזל קרה שהתחיל את כל זה. נ.ב. אני די בטוח שדניאל(מספר 7) הוא אביה של סטארבק, אחרי הכל אלן ציינה ש-He was an artist..

למעלה