S04E15 : NO EXIT

• פותח הנושא tsou
  • פורסם בתאריך

rawk16

New member
זה גם מה שאני חושבת../images/Emo58.gif

השאלה היא מתי התמונה הזאת מתרחשת? אולי דניאל נמצא בתוך הראש של קארה?

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo58.gif

הפרק יהיה עוד שבועיים אחרי הפרק שיהיה בשישי שם פרק 18 זה דדלוק הפרק שהיה זה פרק 17 והפרק שהגבר מופיע זה פרק 19. אני באמת רוצה שזה יהיה דניאל,אבל סאם אמר שהוא בטוח ש7 מת.

rawk16

New member
סאם אמר את זה../images/Emo58.gif

אבל אלן שיצרה אותם, אמרה שהיא יכולה לשחזר את הרזורקשיין באיחוד של החמישיה. יש מצב שכשהחמישיה יתאחדו אז אולי הם יצליחו לשחזר אותו. לא? והכוונה למתי היא מתי זה מתרחש מבחינה כרונולוגית של הסדרה. אולי קארה פגשה אותו כשהייתה בקפריקה לפני המתקפה הגרעינית כאדם רנדומלי בבאר? אולי היא ראתה אותו כשהיא ביקרה בארץ?

duron

New member
צר לי להרוס

אבל מה הסיכוי שזה פריקוול עם בנו המנוח של אדאמה , האח של לי. היו תמונות שלו בפיילוט לסידרה ? מישהו מוכן לבדוק ? אולי זו דמות ראש חדשה בדמותו ?

duron

New member
../images/Emo58.gifאם לא הוא

אז זה כנראה דניאל. אבל לדניאל אין קיום גשמי, כי ג'ון השמיד את פס הייצור שלו. יתכן שהוא הצליח לעשות DOWNLOAD לתוך משהו שיאפשר לו לבצע מניפולציות (כמו לעורר את ה-FF (החמישה) ).

tsou

New member
../images/Emo58.gif בעצם

אם הוא היה הפייבוריט של אלן, יש סיכוי סביר שהיא הצילה את אחד הדגמים שלו והחביאה אותו בקפריקה לא?

duron

New member
../images/Emo58.gifאם RDM

לא היה קובע את מותו בטרם עת, הייתי מתחיל תאוריה של איך שאלן עיצבה את ג'ון בדמות אביה, והאחרים עיצבו את שש ושבע בדמות דמויות הראש שהזהירו אותם על כדה"א. ד'אנה לא הצביעה על דניאל כי הוא לא מה-FF . יש עוד תקווה לגאיוס !

tsou

New member
../images/Emo58.gif

תקווה לגאיוס בתור דניאל + גילוי עריות עם קארה? מממממ נה. לא מרגש מספיק.

duron

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif../images/Emo58.gif

עוד לא התחלנו לדבר על גילוי עריות. אלן והבן שלה שנוצר בדמותו של האבא שלה - תסביך אדיפוס בלופ איסופי. סול חוזר הבייתה בלילה ומסתכל על אשתו / יציר כפיו ומתחלחל. והיא אומרת לו : ".....look what you've made"

tsou

New member
בדיוק, קארה ליד כל זה מחווירה

למרות שאני מודה שגאיוס תואם את דמות דניאל התנכ"ית בהכל (קריאת הכתובת על הקיר, גוב האריות,נשיאות)- אבל דוקא בגלל זה הוא כנראה לא יהיה הוא

tsou

New member
אה פרופו תמונות, מישהו ראה את הפיילוט של

בית הבובות החדש של וודון? פרק די מדליק, והילו ממש מוצלח בתפקיד

rawk16

New member
שווה משהו?

נראה לי שאני אחכה קצת כדי לקבל את החוות דעת הכי כנה שיש. לסדרות יש את הנטייה או להגיע לאיזון או להתחרבש איפשהו אחרי הפרק הראשון... שתפי אותי איך זה מתקדם.

tsou

New member
אני אהבתי,

זה פרק וודוני טיפוסי שמחבר את אליאס למד"ב קלאסי יותר, פיית משחקת מעולה, הדיאלוג טוב. כל המרכיבים המוכרים בולטים על פני השטח אבל התוצאה חלקה ומהנה. מצד שני כמו שאת אומרת זה רק הפיילוט

Ambious

New member
הורדתי אבל עוד לא ראיתי

לא היה לי סבלנות לזה עדיין, אחרי גלקטיקה העדפתי להשאר בדברים קלילים ושמחים ולא להכניס את עצמי עכשיו לעוד פלונטר מד"ביסטי שאלוהים יודע מתי אני אצא ממנו. ד"א, אם אתם רוצים קצת אתנחתא קומית משעשעת ואין לכם בעיה להבין מבטא בריטי, אני ממליץ בחום על תוכנית קטנה ומגניבה שנקראת No Heroics, יש לה רק שישה פרקים בינתיים, אבל היא מצחיקה בטירוף. בקצרה: הסופר גיבורים הם דבר שבשגרה, והסדרה מתמקדת בארבעה סופר-גיבורים די לוזרים בפאב החביב עליהם - "המבצר" - פאב לסופר גיבורים שבו הגיבורים צריכים להיות בלי תחפושות ובלי כוחות. מקורי ומצחיק בטירוף - שווה!

tsou

New member
זה ממש לא פלונטר מד"ביסטי

כך שאין לך מה לדאוג זה וודון טיפוסי עם מימד אנטנרטיינמנט חזק. אבל קליל ושמח זה לא. תודה על ההמלצה, בדיוק חיפשתי משהו בריטי מצחיק

tsou

New member
יש רק שישה פרקים?

עוד מעט כולם אצלי .. אין היי דפינישיון! :(

למעלה