RESPECT I IS BACK :)

חח שו אכסניה?

מה, את בטיול שנתי? זה צבא פגומה!!! מקלחות יש, לא בחדר. חמודה אני הייתי צכה לנקות ת'שירותים זרקתי את הזבל שהיה בפח היה שם גוש חרא. כן כן בתוך הפח!!!

אולה סניוריטה../images/Emo3.gif

אולה אולה אולה... שמחה שנהנת בובה איך אני מחכה לגדנעעעעע ששלללייי טוב מפונקת אחת... שיהיה לך שנה טובה
גם לך יול וגם לך נוגליק שעם נילס עכשיו אני יצאתי לקרוע ת'מושב חחחחח עליתי לאשקובית עם ענבר שיהיה לכם המשך לילה מצווווווין והמשך שנה עוד יותר טובה בע"ה יול בלי יותר מידי מקרוני עם גבינה זה לא בריא ספירוש אנ'לא'דעת מה את עושה אבל בטוח שאוכלת סושי(אני אפילו לא'דעת מה זה אומר) נגה את, את ילדה טובה תשתי רק קולה עם קרח אווווווההההההההבבבבבבבבבבתתתתתתתתתתתתתת

חח כפרה..

את מה זה תהני.. ואני מתכתבת עם המפקדת שלי.. היא אמרה שבוריס קרע אותה מצחוק.. חחחחחחחח

YuL Mint BeLLa

New member
חחחחחח מה?!!?!!?

נו איכסס.. אני אקבל חיידקים אני יודעת מה יש שם.. בעע בטח היו שם מיליון אנשים וזיהמו את המקום =\ בעע אני לא יוצאת 15466% חח אין מצבבבב... כי אצלנו הייתה אכסניה או משו.. אבל אנחנו היינו בצלמון.... בעעעע נראה לך אם אני יוצאת אני הולכת לנקות משהו? בחיים לא! זה מגעיל כמעט כמו לגעת בשלומי!

יששששששששש מצאתי בקבוקקקק

הלילה לילה לילה שמחהה גדווללהה הלליילללהה
יווולללל ווסספייררר עזבבבבוו גדנעעעעעעעעעעעע לכווווווו לחגוגגגגגגגגגגגגגג אני אוהההההההההההבבבתתת אאווותתכככןן ספיירר צפפיי לששייחחהה מחר

חחחחחחחחח כלווםם

אני סתם מאושששרררתתת אני מחפשת שעווווווווווווות שתיה להיום והרגע השגתייי הולכים לחגוגגגגגגגגגג והכי איכות בכל הקטע שבקבוק שלם רק בשביל 3 ילדים=)))

וואאאאאאאי איזה תמונות יפות!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קיסריה פצועה במקצת אבל היא אחלה... אוהבת אותך.

פצועה למה?!

היא מלכה.... אין... אני מתה עליה.. חח כבר חברה שלי נהייתה.. דיי זה לא מתעכל לי.. שאני מדברת איתה כמו חברה ולפני יום היא הריצה אותי... התגעגעתי בובה :)

גם אני כפרה...

כן הבנים ממש אהבו אותה... ראית מה זה? הכל משחק... היה איזה פעם אחת שעשו שיעור כזה על שבויים ופתאום שם היא היתה כאילו חברה/פסיכולוגית ולא מפקדת. לא השתתפתי כי אני שונאת ככה.... אוהבת.

כן היא אמרה לי..

חח והיא אמרה שבוריס מה זה קרע אותה!! אין היא באמת מלכה!!! שבוע הכי כייף בעולםם

חחחחחח כפרה.

איזה כייף זה שיש גם כאלה, שסבבה עם האנשים ולא תופסים תחת. תענוג לשמוע.

כן...

היא מדברת כמו חברה שלי.. אבל בהגזמה.. הכי טוב:) היא שלחה לי תמונות שלה מה זה יפות

miki barrr

New member
מה רע בלתפוס תחת..?:)

חח ככה זה נוגליק..חלקם פחות חלקם יותר.... אבל זה התפקיד,וזה משחק הכל....לא לקחת ללב:) וכן,ספיר,אל תתפלאי שהמפקדת שלך היא בתאדם בפני עצמה,עם חיים ושטויות של הגיל שלה....

למעלה