RESPECT I IS BACK :)

RESPECT I IS BACK :)

חברים!! חזרתי!! אז ככה.. זה היה השבוע הכי כייף שהיה לי אי פעם בחיים שלי! בחיי. בחיים שלי לא נהנתי ככה. כל מקום שלי בגוף כואב/תפוס אני מתה. אז אני אספר לכם ככה בקצרה מי שרוצה.. יודע איפה אני אפרט... הגענו לש'דה בוקר, אחרי 7 שעות נסיעה , נסיעה מטורפת עם נהג מטורף ששם לנו דיסק ככה שרקדנו כל הנסיעה.. כבר התחלתי ברגל ימין עם מרץ.. אבל יצאתי עם כאב גרון קל שהיה לי.. ונורא פחדתי.. כשהגענו חילקו אותנו לקבוצות.. איך התלהבתי, שמו אותי עם 2 החברות שרצינו לניות יחד! במקרה. אין אלוהים אוהב אותי! חחח :) הייתה לנו את המפקדת הכי יפה בארץ!!!! שהיינו בטוחים שהיא ערביה, זה היה מצחיק, והיום, בשיחה של אחרי, היא אמרה לנו בכלל שהיא אנגליה. ומסתבר גם שזה פעם ראשונה שלה בבסיס הזה. היא בכלל לא ממנו. היא מג'וערה. שאלתי אותה על נוגה.. חח היא לא הכירה אבל היא זכרה את הבקעה שבאו.. והיא סיפרה על איזה אחת לסבית שם.. חח שנדלקה עליה.. ואז אמרתי לה "גם אני אמרתי שאני הופכת להיות לסבית רק בגללך". חחחח אשכרה. אין היא כ"כ יפה..!!! וזהו, התחילה להריץ אותנו, ובאותו יום כבר שלחתי לאמא הודעה שאני רוצה לחזור וכולי התבאסתי ואמרתי אני לא שורדת את ה 5 ימים האלה.. בסוף, פתאום, יום אחרי על הבוקר, תורנות מטבח- כולי מתלהבת!! מרץ. מתלהבת קופצת. אמרתי- אין מצב שאני הולכת. וכ"כ הייתי גאה בעצמי שעשיתי את זה!! ממש! גם ילדה מהצוות שלי <מחלקה א'- צוות 6- שליטה > אמרה לי שהיא הופתעה ממני, והיא ממש גאה בי. אז אני גם גאה בעצמי :) זה השבוע הכי כייף שהיה לי. אני כבר אפרט איפה שצריך. התגעגעתי אליכם אנשים! אוהבת! ותמונות בהמשך..

NE6AMMA

New member
חחחח ברוך שובך מותקקקקקקק

בכית? צחקת? התפקעת? עשית שטויות? עישנת בסתר סגריות? ספרי ליייייייי ואין לי כוח לבלוג שלך!!! אל תכתבי שם אני עצלנית היום

חח כה..

צחקתי.. אנלא מעשנת. לא בכיתי. התפקעתי. גם נתנו לי עונש אפילו.. חחח ויש לך בעיה שאין לך כוח :p חח ואפילו יריתי ב M16 ופגעתי בשחור, באמצע

קוראים לה קיסריה ?!

היא באמת יפה!!! היא תמניה גם דרך אגב :) חחחחח היא לא מכירה אותי כפרה היא היתה מפקדת של בוריס ד"א... ושל הבנים. (אם זו היא...) היא כעסה עלי פעם כי נקרעתי מצחוק היא שאלה "משהו מצחיק?" "כן המפקדת." יש לה עיינים כחולות כאלה נכון ?! הם עשו איתה רק צחוקים כי היא נקרעה מהם על הכל ואז כבר היא לא יכלה לשחק אותה קשוחה.. כפרה איך אני שמחה שנהנת!!! ידעתי... פיי צלפית! :) חחחחחח.. לא נשברת ?! חח אני הייתי הראשונה שנשברתי על היום הראשון בכיתי.. וכל החברות שלי הספיקו לבכות. אין אבל היה תותח! :) שמחה שחזרת יפה שלי...

כן נוגה!!!!!!!!

וואי איך ידעת?!?! אמאלה היא מהממת!! איזה עיניים ובכלל.. היא התחילה להראות לנו תמונות שלה בפלא' על אזחרי ואמרה שהיא אוהבת להתלבש חשוף וזה... יא איזה מגניב!! היא מהממת. חח נתנה לנו את האייסיקיו שלה... היא מה זה אהבה אותנו.. חח היא נתנה לי ול2 חשברות שלי "עונש". חחח אין היא מושלמת. זהו, יש לי כבר תמונות אנצכה לסרוק

ידעתי כפרה כי היא עונה זאת אומרת

התאורים שלה מתאימים :) הבנים גם ממש אהבו אותה... אני מחכה לתמונות!

YuL Mint BeLLa

New member
קולולו

הרוח המרוקאית נכנסה בי חזק השבוע.. חחח ברוכה הבאה יפה שלי.... דאללה עופי לישון ואל תהיי מכוערת... אוהבת אותך מלא!!

Baby anne

New member
כיף לךךךךךךךךךךךךך

ספרי עוד דברים.. מה עוד היה לכם שם?? הייתם צריכים ללמוד ערבית או משהו? כי שמעתי שצריך ללמוד שם קצת...

בר2י

New member
ברוכה השבה! שמחה שנהנת!!!!

וקראו למפקדת במקרה קיסריה? באמת התורנות מטבח הכי כיפיית חח עם הסירים בגודל בן אדם...והכוסות והצלחות מפלסטיק חח איזה נוסטלגיה......

בר2י

New member
אה ראיתי את התשובה חח

כן היא באמת מהממת היא הייתה המפקדת של הבנים אצלנו...והיא באה גם לבקר אותנו בבצפר שלנו...

Genesis4

New member
אה גם אני הייתי צוות 6!..

צוות 6-כוסיות אש
חח זאת היתה הסיסמה שלנו..

למעלה