Represt Wu-Tang!

Grandmaster KC

New member
פרוייקט?

התנסחויות עלובות, ועוד מילד שמנסה להגדיר את ההרכבים Tribe called quest, Blackalicious ו-Hieroglyphics כמיינסטרים, כמו ג´ה רול ונלי. בורות היא מקור הכל הרוע

Emc2

New member
סבבה

בוא נתחיל מזה שבלאק נחשבים לראפ אלטרנטיבי אבל עזוב... אתה שוב ממשיך ללכת בעיגול סביב האף שלך שדחוף עמוק עמוק בוו-טאנג... באים ללמד אותך דברים חדשים, לפתוח לך את האוזניים ואתה ממשיך ללכת סחור סחור. אבל עזוב, בדיוק כמו שזה עם הטופאקיסטים היה, או שהם נכנעו או שהם פשוט החליטו לשמוע דברים אחרים. אתה יכול להראות לי איפה בדיוק כתבתי "דאןדה אוטומטור"?... "בורות היא מקור הכל הרוע" ואתה עוד אומר לי לעבור שיעור בדקדוק? הפלצנות שלך לאיזה דרגה תגיע? ואין לי כוח לתקן אותך ולהסביר לך מה ההבדל בין מיינסטרים לבין אנדרגרואנד... אבל אתה ראיתי אותי אומר שהם מיינסטרים?

Grandmaster KC

New member
לא אעזוב

ברגע שמנסים לדבר עליי מלמעלה, אני יוריד את הבנאדם למטה. אני יחסוך במילים, קיבלת הגדרה של Blackalicious הרכב אנדרגראונד. לא נתווכח עם Allmusic, תסכם איתי שהם מבינים יותר? במשך כל השיחה לא העלתי את wu-tang, שום אף לא נדחף לשם. אני לא סגור על wu-tang ולדעתי זה גרוע להיסגר על ראפר אחד, חוף או סגנון אחד. אני שומע Jazz-Rap, hardcore, underground, soul וכל פעם אני מוצא משהו חדש. כל הכיף במוזיקה שחורה היא הגיוון ולגלות סגנון חדש. ולמה "הטופאקיסטים". אני עדיין טופאקסיט. אתה עכשיו פשוט מכליל. שנאתי את ההגדרות האלה כמו שאנשים נדהמו שעשיתי כתבה על Marvin Gaye, אמן סול ענק, ולא הבינו איך הכתבה לא הייתה על Ol´ dirty bastard. "בורות היא מקור הכל הרוע", זה המשפט שלך. מכאן באה הפלצנות. אני רק מסביר לך איך רושמים את זה נכון". אז ילדון, אל תנסה להתנשא עליי. אתה רוצה לללמוד וללמד, תדבר בגובה העיניים.

Emc2

New member
אתה עדיין לא הבנת

מאיפה הבאת את היציאה הזאת? "בורות היא מקור הכל הרוע" מאיפה תקעת לי את הה´ לפני המילה כל? ומה בכלל ניסית לעשות? לרדת עלי, מה שלא הצליח. לנסות להיות מצחיק, מה שבטח לא הצליח. או סתם להראות שאתה לא יודע תחביר עברי? סתם שאלה, אתה יודע מי אמר את המשפט הזה שאתה קופץ לצטט אותי ממני לא נכון?

Grandmaster KC

New member
אני חייב לאמר

שהחלפת התגובות איתך היא פשוט הדבר הכי מטומטמם שעשיתי. אני האדם הכי אטום שלצערי "דיברתי" איתו. מי בא להיות מצחיק? אני כאן רק בשביל ללמוד וללמד על מוזיקה שחורה, האהבה שלי. אני לא ילד קטן שצריך חיזוק ממשתפי פורום. אבל כנראה שאתה כן. אין לי רצון לריב. אני מרגיש שהעברתי את המסר שרציתי להעביר וכאן אני מסיים את כל העניין הזה. שיהיה לך אחלה שבוע

shady girl

New member
אני אישית אוהבת את אמינם כי הוא ראפר

ענק המוזיקה שלו גדולה ולא בגלל שיש לו תדמית של ילד רע או משו כזה אני מכירה כמעט את כל הראפרים(בטוח יש כאלה שאני לא מכירה)ולא להרוג אותי על השאלה אבל מזה וו טאנג(לא להרוג אותי
)

Grandmaster KC

New member
חס וחלילה, אני לא מרים יד

Wu-Tang Clan זה כמו שהבנתם, הרכב האהוב עליי.בהרכב יש 9 חברים, בינהם היותר מוכרים Ghostface Killah (מופיע בשיר החדש של פאפי, Speacial Delivery remix), מטהוד מן ו-Ol´ diry Bastard (שעכשיו בכלא). הם התחילו ב-93´ והוציאו 4 דיסקים, הראשון Enter The Wu-Tang, שנחשב לקאלסיקה ומומלץ מאוד. הם נחשבים Hardcore Rap, לא הסגנון שתראו ב-Mtv, אבל יש להם כמה שירים שנחשבים ליותר מיינסטרים. Protect Ya Neck (The Jump Off) Gravel Pit Da Mystery of Chessboxin´ C.R.E.A.M. ובקשר לאמינם, כמו שאמרתי, אני חושב שהוא ראפר טוב מאוד. Marshall Mathers, הוא אחד הדיסקים החרושים בהיסטוריה שלי, וגם הדיסק הראשון טוב מאוד.

Psycho MC

New member
YO Grandmaster KC

לא נראה לי שמה שאמרת עזר פה למישהו, כי סה"כ רובם בכלל לא מכירים את וו טאנג ולא מכירים ראפרים כמו מטהוד מן (אולי כן, כי יש לפעמים קליפים שלו ב-MTV), או אולד דירטי באסטארד ואחרים... וחבל שההודעות ש´ך עוברות כאן סתם ככה, כי רוב האנשים פה בכלל לא מבינים מה זה הארדקור ראפ, אנדרגראונד, פריסטייל וכל מיני דברים בהיפ הופ (אפילו לא יודעים מה זה היפ הופ)... כמה שזה לא עצוב, זה נכון! האנשים פה באמת, כמו שאמרת, מתייחסים לאמינם כעוד כוכב פופ כמו בריטני, סאם 41 וכל החרא הזה שעושים רק בשביל הכסף והפופולריות!

Grandmaster KC

New member
היא ביקשה לדעת מי אלה Wu-Tang

אני עניתי על השאלה שלה. יש כאן אנשים שאפשר לדבר איתם (למרות כאלה שלא יודעים לקרוא ולהבין). ואם עניתי לה על השאלה, אז עזרתי לה במשהו. אם הם לא יודעים מה זה הארדקור, אנדרגאונד או פריסטייל, אפשר להסביר להם. אין לי בעיה אם זה. ואפשר לאמר, לפחות בדיסק הראשון שלו, שאמינם נותן הארדקור ראפ.

blinknetta

New member
מה ההתנשאות הזאת../images/Emo46.gif

על חברי הפורום?!?!?!? הרבה מעריצי אמינם (כמוני) יודעים טוב מאוד מה זה הארדקור פריסטייל ואנרגראונד אז אל תתנהגו כאילו רק אתם מבינים פה משהו בראפ טוב? העובדה שאנחנו מעדיפים את אמינם על פני ראפרים אחרים לא בהכרח קשורה לעובדה שהוא ילד רע או משהו! זה בסך הכל אומר שאנחנו אוהבים להקשיב למילים שלו ולמוסיקה שלו כי לדעתי הוא ראפר מעולה שכותב על דברים חשובים והוא שנון והוא כותב שירים מעולה!

Psycho MC

New member
אל תחשבי שאת היחידה שחושבת כך

כשאת אפילו לא יודעת על מה את מדברת! יש פה עוד כאלה! חחחחח!!! לא מדובר פה על הראפ של אמינם עכשיו! אם את לא מבינה, אז בבקשה אל תצטרפי לדיון!

Grandmaster KC

New member
אין הבנה?

אמרתי שמי שלא יודע מה המושגים האלה אני אסביר. מישהי ביקשה לדעת מי זה wu-tang. אתה יודעת מה זה אז סבבה לך. תרגיעו את עצמכם ותפסיקו להתנהג כמו ילדים קטנים עם הפרצופים הכועסים העלובים האלה.

ShAdY LaDy

New member
מפגר!!

אני בהחלט שומעת ראפ חוץ מאמינם!!!!!! ד"ר דרה,סנופ דוג,טופאק,אייס קיוב,נייט דוג,קזיביט,מייס,סקי-לו,וו טאנג וכו´ זה לא ראפ?!

Grandmaster KC

New member
ילדונת, להירגע

אני לא יתחיל להחליף מילים איתך. ברור שאתה לא מסוגלת לקרוא. הסברתי לך שההודעה לא הייתה מכוונת אלייך ואת מגיבה כמו ילדה קטנה עם בעיה גדולה באוצר המילים. את החוסר באוצר המילים היא משלימה בהוספה של כמה שיותר סימני קריאה.

אתה פשוט מצחיק אותי וגם מעצבן...

אתה פונה לכותבים בפורום, מבקש מאחד לדבר בגובה העיניים שאתה בעצמך לא עושה זאת? אתה קורא לכותבים שלא בצדק "ילדון" ורב עם כותבים? עושה את עצמך כ"ידען גדול" וסה"כ אתה מבין במוסיקה שחורה. וזהו. אה, ולהבא תשמור על דקדוק כשאתה פונה לבנות, לא נאה לקרוא להם "אתה" אז קודם כל תסתכל על עצמך ולא על אחרים.

Grandmaster KC

New member
אז פה את טועה, אני לא ידען גדול

יש לי עוד הרבה ללמוד. אבל בכל זאת אני יודע כמה דברים. בקשר לילד הקטן, את צריכה לקרוא את ההודעות שלו בשביל להבין. הוא אמר שאני ירדתי על אמינם, ואת זה לא עשיתי. אמר שירדתי על מעריצי אמינם, וגם את זה לא עשיתי. דיברתי על אנשי הפורום ששומעים את המוזיקה הזו בצורה הלא נכונה ומהסיבות הלא נכונות. הבנאדם גם לא יודע לקרוא וגם כאשר מראים לו שהוא טועה, אז הוא מתחמק ומוצא משהו אחרי. זו התנהגות של ילד קטן, בלי קשר לגיל. אני לא "ידען גדול" ולא מתיימר להיות, אבל אין לי בעיה להסביר מה שאני יודע. את יכולה להסביר לי איפה נתתי משפטים בסגנון "אני יותר טוב ממכם", "אני יודע יותר טוב". אני לא עושה את זה. אז לפחות תודי איפה שאת טועה. בקשר לדקדוק, זה לא יקרה שוב.

יש לך בעיות...

לבנים אתה פונה בלשון נקבה ולבנות בלשון זכר... ובקשר לזה שחברי הפורום שומעים את המוזיקה בצורה לא נכונה: מה אכפת לך מזה? שישמעו! זו מדינה דמוקרטית ומי אתה שיפנה להם ויגיד להם כל מיני דברים שלא קשורים? אבל לא ענית למה אתה דורש שידברו אליך בגובה העיניים שאתה בעצמך לא עושה זאת? אפילו למנהלת אמרת שהיא לא מבינה בזה? אתה יודע שאתה רק מעלה את חמתם של חברי הפורום? אתה אולי לא קללת את אמינם או את המעריצים שלו אבל בין השורות ניתן להבחין בכך, וזה מה שהם התכוונו אליו.

למעלה