Represt Wu-Tang!

Grandmaster KC

New member
אחי, זכית בכבוד

להודעה הכי מטומטמת שנכתבה בשירשור הזה! תמצא לי פעם אחת בהודעות שלי שירדתי על אמינם?תחשוב קצת לפני שאתה מדבר ואתה יודע מה זה מיינסטרים? אתה לא יודע מה זה מיינסטרים, כי wu-tang זה לא מיינסטרים. לא שפכתי שום פניני חוכמה, או משהו כזה. אמרתי שאין לפורום הזה עתיד.אתה יודע שכבר היה פורום אמינם והוא גסס ומת? לא צחקתי על מעריצי אמינם, דיברתי על ילדים קטנים שלא מבינים בהיפ הופ ומעריצים רק את הזמר בשביל שהוא נחשב ילד רע או בגלל שהוא תופעה. וכן, אני לא מעריץ הערצה עיוורת. אני אוהב את המוזיקה והסגנון שלהם. אבל שיש דיסק גרוע שלהם, או שיר שלא אהבתי, אז אני אודה. אני ממש מצטער שכל התגובות עם הביקורות היו ממש הודעות של ילדים קטנים (לא בגיל, בצורת הדיבור והחשיבה אף אחד לא ממש ניסה להבין את מה שאמרתי, אלא חיפש לשחק אותה גבר. מי שרוצה להגיב בצורה רצינית להודעה שלי מוזמן, רק תחשבו קצת לפני שאתם רושמים משהו.

Psycho MC

New member
אני מצטרף ל-Grandmaster KC!

ואומר לכולם: איפה בכלל ראיתם שכתבנו שאנחנו יורדים על אמינם?! אני, אישית, אהיה האחרון על פני האדמה שיירד עליו בכלל, כי אם אתם לא יודעים, אני בין המעריצים הכי גדולים שלו בעולם, וכמה שקראו לי אובססי לגביו (ואני לא כזה Grandmaster KC
!), וכמה שלא ירדו עליי בגלל שעצבני את כולם כבר עם קטע של אמינם... חחחח! מי אמר בכלל "טופאק מלך - אמינם זבל!"??!?!??!?!?!?! וגם אני לא ירדתי בכלל על מעריצי אמינם, אלא דיברתי על אותם ילדים (קטנים) שלא מבינים כלום בהיפ הופ בכלל, ומכירים רק את הראפרים (גם את המושג "ראפר" הרבה לא מכירים) המסחריים, כלומר אלה שתמיד מופיעים בכותרות, אלה שמוכרים הרבה, אלה שיש להם קליפים ב-MTV וכו´... ומעריצים את אמינם כי הוא "לוהט" מאז שהוא הגיע עם "My Name Is", שרובכם מכירים אותו רק מהקליפים של "The Real Slim Shady" (אתם גם מכנים אותו "Slim Shady"), או קליפים כמו "The Way I Am" (ראיתי רשמו פה את השם "Just The Way I Am", או "I Am"), או "Stan" ואפילו "Without Me"... וכולם בטח חושבים שהוא "הילד הרע של MTV"! איזה גנבה! כשלא יודעים כלום מהתחת שלו ואפילו לא מבינים על מה הוא מראפרפ, אוי סליחה, "שר"... ככה זה... וגם אני, כשאני אומר "ילדים קטנים", אני לא מתכוון לגיל, אלא לצורת הדיבור והחשיבה... ובאמת תחשבו לפני שאתם רושמים משהו, ההודעות "יאללה לכו מפה כבר!" (שאני אישית בכלל לא מתיחס אליהן) נמאסות כבר... תרשמו משהו חכם...

Emc2

New member
לאאאא....

וו-טאנג מיינסטרים? מה פתאום? תגיד לי אתה רציני? איזה להקה כיום שאתה תחת ההגדרה של "היפ - הופ" היא יותר מיינסטרימית מוו-טאנג? אולי ההגדרה שלך למיינסטרים שונה משלי... מבחינתי מיינסטרים זה דברים שרצים ב- MTV... ושאם תשאל סתם מישהו ברחוב אם הוא שמע אי פעם את השם הוא יגיד כן לכן, אמינם וו-טאנג, טופאק, דר. דרה ודומיהם הם מיינסטרים, לא יעזור לך שתקרא להם כמה "הארד-קור" ועוד כל מיני הגדרות להקות כמו BLACKLICIOUS, HIEROGLYPHICS, TRIBE CALLED QUEST ועוד הרבה הם אומנם בהגדרת הביניים אבל אתה לא יכול להגיד שיש להם אותה רמת פרסום כמו ל-וו. אני לא חיפשתי אותך בסיבוב ובטח שלא ניסיתי "לצאת גבר" כי לא אכפת לי להיות גבר או להיות גבר, אני עברתי המקרה וראיתי שאתה סתפ פותח ריב שאף צד לא ירוויח ממנו, אתה תתעצבן כי מבחינתך כל מעריצי אמינם בפורום הזה הם סתם "פליירס" שמשחקים אותה מבינים ולא יודעים מהחיים שלהם, והאנשים פה סתם מתעצבנים. למה לבזז אנרגיה על משהו שלא ישנה שום דבר בכל מקרה? אתה באמת חושב שעכשיו ששמת את ההודעה הזאת אנשים פתאום יתחילו להקשיב לוו-טאנג? נו באמת... כן היה פורום אמינם שגסס ומת, אבל מה אכפת לך? מה זה מפריע לך שיש עוד פורום כזה? בחייאת תן לאנשים לאהוב מה שהם אוהבים בדרך שלהם, ועם מבחינתם הערצה זה לחשוב שלאמינם יש "גוף פ33ה" סבבה... אתה לא ירדת על אמינם, אתה ירדת על המעריצים של אמינם, למה? ככה סתם. לצאת "גבר". לאף אחד אין זכות לשפוט את האחר לפי מה שהוא אוהב/לא אוהב. אתה אוהב את הוו-טאנג זכותך, תקשיב להם בכיף בבית, באוטו, איפה שאתה רוצה, אבל לא נראה לי שאתה תבוא למישהו ששומע אמינם/שרית חדד/בריטני ספירס (לא משנה מה) ותגיד להם "מה אתם לא מבינים כלום סתם משחקים אותה". מה ההגיון שלך? סתם להראות ש"אתה מבין" והם לא? ואתה עוד אומר שאני ילדותי? תעשה לי טובה אחי אז בוא נסגור את זה ככה, אנשים פה יקשיבו לאמינם, אתה תקשיב לוו-טאנג וזהו! למה לריב בחייאת? ומילא לריב על משהו חשוב, אבל סתם לריב על מי יותר מיינסטרים ועל מי מעריץ מוזיקה יותר טובה? נו עברנו את השלב הזה בכיתה ה´ מקווה שהבנת, ואני לא בא פה לרדת עליך, באמת שלו ערן

Psycho MC

New member
קודם כל...

לא נראה לי ש-Grandmaster KC ניסה להפוך את כל מי שפה למעריצי וו-טאנג, לא נראה לי בכלל!!! אני אישית חושב שזכותנו להביע כל דעה בקשר לפורום הזה וכל מי שמשתתף בו! ולא משנה מה, אנחנו צודקים בקשר למה שאמרנו, ואיך שלא תהפוך את זה, זה נכון! ומי שלא מבין הוא זה שמשחק אותה! אמינם לא סתם עוד מודל לחיקוי לכל העולם, כמו בריטני, בקסטריט בויז ודומיהם, ומה שאתם עושים פה, כלומר מעבירים שרשורי תמונות שלו, "מה השיר האהוב עליכם?", "ראיתי את הקליפ החדש והוא מגניב" וכו´, מוציא אותו כאחד כזה, וזה מה שאני אישית שונא!

Emc2

New member
אז בוא תסביר לי

אתה מרגיש יותר טוב אם אתה מוציא את העצבים שלך פה? מה אכפת לך? זה מפריע לך להנות מאמינם? זה מפריע לך שיש אנשים שלא אוהבים אותו בצורה שאתה אוהב אותו? אני מקווה שאתה מבין כמה שזה ילדותי לבוא להגיד "אני אוהב אותו ככה אז גם אתם צריכים לעשות אותו דבר". נו חלאס... שוב... כמו שמארתי לקייסי שיהנה מוו-טאנג איך שבא לו, אתה תהנה מאמינם איך שבא לך, מה אכפת לך מאחרים?

T LaDy ²°°²

New member
או שאתם סנילים,או שאתם לא יודעים...

על מה אתם מדברים או שאתם פשוט סותרים ת´צמכם בכוונה... "לא צחקתי על מעריצי אמינם, דיברתי על ילדים קטנים שלא מבינים בהיפ הופ ומעריצים רק את הזמר בשביל שהוא נחשב ילד רע או בגלל שהוא תופעה." אתה מוכן להסביר לי את ההבדל בין שתי הדברים?!

Psycho MC

New member
א. אני לא מוציא שום עצבים

ב. לא איכפת לי ג. זה כן מפריע לי ליהנות מאמינם ד. זה לא מפריע לי שיש אנשים שלא אוהבים את אמינם באותה צורה כמוני ה. זה לא ילדותי, אני פשוט אומר לכם דבר אחד נכון, ואתם חושבים שאתם הכי חכמים וזהו, ושוב אני לא מדבר על כולם פה וזהו...

ilbe182ebli

New member
אנחנו לא חושבים שאנחנו הכי חכמים

אנחנו פשוט חושבים שאתה יותר מידי לוקח מעצמך..!! ושאתה צריך להירגע פסדר יופי אמרת את דעתך סבבה אבל הגזמת קצת (קצת הרבה)!! כיאילו.. יופי... ככה אתה חושב ומשתף אותנו בזה אבל כמה פעמים צריך? מה אתה מנסה להכניס לנו את זה בכוח לראש?! ..........

Psycho MC

New member
אני לא לוקח יותר מדי מעצמי...

סה"כ אני סתם בנאדם! לא הגזמתי בשום תגובה שלי, אפילו קצת ולא קצת הרבה, ולא בשום אופן! ועוד לא ניסיתי להכניס את זה לאף אחד בכוח!

ilbe182ebli

New member
טוב אז אחרי ההודעה הזאת

כולנו נירגע קצת ונתחיל מחדש בלי שום השמצה (גם אם הייתה וגם אם לא!) ובלי שום ניבויים של סגירתו של הפורום...! (וכו´...) ואתה אומר שאתה סה"כ בנאדם... גם אנחנו כל אחד וההחלטות שלו!

Psycho MC

New member
אז תהיו נורמליים ו...

תסגרו את הפורום, ומי שאוהב את אמינם שיצטרף לפורום של מוזיקה שחורה (גם בתפוז)! ודברו עליו כמה שבא לכם שם! והרעיון של פורום מעריצים הוא דפוק!

Grandmaster KC

New member
התגובה האחרונה

להודעות החוזרות על עצמם שלך. אין לי בעיה עם אמינם, לדעתי ראפר מוכשר. ראפ זה לא פופ. הליריקס משמשים כצורת ביטוי, דרך שבא אתה מספר משהו שאתה חווה או חויות וכל מה שאפשרי. ראפ שונה מפופ משום שפופ מבחינה לירקלית זה מוזיקה חסרת תוכן. בסך הכל באתי להסביר לכל הילדים האלה שרואים את אמינם כתופעת פופ, ולא כראפר שחולק את החיים שלו במוזיקה שלו. והודעות חסרת תוכן שמפורסמות בפורופ מורידות מערכו. אני לא בא נגד מעריצי אמינם. אני מעריץ גדול מאוד של Wu-Tang Clan, ותמיד ישנם המטומטמים אלה שינסו להרגיז אותי במשפטים כמו "Wu-Tang גרועים" אבל אני למדתי לדעת להתעלם. בקשר להודעות התגובה של Emc2, הם התגובות שפשוט מאפיינות את צורת החשיבה הילדותית של הפורום. "כי מבחינתך כל מעריצי אמינם בפורום הזה הם סתם "פליירס" שמשחקים אותה מבינים ולא יודעים מהחיים שלהם". פשוט מכניס לי דברים לפה שלא אמרתי. הבנאדם לא יודע לקרוא! בעניין לידע הדי עלוב שלך בהיפ הופ, אני אעביר לך שיעור קטן. מיינסטקים זאת אומרת, המוזיקה המוכרת כגון ג´ה רול, נלי ו-אמינם. דברים שנועדו לקהל הרחב וגם מקבל שעות רבות בטלויזה (MTV וכדומה), הרדיו והעיתונים. לידיעתך Wu-Tang Clan נחשבת בקטגוריה של Hardcore Rap. חוץ מהקליפ Gravel Pit, ההרכב הגדול הזה לא זכה לראות את הקליפים הנוספים שלו משני האלבומים האחרונים (קליפים לשירים "Careful (Click, Click), Protect Ya Neck (The Jump Off), I Can´t Go To Sleep ו-Uzi (Pinky Ring). פשוט זה לא הסגנון של Mtv, לא מיינסטרים. ולא באתי להעביר אנשים לשורות מעריצי Wu-Tang. אני לא רואה כאן אנשים שיתחברו למוזיקה הזו. עשיתי השוואות כאן בין המוזיקה של אמינם ו-Wu? מה אתה מבלבל את המוח עם ההודעות שלך. ועוד תיקון. A Tribe Called Quest - אחד ההרכבים הכי טובים שיהיו אי פעם. השילוב הנהדר של ראפ ו-Jazz, ודי קרובים למיינסטרים, אבל תמיד שמרו את הראפ שלהם, ולא התפשרו על הסגנון. וכן, הם נחשבים בעיניי רבים כשווים ל-Wu וגם ליותר טובים מהם. הרכב אגדי Hieroglyphics - הרכב אנדרגאונד שהאמת שלא הספקתי לשמוע עליהם כל כך הרבה. Blackalicious - הרכב אנדראונד שגם משלב בצורה מצויינת Jazz ומאוד מרעניים בסגנון הראפ. ראפ חיובי אני מייעץ לך לקרוא את ההודעות לפני שאתה מגיב להם

Emc2

New member
ואני מייעץ לך

לברר לפני שאתה מתחיל לקלל, לך למאמרים בפורום מוזיקה שחורה ותראה כמה מאמרים שם יש לי ותאמין לי, אתה בטח לא צריך ללמד אותי מי זה טרייב ובלאקליסיוש באמת, על תתחיל איתי לריב על מי יודע יותר כי א) זה ילדותי ב) מה קטע שלך? שוב אתה מנסה להוכיח לכל העולם כמה אתה מבין?

Grandmaster KC

New member
אם קיללתי, זה לא הופנה אלייך

תקרא שוב את ההודעה. העניין שלא באתי לריב. אני באמת לא יודע למה אני מגיב להודעות שלך, יש לך באמת בעיית הבנה קשה. תהיה בריא

Emc2

New member
האמת...

רציתי לרדת מהעניין אבל רק הערה אחת קטנה לא כל דבר שאתה לא מכיר זה אנדרגראונד... BLACKALICIOUS הם אנדרגראונד? איפה? עם השילוב של ג´יל סקוט-הרון? או שאולי עם השילוב של בן הארפר? הירו? אנדרגרואנד? נו בחייאת... דל דה פאנקי הומוסאפיין הוא חלק מפרוייקט הגורילאז, אחד הדברים ש MTV טחן הכי הרבה בשנה האחרונה. בכלל אנשים זורקים את המילה אנדרגרואנד בלי בדיוק להבין למה הם מתכוונים. ככה יוצא שאתה מטעה גם אתה אלה שכן רוצים ללמוד, וגם את עצמך. חבל

Grandmaster KC

New member
Blackalicious

צמד ראפרים העונים על השם Chief Xcel ו- Gift of Gab. ההרכב ממוקם בצד המערבי של החוף ובין האומנים המשפיעים על המוזיקה שלהם הם Gang Starr, the Jungle Brothers, De La Soul,the Roots, Digable Planets, Arrested Development, Jurassic 5, and Dilated Peoples (הרכבים נהדרים, תסכים איתי שהם לא מיינסטרים). כמו ההרכבים שהשפיעו אליהם, להרכב עצמו יש ליריקס חיוביים, שבאים נגד אלימות ושאר הנושאים שמאפיינים את ה- Gangsta rap, הצד המערבי של ה- rap ובכלל ראפ עצמו. עכשיו תבדוק באתר allmusic. תרשום Blackalicious ואיפה שרשום הסגנון של ההרכב, אתה תמצא Underground Rap, ואולי אז תודה בטעות. אז מה אם הקליפ שלהם לשיר Make You Feel That Way מופיע ב-Mtv? זה אומר שהם הפכו להיות מיינסטרים. הלוואי שהמיינסטרים ישתנה ויקבל הרכבים כאלה. ושוב, Hieroglyphics, הרכב אנדרגאונד. תבדוק ב-allmusic, ואחר כך תחזור אליי. עוד דבר. תלמד לכתוב. חצי מההודעה שלך לא הבנתי. אחרי כל מילה סימן שאלה. ודבר אחרון,נראה לי שאתה מטעה את עצמך

Grandmaster KC

New member
Blackalicious

צמד ראפרים העונים על השם Chief Xcel ו- Gift of Gab. ההרכב ממוקם בצד המערבי של החוף ובין האומנים המשפיעים על המוזיקה שלהם הם Gang Starr, the Jungle Brothers, De La Soul,the Roots, Digable Planets, Arrested Development, Jurassic 5, and Dilated Peoples (הרכבים נהדרים, תסכים איתי שהם לא מיינסטרים). כמו ההרכבים שהשפיעו אליהם, להרכב עצמו יש ליריקס חיוביים, שבאים נגד אלימות ושאר הנושאים שמאפיינים את ה- Gangsta rap, הצד המערבי של ה- rap ובכלל ראפ עצמו. עכשיו תבדוק באתר allmusic. תרשום Blackalicious ואיפה שרשום הסגנון של ההרכב, אתה תמצא Underground Rap, ואולי אז תודה בטעות. אז מה אם הקליפ שלהם לשיר Make You Feel That Way מופיע ב-Mtv? זה אומר שהם הפכו להיות מיינסטרים. הלוואי שהמיינסטרים ישתנה ויקבל הרכבים כאלה. ושוב, Hieroglyphics, הרכב אנדרגאונד. תבדוק ב-allmusic, ואחר כך תחזור אליי. עוד דבר. תלמד לכתוב. חצי מההודעה שלך לא הבנתי. אחרי כל מילה סימן שאלה. ודבר אחרון,נראה לי שאתה מטעה את עצמך

Grandmaster KC

New member
מפרוייקט הגורילאז?

דל דה פאנקי הומוסאפיין הוא חלק מפרוייקט הגורילאז? Come Again? מצורף הסבר קטן, תבדוק אותו תפתח את התמונה, מה כתוב בעיגול?

Emc2

New member
חחחחח

אוי אוי... מה מר גורל הטיפש שנפל במלכודת שהכין בעצמו עזוב... אני יכול להתחיל להסטלבט עליך חופשי, אבל אני בן אדם טוב. וואי, מזה האתר המדהים הזה שאתה קורא לו ALL MUSIC שהעתקת ממנו את כל הידע המדהים שלך הא? איך זה שלא שמעתי עליו? טוב ועכשיו מספיק להיות ציני ובוא נהיה נחמדים ונלמד אותך גם משהו דל, חלק מהרכב הירו הוא גם חלק מהרכב דלטרון 3030, יכול להיות ששמעת עליו אבל שוב, כנראה שזה "הרכב אנדרגאונד שהאמת שלא הספקתי לשמוע עליהם כל כך הרבה ", אז ככה, דלטרון מורכבים מדאן דה אוטומטור, אחד המפיקים היותר רב גוניים שיש, מדל, וקיד קואלה. הלאה. גורילאז בין היתר מורכב כן כן, תאמין או לא, מדלטרון! הייתכן? הטעה המבין הגדול שלנו? כנראה... אתה יודע מה... מילא היית אומר שאתה יודע את זה סתם ככה, את כל העובדות שהרגע פלטת על בלאקליסיוש, כי באמת שזה מגיע לבלאק, על תתחיל לנסות להראות לי כמה אתה לא מבין. אבל להכנס ולבדוק באותו אתר מי הם חברי הגורילאז לא היה לך שכל? אז באמת זה עצוב. וזה שאתה יושב ומתרגם לי את ה ARTIST PAGE של בלאק מ- ALLMUSIC כדי לצאת מבין זה עוד יותר מצחיק

Grandmaster KC

New member
עכשיו יצאת ממש עלוב

ראית שתיקנתי אותך ואתה לא מודה בזה. זה מראה שאתה פשוט ילד קטן. רשום לך שם בדיוק מה שאמרתי לך עדיין מתווכח. עצוב ביותר שיש אנשים שלא יודעים ללמוד. וילדון, אני אמור לרשום לך את זה מידע אישי. אני אפילו כיוונתי אותך לאתר עם מידע, שמסביר לך שטעית. אבל עזוב, ילד שלא מוכן ללמוד לא שווה את זה. העניין פשוט שאתה לא יודע לכתוב "דאןדה אוטומטור"?זה הניסוח הכי טוב שלך, עצוב. צריכים להעביר לך שיעור עצבני בדקדוק

למעלה