Represt Wu-Tang!

ilbe182ebli

New member
טוב מה הקטע שלכם?!

אני שומעת את אמינם ומלבד כמה שירים של סנופ דוג ודוקטור דריי אני לא מכירה יותר מידי ראפרים! ואני לא מתביישת בזה! אם יש לך בעיות אם הפורום הזה אז אתה יכול לדחוף את הבעיות שלך ל"מקום שבו לא זורחת השמש"..!! אני היכרתי את אמינם מהקליפ של דה ריל סלים שיידי באמטיוי וזה ממש לא משנה כמה זמן כל אחד מעריץ אותו! אפילו מאתמול! כל עוד הוא שומע את המוזיקה שלו ואוהב אותה אז סבבה! מה אם אני חושבת שמארשל נראה טוב זה פשע?! כבר עברתי את זה בפורום אחד ופה אני לא מתכוונת! אז נא להרגיע ומהר!!! אין לי בעיה להכיר ראפרים אחרים ושימליצו לי על שירים טובים שלהם אבל דיייי כבר עם הקטע הזה שעשיתם פה!!!

pain is love

New member
אני לא מבין ת´קטע שלכם...

שאתם באים, יורדים עלינו ואז אומרים סליחה... ורק שתדעו- אני יודע טוב מאוד מי אלה טופאק וג´יי זי (יש לי את הבלופרינט של ג´יי זי ואנטיל ת´ה אנד אוב טיים של טופאק) ויש לי עוד מלא אלבומים של ראפרים כמו סנופ, ליל באו ואו, נלי (2 דיסקים), באסטה, סאבלימינל, ג´ה רול, אר קלי (2), איב, די אם אקס ואמינם בין השאר... ועוד... ואני יודע טוב מאוד שראפ בא מהחיים ולספר עליהם והליריקס חשובים לי לא פחות מהמוזיקה... אז אל תכנסו לפה ותכלילו הכללות... ואני גם חושב שאם מישהו אוהב ראפר מותר לו לאהוב גם להקות וזמרים וזמרות אחרים וסגנונות מוזיקה אחרים... זה לא אומר שהם פחות אוהבים את אותו זמר!

Big 7

New member
!~!~!~!~!~!~!~!~!~!

Grandmaster KC צודק אבל לא בכל גם פסיכו אמ סי צודק אבל לא בכל תאמת אין בפורום הזה שום פואנטה! באות לפה בנות שולחות לפה כמה תמונות וכותבות אמינם הכוסוןןןןןןן!!!! ואז הולכות לפורום של בריטני ספירס שמתם לב שכל הנושאים פה הם מה השיר שהכי אהבתם? שירשור תמונות אמינם אמינם הכוסון נטעעעעעע כל הכבוד על פתיחת הפורום!!! זה פשוט יותר מידיי מפגר! פסיכו וגרדמאסטר צודקים כימעט בהכל! חצי מהפורום לא יודעים מי זה וו טאנג תיכתבו נושא וו טאנג גדולים יכתבו לכם מי אלה וו טאנג?הם לבנים?זה בנות או בנים? תיכתבו פה גם חלוצי החלל גדולים תיכתבו מוקי גדול תיכתבו מה שבא לכם ופשוט לא יבינו על מי אתם מדברים.....בפורום הזה רק בורות יש ונושאים מפגרים תסכימו איתי או לא תסכימו אין מה לחפש פה! ולא צריך פורום וו טאנג כי יש את פורום מוסיקה שחורה!

Psycho MC

New member
PAIN IS LOVE

לא דיברתי עליך ואם אתה שומע כל מיני ראפרים אז סבבה לך, אז מה שכתבתי לא מכוון אליך! למה אתה אומר שאני לא צודק?! 99.9 אחוז אני צודק! ועוד, אם אתה לא שומע ולא יודע מי אלה חולצי החלל, אין לך סיבה להגיד שהם לא טובים! הם טובים ועוד איך!!! אבל למה אני רושם את זה בפורום הזה? במילא אף אחד לא יודע מי אלה... מה שיודעים פה זה ש"אמינם כוסון" ו"הקליפ של "Cleanin Out My Closet" הוא יפה" כשלא מבינים בכלל חצי מהדברים... ההודעה הזאת לא לא מכוונת לכל האנשים פה, אלא לרוב, כפי שהבנתי לפי ההודעות שהיו פה!

blinknetta

New member
אף אחד לא הכריח אתכם להכנס פה!!!

אתם מעדיפים לדבר על וו טאנג וטופאק ודרה ושות´? בשביל זה יש את פורום מוזיקה שחורה!!! הפורום הזה הוא למעריצי אמינם ולאו דווקא למעריצי ראפ בכללי! הרבה מעריצי אמינם לא מבינים בכלל בראפ אבל הם אוהבים להקשיב לאמינם! זכותם!! אל תיכנסו לפה ותגידו שחבל שפתחו את הפורום!!! ואת פסיכו אמ סי אותך אני בכלל לא מבינה! קודם אמרת שאתה רוצה לנהל את הפורום ועכשיו אתה אומר שהוא לא היה צריך להפתח?? אולי תחליט כבר???

Psycho MC

New member
קודם כל...

אמרתי לך שרציתי בהתחלה לפתוח פורום כזה בעצמי, אבל אחרי זה החלטתי שזה אחד הרעיונות הדפוקים בעולם, ועדיין חושב כך... ואנחנו (הרבה אנשים) ניכנס לפה ונגיד מה שבא לנו על הפורום המזד... סליחה... הלא-חכם הזה... ודעתי שכל מי שנכנס לפה, לא יודע כלום מהחיים שלו ומעריץ את בריטני, לינקין פארק, פינק, אמינם... הכל ביחד מה שלוהט כרגע! וזה דפוק לגמרי! יש את פורום MTV בשביל החרא הזה...

blinknetta

New member
די נמאס לי להתווכח איתך!!!

מי שרוצה לדבר על לינקין פארק בריטני פינק ו"כל מה שלוהט" יכנס לאן שהוא רוצה וידבר על מה שהוא רוצה!!!! מה איכפת לך בכלל מי נכנס לפה?? אם אתה כל כך שונא את הפורום אל תבוא ואל תכתוב כלום!! כמו שאמרתי"אף אחד לא הכריח אותך להכנס לפה!!!" תרגעעעע

ilbe182ebli

New member
טוב תראה... פה זה פורום של אמינם

זה שאני מעריצה של אמינם ושומעת את המוזיקה שלו לא אומר שאני צריכה גם להעריץ זמרים/ראפרים/להקות/ מה שבא לך אחרים!!! אני ממש לא שואלת אותך ולא נטע והרבה אחרים לא איך להעריץ אותו למה ואת מי עוד!! לא אכפת לי למי התכוונת רשמת את זה פה בפורום הזה אם יש לך בעיות אז אל תשתף אותנו בזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

§ T LaDy §

New member
י-א-ל-ל-ה תעופו מפה כבר!!!!!!!

תעשו לי טובה ותעופו מפה, די הבנו ת´קטע של ה"אני גבר אני מבין במוזיקה שחורה ואתם לא מבינים מהחיים שלכם" "טופאק שולט ואמינם הוא זבל" די נמאס זהכבר יוצא מהתחת לא רוצים להיכנס לפה אל תיכנסו!!! אם יש לכם בעיות עם בנות ששמות פה תמונות של אמינם אל תסתכל!!! אבל די לעצבן!!! אין לי כבר כוח להתווכח איתכם... מוכר לכם המשפט "על טעם ועל ריח אין מה להיתווכח"?!?!?!?!

shady girl

New member
לא טוב לך פה אז אל תיכנס!!!!!

איך אתה יכול לשים את אמינם ובריטני באותו משפט פשוט בושה!!!! אני מעריצה את אמינם,אבל זה לא אומר שאני לא מכירה או אוהבת ראפרים אחרים,לפני הפורום הזה הייתי בפורום מוזיקה שחורה כי זה מה שאני אוהבת!!!.

shady girl

New member
אני כן יודעת מזה גיי זי

אני חושבת שמוזיקה שחורה פשוט פצצה זאת סוג המוזיקה שאני אוהבת זה פשוט........אין לי מילים

Grandmaster KC

New member
כמה סימני קריאה בהודעה הבאה?

מוזיקה שחורה היא המוזיקה הכי טובה שיש, באיכות וגיוון. ואם ההודעות שלי לא היו מכוונות אלייך, אין לך סיבה להתעצבן

ShAdY LaDy

New member
תשובה

אתה בנאדם מפגר חבל"זזזזזזזזז!!!!! אני כן שומעת ראפ חוץ מאמינם!!!! ד"ר דרה,טופאק,סנופ דוג,נייט דוג,אייס קיוב,מייס,סקי-לו, קזיביט וכו´ זה לא ראפ????!!!!!!!

Grandmaster KC

New member
ואת ילדה קטנה

שצריכה לעבור את כיתה א´ שוב. תעברי על החוברות של אלף

Emc2

New member
אחי

כמה שאני מעריך אותך וו זה גם "מיינסטרים" היפ הופ מה שלא תעשה, ואל תבוא ותרצה לי על אנשים שמשחקים אותה. אתה בא לפה... "שופך" את פניני החוכמה שלך על הוו (שהדרדרו מדיסק לדיסק), וצוחק על אנשים שמקשיבים ל"אמינם" ודומיו... זכותם! הם להבדיל מכמה אנשים לא משחקים אותה "מבינים גדולים", ופשוט נהנים בצורה אחרת. מה אתה רוצה להגיד לי שאתה לא מעריץ הערצה עיוורת את הוו-טאנג? אז בוא, תן לאנשים להקשיב לאמינם ולהזיל עליו ריר... מה אכפת לך?!? אתה תהנה מוו טאנג, הם יהנו מאמינם, ונגמר הסיפור! למה לך לבוא ולבזבז אנרגיה סתם על "הרצאות" ארוכות וחסרי כל מטרה בנסיו להביא עוד "אוהדים" למחנה הוו-טאנג? עזוב... סתם סתם אתה מבזבז זמן אני מתנצל בפני הפורום אם האנשים עצבנו אתכם... אל תתייחסו

למעלה