Represt Wu-Tang!

Grandmaster KC

New member
Represt Wu-Tang!

לדעתי במקום הפורום הזה היה צריך להיות פורום ל-WU. לפי מה שראיתי יש כאן הרבה שלא שומעים גם ראפ אלא רק אמינם. ופורום הזה לא יחזיק מעמד הרבה. אבל וו טאנג זה לעד! ואני מנחש שתמחקו לי את ההודעה, אבל רק הייתי חייב להוציא את זה

ilbe182ebli

New member
מותק, זה פורום של אמינם, סתומרת שמי

שנמצא פה שומע אמינם! אני אוהבת ראפ ומידי פעם יוצא לי לשמוע אבל אני לא אוהבת כל שיר שאני שומעת ולא מכירה יותר מידי ראפרים מלבד המוכרים..! אם יש לך בעיות שבפורום של אמינם יש אנשים שאוהבים אותו אז זה ממש לא מעניין!!!

pain is love

New member
זה לא נכון ש...

מי שבפורום הזה שומע רק אמינם. לידיעתך אני גם שומע טופאק, באסטה, סאב, וו טאנג, קיי אר אס 1, אר קלי, דר דרה, סנופ דוג, ג´ה רול, ג´יי זי..... יו ניים איט!!!

Grandmaster KC

New member
אמרתי כולם?

אבל יש כאן כמה ששומעים רק אמינם, וברגע שזה יעבור להם, קפוט על הפורום הזה

../images/Emo15.gifלא כל כך מסכימה...

אני שומעת את אמינם כבר קרוב ל - 4 שנים... מתי זה אמור לעבור לי ? : ) ביי...

pain is love

New member
לא התכוונתי...

שזה יעבור לכם אבל זה מוזר שאוהבים זמר אחד מז´אנר מסויים של מוסיקה... אם אוהבים זמר אחד אז בדרך כלל אוהבים את סוג המוזיקה הזאת... אבל מה אני יודע...

blinknetta

New member
זכותךלשמוע איזו מוזיקה שאתה אוהב

אבל אל תשמיץ את אמינם!!!!! אם אתה רוצה לפתוח פורום לוו טאנג תשלח טופס להנהלת הפורומים!

Grandmaster KC

New member
את יודעת לקרוא הודעה?ברצינות!!!!!!

איפה זרקתי משהו על אמינם? תהיי בריאה

Psycho MC

New member
גראנדמאסטר קיי סי צודק במאה אחוז!!!

הפורום הזה חייב להיסגר! ושיפתחו פורום של וו-טאנג!!! מתערב שיותר מחצי אנשים שמשתתפים פה, לא יודעים כלום מהמוזיקה השחורה, שלא לדבר על וו-טאנג!!!

Grandmaster KC

New member
Respect

ואני יכול להתערב איתך שאני יודע למה אתה כותב את זה. בטח חצי מהפורום הזה ילדים קטנים שלא מבינים מהחיים שלהם בראפ, ושאתה רוצה לספר להם על בשיר הגדול של אמינם Renegade עם Jay-Z, הם עושים לך, מי זה Jay-Z? אני מניח שהם כאן רק בגלל אמינם התופעה, וזה שהוא לבן וככה קל להם יותר להתחבר עליו. ואני מתנצל בפני אלה שפגעתי בהם, אבל אני אומר את האמת. ומי שכאן שלא שומע מוזיקה שחורה (יש יותר מראפ במוזיקה שחורה אתם יודעים), ומעוניין להיפתח לתחום הזה מוזמן לדבר איתי. המשימה שלי היא להוסיף אנשים למוזיקה הכי טובה שיש. הרווח כולו שלכם

Psycho MC

New member
אני נגד זה לחלוטין שאנשים ששומעים

הכל במעורבב כמו ג´יי-לו, בריטני ספירס, לינקין פארק, דיסטיניז צ´יילד וכאלה, שומעים אמינם רק בגלל שהוא לבן, עם שיער בלונדיני (מחומצן) ושהוא מפורסם, ולא יודעים כלום חוץ מכמה שירים פופולריים. מצטער שאני פוגע במישהו, אבל זה ככה! אני אישית, התחברתי לאמינם בגלל שאין לו פחד להגיד מה שהוא חושב והוא מאמין בחופש הדיבור, כמוני! והוא מדבר גם על נושאים שמאוד קשורים לחיי יום יום של מתבגרים! לדעתי ראפ זה לא דבר שאפשר סתם לשמוע קצת מתי שבא, ואחר כך להגיד, הנה הוא לא עושה שירים יפים, אז הוא לא מעניין! קחו דוגמה ממעריצי טופאק (מקווה שחלקכם יודע מי זה) - קבעו שהוא מת כבר לפני יותר משש שנים ועדיין שומעים את המוזיקה שלו ומעריכים אותה! הפורום הזה נועד למעריצי אמינם, והוא, לידיעתכם, ראפר, אז הכל אמור להיות קשור לראפ, ולא יציאות כאלה כמו "תראו איזו תמונה יפה יש לי של אמינם בלי חולצה!", או "אני הכי אוהב את השיר "Without Me" כי הוא ממש יפה!"... אם חלקכם פשוט מפגר מדי (סליחה) כדי להבין את זה, אז אני מקווה שיהיו לכם חיים טובים בלי יותר מדי קשיים!

שניכם פשוט לא מבנים!

רגע תתנו לי להבין... אתם שניכם נכנסים לפורום שלנו,מטיחים בנו ביקורות שלא לעיניין, מתגרים בנו ואומרים דברים שבכלל לא נכונים עלינו! אין כאן אף אחד שכמעט כותב כל יום, שכתב את מה שאמרת! יש כאן אורחים שכותבים את זה ואנחנו לא! עכשיו אנילא יכול להגיד לכם לעוף אבל אני מקווה שתעופו למי אכפת מהאחרים? זה פורום של אמינם ולא של WU בכלל! ולא של טופאק ושות´! אז פעם הבאה, אל תתגרו בנו בסדר?

§ T LaDy §

New member
אני ממש לא מסכימה!!!

אני שומעת אמינם כבר 4 שנים אבל אני שומעת נאס, דרה, טופאק, אקזיביט, רדמן ועוד מלא אבל את אמינם אני הכי אוהבת, ולא, זה לא קשור לזה שהוא כוסון אני פשוט הכי אוהבת ת´סגנון ות´מוזיקה שלו. אני לא מבינה את האנשים האלה, למה שזה "יעבור" לי?!?!?! אני אוהבת את המוזיקה שלו נקודה. אם מישהו רוצה לפתוח פורום לאמנים אחרים שיפתח מי מפריע לו?!?!

Psycho MC

New member
אני לא דיברתי על כל אחד ואחד...

אלה התכוונתי שהרוב כאן כזה כמו שתיארתי בהודעה הקודמת שלי... ואני מסכים עם Grandmaster KC ב-100 אחוז שתדעו, ואי גם בעד זה שיסגרו את הפורום הזה...

§ T LaDy §

New member
למה???

למה הפרום הזה מפריע לך כל כך??? אף אחד לא מכריח אותך להיכנס לכאן, לא רוצה לא צריך.

למעלה