remedy come to israel

RiRo

New member
לירון משהו חשוב בקשר לקפדונה

יש מצב שגם noreaga יגיע לארץ לא שאני חושב ש CNN יותר מדי משובחים אבל זה יותר טוב מהרבה דברים אחרים כמו הרבה דברים אחרים ?

RiRo

New member
אופס התבלבלתי בין קפדונה

ל CAP ONE לא לשים לב לשאלה ממקודם CNN זה CAP ONE וNOREAGA והתבלבלתי בין קאפ וואן לקפדונה מצטער למחוק!

Blood

New member
למחוק ?!?! עוד לא !!!

לא לפני שאני מביע את התנגדותי לאיבה ששורצת פה נגד קאפון ו(בעיקר) נוריאגה.. שני הראפרים המצויינים האלה, הוציאו דיסקים ממש טובים!! הביקורת השטחית (שיצא לי לקרוא פה מספר פעמים..) שאנשים מפנים כלפיהם (ושוב, בעיקר כלפי נוריאגה) היא לא במקום... תשמעו את "the war report", ותראו שהם ממש ממש טובים
נ.ב. - השילוב של הקולות שלהם (הקול הצלול של נוריאגה, עם הצרוד של קאפון) הוא מהיפים במוסיקה בכלל, ובשחורה בפרט...

Gershenman

New member
תמצא לי היגיון כלשהו

בליריקס של נוריאגה... הוא מדבר שטויות! עם זאת, THE WAR REPORT הוא באמת אחלה אלבום

Blood

New member
רץ פה איזה סקר...

על חשיבותם של מרכיבי השיר... הנקודה שלי: שיר טוב לא חייב להיות בועט/גאוני/מעביר מסרים מבחינת המילים.. שיר טוב יכול להתבטא בקצב, בפלואו, בסימפולים, בסגנונות, ובעצם - בעוד 90 דברים אחרים... קאפון ונוריאגה יודעים לעשות שירים כ"כ כיפים לשמיעה (קשים (מבחינת סוג המוסיקה), אבל כיפים), וכ"כ מקפיצים שזה מדהים.. כמה דוגמאות: the reunion be easy t.o.n.y נ.ב. - זה אולי ישמע מוזר, אבל לשמוע רק שירים בעלי מסר או עם טקסט מבריק זה אינפנטילי בדיוק כמו להיות נעולים על כל סגנון אחר.. אפשר להנות (מאוד!!!) משירים רק עפ"י המוסיקה שלהם - CNN הם דוגמא מצוינת לכך, יחד עם westside connection שהוזכרו בימים האחרונים, נייט דוג, מאסטר פי ואחרים..

Gershenman

New member
חחח לא קשור..

אני סתם ציינתי עובדה שלא מבינים מה הבן אדם אומר...

baduist

New member
איפה הם יופיעו?

יש מצב לג'י ספוט, או שהם ימלאו מקומות גדולים יותר?

DJ JuVi

New member
אבל לירון, למה?!?!?!?!

למה פתאום הם מגיעים? מי מייצג (או הזמין) אותם? אני שמח לשמוע שהם באים, אבל זה מוזר שפתאום צמד "אלמוני" שכזה מגיע, במיוחד עם כל המצב וכו'....

Blood

New member
באמת מדהים..

לא ציפיתי שאומני היפ הופ גדולים יגיעו בכלל, בטח שלא במצב הנוכחי.. באמת דבר מדהים.. אני מאוד מקווה שהעניין יצא לפועל...

למעלה