remedy come to israel

ghost dogg

New member
remedy come to israel

עעכשיו דיברתי עם חבר שאמר לי שככה הוא שמע שבקרוב רמדי מגיע לארץ עכשיו שנינו לא בטוחים בקשר לזה אם מישהו יכול לאמת את זה ולתת עוד פרטים או שבטוח יודע שזה לא נכון אני בכל מקרה מתכוון ללכת למרות שרמדי לא אחד האוהבים עליי אבל לכו תידעו אולי rza יבוא איתו. FINAL-FAM 4 ever

remedy

יש איזה סיכוי קלוש שהוא יבוא! אבל rza איפה אתה חי בישראל יש טילים או לפחות ככה חושבים אנשים נוטשים תארץ ורזה יבוא שהוא בטח בנה לו איזה פאקינג בונקר מתחת לאדמה ?

קחו מידע רשמי

אכן רמדי מגיע ויחד איתו מגיע קפדונה. הם יופיעו בסביבות יום העצמאות(במידה והכל יהיה כשורה) בתל אביב,חיפה וירושלים. 5 הופעות מתוכננות לצמד.

RunNGun

New member
כבוד לוו פאם

סוף סוף ראפר אמריקאי (אמנם די אלמוני) מגיע לישראל!

ghost dogg

New member
תודה רבה לירון

על המידע אני שם בטוח מעניין כמה יעלה כרטיס יו איזה סבבה ואל תשכחו איפה שמעתם את זה קודם. FINAl-FAM 4 ever

Pace

New member
פלייבור פלאב לא הופיע.

ככה שזה לא אומר הרבה.

DJ$upreme

New member
באמת?

ואם אני אגיד לך שהוא הופיע ואפילו פעמים, מה תאמר? לא רק שהייתי שם, אפילו יש לי תמונה איתו.

Pace

New member
עד כמה שזכור לי

לירון טען שהוא לא הופיע, אלא בא לארץ לביקור של הבן דוד שלו, דייזי בארמור. לפי מה שהבנתי הוא נכח בהופעת היפ-הופ שהיתה בארץ, אבל לא דפק הופעה על הבמה. כבר ראיתי את התמונה שלו בארץ, זה בסדר. ואם הוא אכן הופיע, פעמיים - באילו מקומות? האם מדובר בהופעה או סתם שיר בשביל הכיף?

DJ$upreme

New member
הוא הופיע באלנבי 58

וזה היה ממש די גרוע. הוא גם הופיע קצת באלנבי 26, מה שהיום האזימוט ואז נקרא "ההאוס און 26". דווקא שם היה נחמד, למרות שהוא בסה"כ עשה כמה פריסטיילים עם דורי טריסטר.

ועוד איך הופיע

וזה היה ג'רועעעל באמת. אבל החימום(אני) היה ללא ספק מצוין !!!

Pace

New member
מה זה משנה. שחקן גדול הוא לא היה...

נדמה לי שהוא קיבל תקן של מתאזרח ושיחק בנבחרת הכדורסל הגיבורה של ישראל... לא?

ג-דול!!!

אני חייבת ללכת... ולו רק בשביל "never again"... btw - כבר ביקשתי פעם ולא הגבתם... יש למישהו המלצות בשבילי לשירים של remedy???

EmGee

New member
חוץ מנבר אגיין רמדי הוציא שני

אלבומי סולו. אחד היה מחתרתי אפילו יותר מידי בשביל שי ושות' והשני שיצא לפני כחודש דווקא היה יותר מוכר אבל נכון לעכשיו הוא לא הגיע ארצה.

למעלה