remedy come to israel

בראון K

New member
אוטוטו מגיע הא?

אז הגיע הזמן להכיר אותו לא? שרשרו שירים מומלצים בבקשה... *פרט לנוור אגיין!!!*

NME

New member
יוווו,

ענק !!!!! למי שלא מכיר את רמדי.. (יש פה כאלה?), תורידו ת'שיר.. Never again... שיר חזק לא נורמאלי !!!!, תמשיכו לעדכן בתאריכים, מקומות !

DJ$upreme

New member
רק שלא תתרגשו יותר מדי,

רמדי כבר היה אמור להגיע ביום העצמאות הקודם, אבל ביטל כי פחד מהפיגועים. הוא גם לא ממש מגיע להופעות, הוא אמור להגיע לביקור פרטי, ותוך כדי הציעו לו לעשות חלטורה כדי להרוויח קצת. בכל מקרה, אל תשכחו, מדובר בראפר שולי לחלוטין, שהגיע לוו אם אנילא טועה דרך אבא שלו העורך דין של ה- RZA או משהו כזה. אף אחד לא מכיר אותו בחו"ל, וגם אם תחפשו לא תמצאו ממש איפה הוא "הופיע" קודם, פשוט כי אין לו קהל בכלל.

Bracker Bracker

New member
חייב להרוס ?

לא שאתה לא צודק רמדי ראפר ממוצע ומטה . אבל קאפדונה ראפר בכלל לא רע לדעתי הוא עשה אחלה עבודה בwu-tang forever (והופיע בחצי מהשירים שם ),האלבום הראשון שלו The Pillage טוב מאוד ואם אני לא טועה גם מכר כמות לא רעה .ואני בטוח שאותו כן מכירים בחו"ל

Pace

New member
כן, הרי ראפרים מפורסמים מגיעים

כמעט כל חודש לישראל. תגידו תודה שמישהו מוכן להגיע להופיע (ולא מדובר רק בתחום הראפ). כמה ראפרים מפורסמים באמת הגיעו להופיע בישראל? אני זוכר רק אחד, קוליו, וזה כבר היה כשהתחיל לדעוך. אפשר גם להכניס את הביסטי בויז הגדולים, אבל ההגדרה שלהם היא קצת מעבר לראפרים, וזה לא סוד שיש להם מעריצים שלא נוהגים לשמוע ראפ. היה גם את ראזל, שלא נחשב לשם ענק בתעשייה, למרות שלדעתי הבחור כישרוני מאוד, ואם היום היתה לי הזדמנות, הייתי דוהר להופעה שלו. בכל אופן, Cappadonna נחשב לראפר מוכר, אפילו מאוד. עד כמה שזכור לי, אלבום הבכורה שלו היה זהב (מעל חצי מיליון בארה"ב), אני לא יודע לגבי השני. מה שבטוח, הוא הרבה יותר מפורסם מההוא, Baby Power, שבא בזמנו לארץ, למרות שאף אחד לא שמע עליו אפילו בארה"ב (רמדי הוא דוד טופז לעומתו). הדבר המצחיק היה, שבארץ ניסו ליצור הייפ סביב ההגעה שלו...

חולוני

New member
והנה ביקורת על האלבום הראשון..

של קאפדונה (וגם אלבום של גאנג סטאר), שהתפרסמה בזמנו ב"תרבות תל אביב" - כאן ואם פירסמו ביקורת עליו בעיתון ישראלי, כנראה שהוא די מוכר..

Blood

New member
אגב pace, לגביי האלבום השני..

פשוט תוותר.. בזבוז זמן טוטאלי... באמת שלא צריך.. אלבום ראשון די טוב, שהיה מפתיע מאוד בליריקס שלו (לטובה . . .), אבל השני הוא נפילה רצינית..

Pace

New member
שמעתי כבר את השני...

באמת שלא ברמה של הראשון. לדעתי הדגש בראשון היה הביטים הטובים והזרימה הנחמדה ולא היכולת המילולית של קאפה ("Vocabulary comin' out my ass like shit... נו באמת.
) בכל זאת היו לו יציאות נחמדות פה ושם, אבל אני עדיין חושב שבקטע המילולי הוא יכול להשתפר.

Blood

New member
אין ספק שהוא יכול להשתפר..

אבל ביחס ל"פרוייקטים" הקודמים שלו, חל שיפור.. בכל מקרה, אין ספק שגם מעריציו הגדולים, מעריצים אותו בגלל היכולות המוסיקליות ולא המילוליות..

Pace

New member
כמובן ששכחתי את Run DMC

אבל שוב, הם הגיעו להופעה כשהם היו לא בדיוק בפסגת הקריירה שלהם. בהופעה גם לא נכחו הרבה אנשים, וחבל. זה גם לא מפתיע, בהתחשב בעובדה שהם לא נחשבים להרכב צעיר שדור ההיפ-הופ העכשווי יכול להתחבר אליו. תן להם ג'ה רול והם מרוצים.

G Man T

New member
ביום שקהל ההיפ-הופ בארץ

יגדל , ואני לאמדבר על קהל הראפ באמטיוי , בכלל , שיהיו יותר יוצרים ויהיה יותר רעש ,אבל הרבה יותר , יבואו הראפרים ארצה , וזה בדוק.

Syndrome

New member
לא שאלו הראפרים האהובים עלי

בלשון המעטה... אבל לדעתי צריך להחזיר אותם עם תחושה שיש קצת קהל בארץ...

Pace

New member
ואם כבר ראפר יהודי...

רמדי הוא באמת בינוני. הייתי מעדיף את Necro או אפילו את Ill Bill. אבל היי, כמה אנשים בארץ באמת היו מגיעים להופעה שלהם?

Bracker Bracker

New member
אפשר לחשוב ש...

לרמדי הולכים להגיע מיליונים . אני בטוח שלIll Bill היה מגיע אותו מספר אנשים כמו לרמדי.

Pace

New member
ממש לא.

על כל שלושה ארבעה שמכירים את רמדי בארץ, יש אולי אחד שמכיר את Ill Bill. לרמדי יש שיר מוכר מאוד (ומעצבן) בקרב חובבי המוזיקת הראפ בישראל. ל-Ill Bill, אין. ובוודאי שרמדי לא ימשוך כל כך הרבה אנשים. מעולם לא טענתי אחרת.

למעלה