Red Army

HuriCaN

New member
Red Army

לא היתה לכם מדינה ב10 הראשונות (נראה לי מקום 7) וואי מעניין מזה...
טוב אתם בטח יודעים מה קרה לה
חבל היה לה פוטנציאל
אם היה לו אזרחים לפחות היינו מרססים ביולוגי... תודה גדולה מאוד ל מושימושון! עשית אחלה עבודה ואני מודה לך בשם TUF כולה! כל הכבוד! בהצלחה לכם RA!! חבל שנועם פרש
חברי TUF שיגיבו כאן, אני הורג אותם אבקש לא לקלל,להשמיץ,לרדת וכו' אנחנו רק עושים את הנדרש, אז בבקשה... בתודה, סהר, מנהיג TUF

6th Finger

New member
חחחחחחחחחח

חכמולגים... המנהיג של המדינה הזאת פרש מהמשחק כבר לפני חודש... יכולתם לשים לב לפי ההבדל בין הכוח הצבאי לכוח הכללי שלו... אני לא בטוח אפילו שהיה לה טנ"ט ככה שאתם אוהבים ללכת רק על חלשים. נראה אתכם משמידים טוטאלית מדינה של כמה טריליונים.

HuriCaN

New member
תירוצים תירוצים....

ובקרוב נשמיד מדינה של כמה טריליונים... (כאילו שאתם השמדתם) אני יכול להגיד ש NIRNIR לא היה פעיל גם... הוא היה עציץ... לא? אז שמע, הלכה לכם תעשייה, הלכה... והיה לו טנ"ט ברמה גבוהה.. אז אל תכתוב דברים שאתה לא יודע עליהם.... תקפנו, והלכה תעשייה.. תקפתם הבאתי לכם קרדיט לא יזיק לכם לעשות אותו דבר... בכל מקרה, היה כיף... חוץ מההוא עם ה 48,000 אדמה, אין לכם מדינות בטריליונים ככה שאיני יכול למלא את בקשתך.. אם יש אתה רשאי לתת לי מספרים
הכל בהומור ובצחוק
סהר..

lidor500

New member
חח לא נורא

לפחות 2 הבריתות לא גרמו לסבל מיותר.. 2 עציצים שפשוט שכחו להשקות אותם.. דרך אגב אם ניר היה עציץ למה הוא היה בעשירייה?

HuriCaN

New member
ניר לא היה במדינה...

ניר לא היה בבית הוא בטיול או משהו בגלל זה הוא לא ידע שיש מלחמה ולא היה לנו משתמש וסיסמא שלו.. יש הבדל

lidor500

New member
כן אז שים לב שהוא לא נחשב עציץ..

הוא דואג למדינה שלו בדר"כ, רק שעכשיו הוא בטיול אז הוא לא יכול לעשות זאת..

lidor500

New member
חחח כל הכבוד...

חבל שאין לי חדשות כדי לראות את התקיפה.. אתם יכולים להגיד לי איזה מדינה זאת הייתה? כי אני לא שמעתי על אף מדינה שהותקפה בזמן האחרון משמע הוא עציץ... בכל אופן כל הכבוד ורד ארמי אני שמח שאתם לוקחים את זה יפה.. בסה"כ זה משחק...

lidor500

New member
חח כן באמת...

האמת אני אגיד לך אין לי מושג מזה.. מתי הייתה התקיפה? היום? אולי אני עוד אספיק לראות מי זה..

HuriCaN

New member
התקיפה הייתה אתמול, והמדינה היא...

תגלה לבד חחחחח אבל היה אחלה רק חבל שלא ריסס בביולוגי היה גומר אותה לגמרי... ושוב בהצלחה בהמשך, כשנועם היה RA הייתה ברית שמאוד מצאה חן בעיניי ורכשתי לנועם ולRA כבוד....

למעלה