Red Army

randy kit orton

New member
טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נועם היה שרלטן הוא מעולם לא ניהל את הברית הוא תמיד נעזר בי ועובדה שאחרי שעזבתי את RA תקופה קצרה אחרי זה הוא עזב(בלי לומר מילה) והוא עזב בתקופה שהברית הדרדרה הוא ידע מצויין איך להוציא את עצמו הטוב והאחראי לצלחה אבל אם אתה רוצה לדעת את האמת את יכול לשכוח מזה שהוא גרם להצלחה. נ.ב כל מה שאני אומר עליו לא אישי והוא יודע את זה ואני והוא חברים רק שאלו הדעות שלי עליו כמנהל והדעות שלו עלי די זהות תבחר למה להאמין....

6th Finger

New member
שני דברים

קודם כל, יום לפני החזרה לאחור השמידו לו את התעשייה ואז בזכות החזרה לאחור התעשייה שלו חזרה... בכל מקרה - כל הכבוד על בזבוז התורים על עציץ. שנית, עם כל הכבוד, נועם זה שגרם להידרדרות של הברית שלנו. הוא עזב "לשבועיים" שמהן לא חזר וככה לא היה מי שינהל את הברית, עד שהוא החליט להודיע על פרישה ולידור הפך המנהל. ואני רוצה לדעת מה בדיוק שונה בין עכשיו לתקופה שנועם היה המנהל...?

randy kit orton

New member
אני רוצה לשמוע רישמית

אתה אומר שנועם לא יודע לנהל או כן יודע ואם המצב שלRA היא איך שהוא עכשיו אם אני עדין הייתי?-אני רוצה לשמוע בבירור בבקשה

HuriCaN

New member
בזבוז תורים?

בוא נגיד ככה... מדינת עשירייה, שכל דירוג רואה אותה.... מדינה שכל מי שלוחץ "תוצאות ודירוגים" רואה אותה.. מסמלת משהו לא? מסמלת ייחודיות של ברית (RA במקרה שלנו) ברית שאין לה אף אחד בעשירייה ויש אותה ב10 של התעשייה עדיין מסמלת גאווה מסוימת לברית הלא כן? אז ברגע שהיא יורדת משם גם אם בוזבז T כוח ו 600 תורים כל עוד היא ירדה משם, כל הון שבעולם שווה את זה ואתה יודע שכוח לא חסר לנו, כולם יודעים שלכוח אין חשיבות פה אין לך מושג, ולא יהיה לך כמה כוח TUF מייצרת.. יש לנו TUF ב AIS, יש לנו אנשים ב RA אפילו אני לא ארחיב בנושא, אבל אני ביססתי מערכת מודיעין לפני שהמשחק התחיל (עוד מהבטא) ואתה מוזמן לשאול את מי, אם לא נועם, שרצה לתקוף את P2G של גל לפני שהיה טרור והוא ביקש עזרה ממני, ומי אם לא אני פרשתי לפניו את כל המספרים ופרינטים... אז בבקשה, תקרא טוב ותפנים גם אם המדינה עציצה, כל עוד היא ב 10 וירדה, זה שווה את זה
סוף חפירה

HuriCaN

New member
נו טעות שלי יש לי מתכונת היום ../images/Emo3.gif

אז טעיתי, עציצה נו שיהיה

lidor500

New member
אני יודע שיש לך מרגלים בברית שלי..

אחד כבר תפסנו והוא הודה בעצמו (עד עכשיו לא היינו בטוחים אבל הרגע הודת)! ואם יש לכם כל כך הרבה כח וכסף, אני לא מבין איזה השפלה אתם עושים למרגל הזה שאתם משלמים לו 2 מיליארד לשבוע? ככה יפה?

HuriCaN

New member
וואלה?

יופי תפסתם את הפיתיון את המרגל האמיתי לא תפסתם.. זה הסיפור כיסוי שמכרנו לו.. ^_^ ובסדר גם לנו יש מרגל.... אני אאמין לך (כן בטח
)

lidor500

New member
חח מה זה משנה

עדיין אנחנו נוקטים באמצעי הגנה ^^.. חוץ מזה אותו מרגל הוא חבר בקומונה? אם כן, אני מאוד מאוכזב מזה...

lidor500

New member
דרך אגב, כן תהיה בטוח

שיש לכם מרגל בברית.. שים לב שמעולם לא אמרתי שהוא מרגל מטעם רד ארמי ^^ (בנוסף, גם אף פעם לא אמרתי שלא)

יוסף1122

New member
חחחח סהר

אני חייב ליצן שתקפתם את זה מהעשריה שלנו בדיוק היה על המדינה ובוםם הפסדתם בתקיפה דרך אגב למה הפסקתם? ;)

HuriCaN

New member
כי הוא היה על המדינה אלא מה..

כל הזמן עשה רענן כמו משוגע וקנה בונקרים
בוא נראה אותך תוקף מישהו און ליין

למעלה