real flight g2

ishay-to

New member
תגידו זה רציני או שזה...

בצחוק ??????????? חברה מה קורה??? או שצריך רישום מחדש לפורום "גן ילדים" ממליץ למנהל הפורום למחוק את השירשור הזה שי

nessygil

New member
אני סולח

שמי נסי גיל ואם אתה ומרק סגרתם עינינים אז גם אני אבל בכל זאת אשמח לגלח את ראשך בעין שמר :) בי ביי מנסי

hifly

New member
טוב שזה ניגמר כך

זה שירשור(ניראה כמו שילשול) שהוא בושה לאנושות,אני מכיר את שלושתיכם ולא מתאים לכם לעלות על טורים בצורה כזו....פעם הבאה שזה יקרה אני אדרוך לכם על הטיסנים..... אמיר

blaumark

New member
אם הסנדלים שלך ???

עוד יכנס לך איזה פושרוד לרגל
מארק

חחחחחחח

כפי שאני מכיר את מרק, הוא לא היה נותן לזה להגמר לא יפה מרק הוא אדם טוב, שאוהב לצחוק, במיוחד בסרט של נדב (ועכשיו נדב ירצח אותי כי אני מגלה..)

נסי היקר

נעים מאוד להכיר אותך במיוחד כאשר אנו נושאים את אותו שם חיבה מעניין אותי לדעת מי נתן לך את השם נסי או שזה פשוט כינוי שהחברה הדביקו לך במרוצת השנים (כמו שקרה אצלי ! ) ממתין לתשובה נ.ב הסר דאגה מלבך אני אדאג להסתפר בעצמי לפני שאבוא לעין-שמר נסי אמויאל

blaumark

New member
Dog Fight נשמע נהדר

שי רעיון נהדר אבל מה זה משנה מנצח מפסיד העיקר הכייף קדימה ל Dog Fight יכול להיות נחמד מאד ועכשיו רגע רצינות לכל המעוניינים בקרבות אוויר אפשר לפנות לרן מסה ולעמיר כהן הם החליטו להשקיע בקטע של קרבות ואפילו הביאו כמה כלים יפים וזולים מאד בברכה מארק בלאו

Afik Mazor

New member
מארק אהלן

לא יודע אם אתה מכיר אותי בשם.. אני מעין-יהב בכל מקרה.. אם ראית את הטיסנים באויר ותוכל לפרט עליהם קצת אשמח.. הם נראים לי כלים מדליקים. אם תוכל לתת נתונים טכניים.. ויכולות טיסה אני אודה לך מאוד תודה

blaumark

New member
לגבי טיסני קרבות

היי אפיק אני זוכר אותך האמת אני לא הכתובות האמיתית לנושא זה מי שהכתובת הם ערן מסה ועמיר כהן אשמח לקשר אותך איתם אבל אנסה לעזור כמיטב יכולתי אלה הם טיסנים מקצף דחוס המיועדים למנועי 15 הם קלים מאד וגמישים מאד ויחסית קשים לשבירה גם כאשר הם פוגעים בקרקע בחוזקה מקסימום מחליפים פרופ וממשיכים להטיס הם עם מאזנות ללא הגה כיוון (אפשר להוסיף אבל אין טעם) הם מגיעים בצורות של מטוסי קרב מלחמת העולם השניה: מוסטאנג מסר שמיט ועוד רבים קיים כבר חוקה בין לאומית והנושא צובר תאוצה בארץ מחיר שלהם הם סביב ה 300 ש"ח פחות או יותר אני לא זוכר בדיוק אין יותר מידי עבודה אליהם הם זקוקים ל 2-3 סרבויים ומנוע 15 סה"כ יחסית לטיסנים לא נורא יקר האמת שאני עוד לא הטסתי אותם אבל אומרים שהם קלים להטסה לא טריינר אבל לא רחוק מכנף תחתית קלה מקווה שעזרתי בברכה מארק בלאו Jet Club

nessygil

New member
זה לא זול

חברי היקר מרק תיזהר בלשונך כשאתה מציע קרבות אויר אל תשכח את עלויות הטיסנים שלי קרבות אויר עם הטיסנים שלי אני לא עושה אבל מוכן לתחרויות אומץ אחרות

DOG

דו קרב זה מינהג עתיק יומין שהיה מקובל בימי הבינים ואני לא רואה סיבה למה לא לקיים אותו בימינו "הנהורים" בברכה

blaumark

New member
למה לישון אם אפשר לגלוש

כמובן ביום מטיסים בלילה גולשים בברכה מארק בלאו

blaumark

New member
האמת היא...

שאתמול הלכתי לישון מוקדם כי הרגשתי חרא והתעוררתי יותר מאוחר וישבתי על המחשב עד מאוחר הרי אתה יודע באמת מתי אני ישן או ער ... אתה מתקשר לכל ה 3 טלפונים ואם אני לא עונה אני ישן זה כבר אמור להיות לך מוכר בברכה מארק בלאו

למעלה