real flight g2

nessygil

New member
ואתה מתפלא שקוראים לך נושך כריות

לא ידעתי שאתה ועופר משוחחים שיחות אהבה או שאו מתקשר אליך 3 פעמים ביום

blaumark

New member
מה אני שומע קולות של קינאה???

מה קרה נסי אתה מרגיש מקופח? לא מקבל ממני מספיק יחס? רוצה שאני אתקשר אליך גם כן 3 4 או 5 פעמים ביום רק תבקש !!! אני אתקשר עד שיצא לך מהתחת חיוך ענק ממני מארק בלאו Jet Club

ofersi

New member
דיסקים צרובים

שלום לצורבים הלא חוקיים להווה הידוע לכם, כל צריבה של תכנה, אשר עליה מוטבע שם היוצר, גם אם נעשתה לשם גיבוי, איננה חוקית!!!! ניסים, יש דרכים רבות לבדוק עם בעלי זכויות היוצרים לתכנה ספציפית ולדעתי הם אפילו ידאגו לך לעותק מתאים. אלא מה, בישראל, שהיא מדינה עם דיסק אחד לכל תכנה, יש גנבים רבים וחברות התכנה למינהן לא מאמינות לנו. גנבים !!! בהחלט, מי שמכיר ויודע מה אומר, תיכנות (למשל G2), בוודאי ידע להעריך ולקנות את התכנה. כן נושכים, לא נושכים, ניסים כחבר של מרק, אני מציע לך לשוחח עימו, לא על גלי הוירטואל, תגלה אדם מאוד רציני ונוח. יום טוב ושקט לכולנו. יש לנו מספיק מבחוץ לא צריך גם בתוכנו. עופר

גיא1234

New member
תיקון טעות עופר...

צריבה למטרת גיבוי היא חוקית לחלוטין והיא זכותך המלאה. החברות ששמות הגנה על הדיסקים שלהם מפני צריבה, שוללות ממך את הזכות הזאת, ואם זה למטרת גיבוי אז אפילו מותר לפרוץ את ההגנה ולצרוב.

ofersi

New member
מציע שתבדוק !!!

שלום לאלמוני מציע לך לבדוק במחלקה משפטית אשר מתמחה בזכויות יוצרים את הסוגיה. לדעתי מצויה בידך טעות. רק כאשר מצויין במפורש, כי ללקוח אשר מחזיק בתכנה החוקית עם מספר הרישוי יש אישור לבצע גיבוי, אתה צודק, אחרת זו עבירה !!! עופר

אסף ו

New member
העתקה דיגיטלית מכל סוג שהוא

כולל סידירום למחשב דיסקים למוזיקה וכל מה שקשור מותרת לחלוטין לצורכי גיבוי בלבד! ולא צריך להודיע לאף אחד. וזאת בדיוק הסיבה שכל החברות ששמות הגנות על הדיסקים שלהן ישמחו לתת למי שקנה תוכנה חוקית עודף חילופי באם נפגם לו הדיסק כי זה עדיף להן משיינסו לפרוץ את ההגנות שלהן.

גיא1234

New member
במקרה של ניסים כאן

העתקה למטרת גיבוי אינה חוקית, מן הסתם הוא לא קנה את התוכנה לכן אסור לו לגבות אותה, וגם לא להחזיק בעותק שקיים אצלו עכשיו.

jeblesh

New member
קצת הסברים

מותר או אסור לגבות\להעתיק\להפיץ... יש חוק שכוראים לו זחויות יוצרים והו מונעה מימך כול סוג שהו של העתקה והיתעסקות אים המוצר לצורך כולשהו עיילה אים צוין במפורש שמותר תיקרעו את הזחויות יוצרים לרילפליית ותחשבו לבד מה חוקי ומה לא אקרונית לגבה ווינדווס למשל אסור לך אפילו לגעת בקבצים שלו לא להציץ בהם אים עורך הקסה דצימלי או כול דבר דומה אפילו לא להאתיק אותם לצורך גיבויי אבל הגנה מיסקנה אחת איין על הדיסק שלו בקיצור מספיק שהעתקתה היסתקלתה או הרצתה תוחנ לעומת זות יש מערחת הפעלה ששמה לינוקס שבה אתה יכול להיתעסק ככול העולה על רוחחה ואתה יכול אפילו להוריד את קוד המקור שלה מהאינטרנט או את התוחנה אצמה אתה יכול לאסות הכול אפילו להפיץ אותה לאנשים רק בתניי אחד הכול חיב ליהיות בחינם או במחיר סימלי שאותו אתה חיב לאשר אים היוצרים...

אסף ו

New member
טוב זה לא המקום לדיון אבל...

מה שאמרת זו אחת הסיבות שבגללה ניפתח המשפט נגד מייקרוסופט ואין עוד הרבה חברות שמחילות כאלה חוקים מטורפים ומוזרים על המצורים שלהן. זה כמו שאני אקנה טיסן של גרייט פליינס ועל האריזה יהיה כתוב שאם אני אשנה אפרק את החלקים או אוסיף דברים לטיסן חוץ ממה שכתוב בחוברת ההוראות הם זכאים לתבוע אותי ולקבל ממני פיצויים בסך 5000 דולר... בקיצור החוק הייבש הוא שאם יש לך עותק חוקי מותר לך לעשות כל גיבויי שרק תרצה לדיסק כל עוד זה רק לעצמך ואף בית משפט לא יקנוס אותך אם תעשה את זה(גם אם זה ווינדוס של מייקרוסופט)...

ofersi

New member
לעצם העניין

מי שקונה דיסקים צרובים (גניבת המוכר הצורב), צריך לדעת שקנה גנוב ????????????????????? התממות זה נחמד, אבל לילדות בנות 16 עופר

ggaziv

New member
איך אמורים לדעת בדיוק?!

במקרה של קניית דיסק צרוב - האשמה לעבירה מוטלת על המוכר (!!). בית משפט לא יכנוס אזרח בגלל שלא עשה חקר שווקים לפני שקנה את המוצר. ישנם גם מקרים לא מעטים שהאזרח לא מודע לזה שקנה משהו פיראטי וזה נכון כלל ולא בהכרח בהקשר של ג´י 2. גם הורדה מהאינטרנט של תוכנה מועתקת\פרוצה\פיראטית היא חוקית (אלא אם אתה מצהיר שאתה מודע לזה שהיא לא חוקית) כי במצב כזה אי אפשר להאשים אותך - לא ביצעת שום עבירה אלא רק הורדת מהאינטרנט והאשמה פה מוטלת שוב על זה שהעלה לאינטרנט ועל זה שפרץ את התוכנה. דבר נוסף שעשוי להפתיע אותכם - העתקת תוכנה לשימושים פרטיים היא חוקית (!!). הדבר האסור הוא העתקה\פריצה של תוכנה למטרות מסחריות ולמטרות הפצה. ולכן אם צורבים ממכר תוכנה לשימושיך הפרטיים בלבד - בית המשפט לא יכנוס אותך למרות שזה בתחום האפור... בברכה, גיא נ.ב. כל הנ"ל אינו ממוצא, אבי עורך דין והכל לפי התקנים שבדק ונסיונו שרכש.

blaumark

New member
חוקיות התוכנות

שלום רב לך ידידי בהמשך לתגובתך אני רוצה לציין מספר עובדות רוב המקרים האזרח יודע אם הוא קנה תוכנה חוקית או פירטית מניסיון שלי בעבודה בעולם המחשבים גם אם לא ידעת שהתוכנה פירטית אתה עובר על זכויות יוצרים (במידה שלנו היו לנו חשבוניות ורשיונות שנראו חוקיים) נכון שאין השלכות פליליות אבל יש השלכות כלכליות הורדה מהאינטרנט PATCH לתוכנה זה דבר לא חוקי בפני עצמו שלו להזכיר שאתה חייב רישיון לכל תוכנה שמותקנת אצלך במחשב וגם רשיון לכל מחשב כלומר אתה לא יכול להשתמש בWINDOWS אחד למספר מחשבים למאט המקרה הספציפי של מחשב נייח ונייד שיכולים להשתמש באותו רישיון של WINDOWS גם הורדה ושימוש בתוכנה לצורך פרטי מהווה עבירה על החוק דבר נוסף אי ידיעת החוק אינה פוטרת מעונשין !!! עובדות אילו בדוקים בחוק וגם נבחנו בבתי המשפט בארץ כל הנ"ל מניסיון שלי בעבודה התחום היחיד שעדיין מוגדר תחום אפור זהו טכנאים המורשים של מיקרוסופט האם אליהם לרכוש את התוכנות שהם עובדים איתם??? הרי זה עשרות אלפי שקלים לכל טכנאי אז התשובה היא נכון להיום לא עושים כלום בנדון אם הטכנאי בודק רשיונות לפני שהוא מתקין את התוכנה בטח ןבטח תוכנה כמו G2 כאשר אתה קונה עותק על CD צרוב הרי זה ברור לחלוטין שזה פירטי ולא חוקי בקיצור זהו העובדות לגבי חוקיות העניין בברכה מארק בלאו Jet Club

ofersi

New member
מנסה לסכם את הנושא

דברי האחרונים בנושא 1. לכל תכנה חוקית (כמעט של כל יצרן), מצורף קוד שימוש או מספר רשיון למשתמש. 2. כל תכנה ידועה, אשר נמכרת על דיסק של היצרן יש כיתוב לזכויות יוצרים. 3. האפשרות היחידה לשימוש כפול ברשיון אחד, הוא שימוש של משתמש בודד הן על המחשב בעבודה ובמקביל על המחשב הבייתי ובלבד שבטופס הרישוי כתוב זאת במפורש. 4.תכנה כנ"ל הנמכרת (אני מדגיש הנמכרת), על דיסק צרוב, ללא כל הנלווים א. ספר הדרכה - בשפת המקור או בשפה העברית ובשפת המקור (תלוי מקור התכנה). ב. מספר רשיון או מספר הבר-קוד של הדיסק, בדר"כ מצורף נייר רישוי. ג. קוד כניסה למשתמש. היא תכנה גנובה או בשפה יפה יותר גונבה !!! עכשיו צורבים יקרים הסיקו מסקנות !!!

ggaziv

New member
הדקויות פה מוגזמות...

להזכירך, אתה בישראל, מדינה שנמצאת במקומות הראשונים מבחינת צריבה, העתקה ופריצה של תוכנה. יתכן שאם היית גר בשוויץ או משהו כזה והיית מעתיק לעצמך עותק מחבר שלך או מוריד מהאינטרנט תוכנה לא חוקית אז היו קונסים אותך וגם אז אני מאמין שזה היה משהו סימלי כמו לשלם את עלות התוכנה פעמיים... בישראל עם כל הבעיות שלה בעניין - לא יטרחו לפתוח תיקים ומשפטים בגלל מישהו שצרב מחבר שלו תוכנה או הוריד מהאינטרנט משהו לתומו... יכול להיות שאם מישהו יתבע מישהו אחר בנושא אז התובע ינצח ויקנסו את הנתבע אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שאם יתפסו אנשים שצורבים לשימושם הפרטי (ולא לשימושים בחברה לדוגמא) לא יעשו להם כלום או שמקסימום יחרימו להם את התוכנות הלא חוקיות. היה לי חבר שהמחשב שלו היה מפוצץ במשחקים ותוכנות לא חוקיות שהוא פרץ בעצמו (הוא היה מן גאון מחשבים כזה) ויום אחד באה לו משטרה בגלל שהיה חשד שמישהו פרץ לטכניון דרך המחשב שלו ומצאה גם את כל המשחקים והתוכנות הלא חוקיים. כל מה שהם עשו זה למחוק לו את המחשב לגמרי ולהחרים לו את כל המשחקים והתוכנות. שום קנס, שום נעליים. בברכה גיא

jeblesh

New member
חברה חברה חברה

אני לא בה לעודד גניבת תוחנה אבל המחירים של המדיה הדיגיתלית מתורפים אייך לאזזל אתם חושבים שמיקרוסופת אוסה יותר כסף מי חברות נפת למשל שיש להם הרבה יותר לקוחות וחברות סתאראפ מוציעות מיליונרים מימין וסמול אני יסביר לכם למה, כי העולם נותן להם! אני אישית עוסק בפיתוח תוחנות לתעסיאת חימיקלים יוצה לי לפתח מחשיר בקרה שקבר יש מחשיר בקרה שמבצעה את אותו הדבר אבל מה אים המיפעל רוצה יותר מי נניח 20 כעיילה הו מעדיף לתת לי לפתח את אותו המחשיר יוצה לו יותר זול אים הפיתוח והיצור העצמי!!! זה פשות מצחיק אני ועוד 4 אנשים יושבים ממציעים מחשיר גומרים אים פרויקת תוך שנה ככה אז בועו נירעה עלות הפיתוח בועו נגיד 500,000 שקל ואני מגזים בתרוף... (אותם המפתחים לא רק מפתחים מוצרים עיילה פותרים המון בעיות במיפעל אז לא מדובר על שנה רציפה של עבודה מעומצת על הפיתוח עיילה עוליי 3 יום בשבועה מקסימום) עלות היצור אייזה 10 אלף שקל לעומת מחשיר שקבר קיים שעולה 80,000 שקל נישמה מצחיק לא? הריי אותה החברה פיתחו את אותו המחשיר שעלה להם חצי מילון נניח ועולה להם 10 אלף והם מוחרים אותו ב80 אלף ! אני יודעה שנימקרו קבר אלפים של מחשירים כעיילה עד היום מדובר על רבח של מאות אחוזים ועוד תוך 3 שנים שאותו מוצר קיים והמיספר הזה עוד יצמח לאלפיי אחוזים תיסמחו עליי בקיצור זות דוגמה קתנה פיצקית שאני מציג פו על אולם ההייתק אותה התעסיה שקרגה ניחנסת למשבר ואותם בעליי העסקים עדיין דורשים מחירים מטורפים ולא מבינים למה אנשים לא קונים ו\או צורבים אז הינה למה כי אותם אנשים לא עובדים ומוציעים מוצר עיילה עובדים על כולם בעיניים לפי דאתי אנשים צריחים לא ליקנו\ליצרוב וליגנוב מי הגנבים הבעיה הי שאנשים מוחנים לשלם סחומיי ענק על עבודה זה בידיוק כמו ששפוצניק ובו עלייך הביתה ויגיד לך שהו רוצה על צביעה של חדר סתנדרתי 3000 שקל אתם תסקימו? בטוח שלא! אתם מיצידחם תחיו אים קירות חומים רק לא לשלם אייזה 30000 שקל על צבע של בית 3 חדרים סלון מיתבח ושרותים רק בישויל לא לתת לו את ה10000 אחוז רבח שהו יקבל כמו גנב!!!!!!!!!

ofersi

New member
????

האם שגיאות הכתיב שלך נעשות בכוונה להקשות על הקוראים או אתה דסלקטי ???? סליחה אם פגעתי עופר

jeblesh

New member
ביגלל שאני דיסלקת

ועגב ממש לא פגעתה בי ראיתי תגובות הרבה יותר חמורות מימך אני מנסה כמה שפחות לאסות טעויות כתיב... מיצתער שזה מקשה אלייחם...

למעלה