real flight g2

real flight g2

יש לי סדרה של 3 דיסקים צרובים ( realflight+add1+add2 ) האם מישהו יוכל להדריך אותי כיצד ניתן לצרוב אותם בתודה ניסים נ.ב (הצריבות יתבצעו למטרת גיבוי בלבד !!! )

blaumark

New member
למטרת גיבוי התחת שלי !!!

נראה לך שאנשים מטומטמים הרי הדבר הכי חם היום באינטרנט זה העתקת G2 אם זה למטרת גיבוי תבקש ממי שצרב לך אותם בפעם הראשונה שיצרוב לך העתק וישמור אותם אצלו אני בטוח שהוא יסכים. אני מסוגל לצרוב אותם אבל אנני מוכן לצרוב למטרת הפצה אבל שכל אלה שמתימרים שהם יכולים שיצרבו לך בברכה מארק בלאו Jet Club

blaumark

New member
האמת אתה צודק

היי דני בדרך כלל אני אדם רגוע מנומס ומכובד כפי שכולכם מכירים אותי אבל לפעמים לוקח פסיק אחד קטן כדי להדליק אותי וקח אכן קרה הדליקו אותי אבל הנושא נגמר יפה ואני מאד אשתדל לא להדלק כל כך מהר בפעם הבאה נ.ב. למרות שיש לי דזלר ורוד משקפי שמש צהובות ופלאפון אדום זה לא אומר שאני נושך כריות או מתרומם וממש לא יכולתי לשתוק בברכה מארק בלאו

hifly

New member
ניסים,כל יום שבת אני מחכה ומחכה

ואתם לא מגיעים....מה קורה.?. הבירה כבר חמה אחרי שעמדה שבועים ללא קרור על המסלול.. אמיר

הגעה לעין-יהב

אמיר היי אתה לא תאמין , אבל באותו שבוע שדיברנו התארגנו כל החברה , 6:30 בבוקר כבר היינו ביציאה מירושלים ולרוע מזלנו באחד הרכבים הוונטות לא עבדו אז נאלצנו לעשות פרסה והביתה עין צורך לספר כמה גדולה היתה אכזבתנו אבל ברשותך אשמור את הצעתך לפעם הבאה תודה בכל אופן ניסים נ.ב אחד ממשתפי הפורום נושא את הכינוי : nessigil וזה לא אני לתשומת לבך ...

הפעלת G2 ללא ה CDROM

מישהו מכיר כלי כגון ה CLONE-CD שמסוגל ליצור קובץ IMAGE של ה CD (כולל ה ADDONES) כך שלא יהיה צורך כל פעם להחליף 3 CDדיסקים ב TRAY (דבר מעצבן ביותר) כדי להעלות את ה G2 כולל כל התוספות? ה CDCLONE לא מסוגל ליצור IMAGE של ה G2 בגלל שיטת ההגנה.

החלפת דיסקים

דניאל היי אני עידכנתי את הגירסה שלי באינטרנט לגירסה החדשה ואני לא מתבקש להחליף דיסקים תעדכן ותפתור את הבעיה ניסים

גיבוי התחת שלך

מארק אין לי שום התנגדות שתגבה את התחת שלך (אתה הרי רגיל לכך) תשמור את הערותיך לך ולחבריך נושכי הכריות למיניהם לצורך הענין אני רכשתי את הגירסה הצרובה בעלות של 120 ש"ח וילדתי בת השנתיים שתהיה בריאה מתיחסת לדיסקים כצלחות מעופפות אז ברשותך האדיבה אני דואג שמה אצטרך לכוש זאת שנית בתקווה שהבנת ניסים אמויאל

blaumark

New member
מי אתה חושב את עצמך

מי אתה בכלל אתה גבר לקרוא לי נושך קריות באינטרנט תנסה את זה פנים מול פנים אני אלביש את החור של התחת שלך על הראש שלך עד שימאס לך להריח את עצמך הרי אתה מתעסק בפליליים עם עותקים צרובים תיזהר הענף הזה קטן אני אמצע אותך בכל מקום רק תנסה אותי גם בירושלים יש לי קשרים אז ראה הוזהרת תשאל מי אני לפני שאתה עונה בברכה מארק בלאו

jeblesh

New member
חברה אני ממליץ

לא לדבר על מחשבים\סימולתורים אפילו אים הם קשורים לפורום כול פעם יש על זה ויקוח שומריי חוק זחויות יוצרים ודורחיי החוק הזה ניחנסים לעימות חזיתי קשה יש המון פורומים רציניים ביותר בנוסה גיבויי דיסקים ועוד פורומים יותר רציניים בנוסה זחויות יוצרים בקיצור חלס זה לא המקום המתאים ותאמת שום מקום זה לא מקום לעיומים וספה קזותי רק בכנסת ובגניי ילדים מדברים ככה :)

למארק

תראה איך אתה יוצא מגדרך במקום פשוט לרשום מצטער טעיתי אני אפילו דאגתי להסביר לך את כוונתי למרות ההתבטאות המחפירה שלך מלחתחילה אם אתה באמת מה שאתה מחשיב מעצמך אז אתה בטח יודע שזה לא בושה להתנצל ניסים

blaumark

New member
תיזכר מה אמרת ואיך הגבתה

אחרי צורת דיבור כזאת מלוכלכת אתה מצפה שאני אתנצל ממש לא נראה לי אם הייתה מוותר על כמה מילים כגון נושך כריות ועוד אז היה על מה לדבר אולי אפילו הייתי מגבה לך את הדיסקים בעצמי אבל לא לברוח מהעובדות ממתין לתשובתך מארק בלאו

dsadsa

New member
לדניאל דקל ...

דני אצלי הכל על ההרדיסק ! G2...deluxe....addon1 addon2 בלי דיסקים בלי בטיח !!....הכי כיף שבעולם - שלא נדבר גם פועל יותר חלק ויפה אז ככה...התוכנה כ-ן מעבירה אותם ל IMAGE זה התפקיד שלה בעקרון הבעיה זה בסוג הסידירום או הצורב שאתה משתמש ! גאי חנוך עשה לי עותק ע"י הדי וי די במחשב שלו שאל אותו איך הוא עשה

blaumark

New member
לניסים - תגובה

כנראה שפתחנו ברגל שמאל אבל גם זה קורה היופי שגם את זה ניתן לשנות אני רואה שגישתך חיובית אני שמח בחינתי הכל נשכח וניפתח דף חדש צור קשר לצורך גיבוי הדיסקים אשמח לעזור בברכה מארק בלאו Jet Club 052-725323

מיוחד לאמיר

הי אמיר פשוט לא יאומן ולא מקובל,אינני יודע באיזו קלות דעת מנבלים את הפה בפורום אבל במהרה תהיה זו שיטה . אם העלית בל כך מכובד את הענף והשקעת המון מרץ וזמן אין לי שום ספק כי עכשיו הזמן לעצור לרגע ולהחזיר את השימוש בפורום לענינים מקצועיים. !! עליך להגדיר לקהל שאינו מכבד אותנו , כיצד בדיוק יש להתיחס לאתר. איני יודע אם תוכל אבל חייבים ליצור מחסום לפליטות הקולמוס האמללות הללו. אם אנשים כאלו מתבטאים בגסות וברבריות כזו-- הרי שברור כי להיות במחיצתם בשדה זה בודאי אסון. ואני שוב קורא לכם היו מנומסים ומקצוענים והתמקדו בענין הטיסנאות בלבד. רבים מאתנו כאן בצפון נקעה נפשם מהפורום במתכונתו הגסה. דני ורדי יו"ר עמותת מטיסי הצפון.

nessygil

New member
הגזמת לגמרי

אדון ניסים אנחנו לא מכירים אבל אני מחשיב את עצמי חבר טוב של מרק אם אתה חושב שאני נושך כריות אז תפגוש אותי בשהת הקרובה באויר בעין שמר כשאני אגלח את הראש שלך המריבות שלך עם מרק לא צריכות לצאת על החברים שלו

למעלה